30 Απριλίου 2018

Απίστευτο: Ιερέας έτρεξε 430χλμ. με ράσα και κέρδισε...

Τερμάτισε κρατώντας μία ελληνική σημαία που έγραφε: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική»

Ο πάτερ Θεόδωρος, ένας απίστευτος δρομέας από τις Αμπελιές Γιαννιτσών ήταν ο μεγάλος νικητής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα Νο Finish Line που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο πάτερ Θεόδωρος Περπερίδης έκανε 430 χιλιόμετρα τρέχοντας σχεδόν ασταμάτητα επί 90 ώρες και φορώντας συνεχώς τα ράσα του! Ο τερματισμός του ήταν συγκλονιστικός καθώς μαζί με τους υπόλοιπους δρομείς και κρατώντας μία ελληνική σημαία που έγραφε:
«Η Μακεδονία είναι Ελληνική», απέσπασε το χειροκρότημα όλων.

Ο πάτερ Θεόδωρος συνέβαλε και αυτός με όλες τις δυνάμεις του, στην κατάρριψη ενός απίστευτου ρεκόρ καθώς οι σχεδόν 10.000 δρομείς που συμμετείχαν στο No Finish Line, κάλυψαν 95.295 χιλιόμετρα προσφέροντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», το απίστευτο ποσό των 47.647,5 ευρώ, αριθμός που είναι ρεκόρ για δωρεά από αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Ο αγώνας ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και για κάθε ένα χιλιόμετρο, θα πάνε 50 λεπτά στο Μαζί για το Παιδί.

Πίσω από τον πάτερ Θεόδωρο ήταν ο Γάλλος Πατρίς Λοκέ – νικητής στον περσινό πρώτο αγώνα – με 410 χιλιόμετρα και τρίτος ο Νικήτας Νομικός με 406 χιλιόμετρα. Μιλώντας ο πάτερ Θεόδωρος μετά την επιτυχία του είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Καπουτζίδη που παρουσίασε τη λήξη: «Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω εδώ, σε αυτόν τον καταπληκτικό αγώνα, για να προσφέρω ότι μπορώ στα παιδιά που έχουν ανάγκη! Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε, όσους με βοήθησαν να πετύχω αυτό τον άθλο, δεν είναι δικός μου άθλος, είναι του Θεού άθλος! Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα παντού, η Μακεδονία είναι ελληνική. Αυτή είναι η ιστορία και δεν αλλάζει! Είμαι πολύ συγκινημένος που εδώ και του χρόνου, να μας δώσει ο Θεός δύναμη να κάνουμε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα!»

Στις γυναίκες, η Λιντίτα Χόκια, έπιασε το όριο για το Σπάρταθλο, καλύπτοντας 390 χιλιόμετρα, δεύτερη η Μιρέλ Κορμιέρ με 255 χιλιόμετρα και τρίτη η Νίκη Μιλάτου με 242 χιλιόμετρα.

Συγκινημένη η Λιντίνα Χόκια, δήλωσε: «Περάσαμε εδώ πολύ ωραία, ήταν όλα καταπληκτικά, ευχαριστώ τους διοργανωτές και όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια σε όλους…»

Στον αγώνα των 24ωρών που έγινε στο πλαίσιο του Νο Finish Line, ο Αλκης Μπο ήταν ο μεγάλος νικητής. O δρομέας από τον ΣΑΦΑΝΣ έκανε 182 χιλιόμετρα, τρέχοντας ασταμάτητα επί 24 ώρες γύρω από το Κανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. «Ηταν όλα υπέροχα, καταφέραμε να διπλασιάσουμε τα χρήματα από πέρσι για το Μαζί για το Παιδί και μακάρι να είμαστε και του χρόνου εδώ και να κάνουμε περισσότερα χιλιόμετρα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη, κατάφερα να ξεπεράσω και τα 180 χιλιόμετρα που ήταν το όριο για το Σπάρταθλο και έχω κάθε λόγο να είμαι χαρούμενος. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές», είπε ο Αλκης Μπο μετά το τέλος του αγώνα.

Τον ακολούθησε ο Νίκος Θάνος με 174 γύρους – χιλιόμετρα και τρίτος ήταν ο Θανάσης Δέλλιος με 155 χιλιόμετρα. Στις γυναίκες η Εύη Ρόδη έκανε τρομερό αγώνα και πήρε την πρώτη θέση με 120 γύρους, αφήνοντας δεύτερη την Ταμάρα Κοτ με 111 γύρους-χιλιόμετρα και τρίτη τη Σάρα Παναγιωτίδου με 109!

Για τη νικήτρια ήταν η πρώτη φορά που πήρε μέρος σε αγώνα 24 ωρών. «Δεν έχω ξανατρέξει τόσο πολύ και το έκανα με την παρότρυνση ενός φίλου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα του και θέλω να ευχαριστήσω τα τουλάχιστον 15 άτομα που μου συμπαραστάθηκαν, υπήρξε κάποιος που ήταν δίπλα μου σχεδόν 18 ώρες. Ολα ήταν εξαιρετικά.»

Στο ομαδικό, στη γενική την πρώτη θέση πήρε η Εθνική Ασφαλιστική με 4353 χλμ. και ακολούθησαν η ΔΕΛΤΑ με 3656 χλμ. και το Saint Lawrence College με 2997 χλμ.

Ανά κατηγορία, στην Α’ Κατηγορία (15-29 άτομα) η ΔΕΛΤΑ με τα 3656 χλμ. ήταν πρώτη, στη Β’ Κατηγορία (30-59 άτομα) πρώτευσε η Wake Up Street me 2098, στην Γ΄Κατηγορία (60-119) κορυφή για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θεσσαλών Φυλής «Ρήγας Φεραίος» με 1548 και στην Δ’ Κατηγορία (+120) πρώτη η Εθνική Ασφαλιστική με τα 4353.

Τέλος στα σχολεία, στην Α’ Κατηγορία (60-119 άτομα) νίκησε το Κολλέγιο Ψυχικού Γ’ Γυμνασίου με 485 χλμ. και στην Β’ Κατηγορία (120 και πάνω) το το Saint Lawrence College με 2997 χλμ. 

πηγή 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.