28 Μαρτίου 2018

Το πυρηνικό όπλο κατά σουλτάνου λέγεται ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και αυτά που λέει για την ΠΟΛΗ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

«Κάθε φορά που οι τούρκοι πολιτικοί διαβάζουν τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και ειδικά αυτές που αναφέρονται για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ είναι σαν να βιώνουν ασκήσεις του ρωσικού στρατού στα βόρεια σύνορα τους με πραγματικά πυρά (έστω και αν αυτοί τώρα είναι δήθεν σύμμαχοι τους) και σαν να βλέπουν τον Ελληνικό Στρατό να εισέρχεται στην ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ του.»

Δεν βλέπετε τις θρασύτατες προσβολές των νεοθωμανών γειτόνων εναντίων μας; 
Δεν βλέπετε το μένος τους, την ρητορική του μίσους που αυξάνεται από μέρα σε μέρα, τις πράξεις και τις ύπουλες ενέργειες τους, όπως της απάνθρωπης ομηρίας των δύο παλληκαριών μας; 

Όλα αυτά τα κάνουν για να μας φοβίσουν. 
Ποιοι; οι φοβισμένοι γείτονες. 
Στην τουρκία εδώ και χρόνια βιώνουν εν φόβω και αγωνία. 
Η επικαιρότητα τους βοά για μελλοντική διάλυση της χώρας λόγω των απείρων συσσωρευμένων γνωστών προβλημάτων τους.

Δεν είναι μόνο αυτό αγαπητοί μου. 
Είναι και το γεγονός ότι οι γείτονες αξιολογούν σοβαρότατα τις προφητείες των ΑΓΙΩΝ μας.

Η κουλτούρα του μεγάλου αριθμού των κρυπροχριστιανών έχει διεισδύσει με πρωτοφανή τρόπο στην σκέψη της τουρκικής κοινωνίας ώστε να επεξεργάζεται σύμφωνα με το πιστεύω του κισμέτ την πορεία της χώρας σύμφωνα με τα λεγόμενα των Αγίων των Ρωμιών που πολλές φορές θαυματουργούν σε αυτούς.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό που χαίρονται στον Βόσπορο και στο Κεράτιο δεν είναι δικό τους αλλά κλεμμένο από άλλους.

Γνωρίζουν ότι πολλά πολιτισμικά και κοινωνικά τους στοιχεία είναι δανεισμένα από τον χιλιόχρονο πολιτισμό των Ρωμηών.

Γνωρίζουν ότι είναι πάροικοι και προσωρινοί.

Τουλάχιστον όλα αυτά έχουν εμπεδωθεί στο πιο μορφωμένο κομμάτι της τουρκικής κοινωνίας.

Το άλλο κομμάτι προσπαθούν να το διαχειριστούν με ρητορικές μίσους βλ. Ερντογάν και κεμαλική αντιπολίτευση.

Σαν να μην τους έφταναν όλα αυτά έχουν και τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ να διαχειριστούν.

Λέτε να μην ευλαβούνται πολλοί τούρκοι τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ και να μην τον θαυμάζουν;
Λέτε να μην ζούνε θαύματα του ΑΓΙΟΥ στις ζωές τους;
Λέτε να μην νοιώθουν το μεγαλείο της μυστικής αγάπης που εκπέμπει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στα κρυφά και φανερά προσκυνήματα της στην Μικρά Ασία;

Να γιατί ο σουλτάνος εδώ και χρόνια πείσμωσε και επιθυμεί ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Να γιατί θέλει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τζαμί. 
Να γιατί θέλει να μας πάρει νησιά- ενεργειακά πεδία και άλλα. 
Και δεν είναι μόνο αυτός είναι και οι δορυφόροι του στην αντιπολίτευση. 
Γνωρίζει καλύτερα από εμάς για τις προφητείες των ρωμηών και τρέμει. 
Γνωρίζει τι εστί ξανθό γένος και είναι τόσο πονηρός που προσπαθεί να υπερκεράσει το προφητευόμενον προσφέροντας γη και ύδωρ στους Ρώσους… 

Αλλά……….τι ξημερώνει δεν το γνωρίζει. 
Γνωστός Αγιορείτης μόλις χθες μας διαμήνυσε: 

- Κάθε φορά που οι τούρκοι πολιτικοί διαβάζουν τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και ειδικά αυτές που αναφέρονται για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ είναι σαν να βιώνουν ασκήσεις του ρωσικού στρατού στα βόρεια σύνορα τους με πραγματικά πυρά (έστω και αν αυτοί τώρα είναι δήθεν σύμμαχοι τους) και σαν να βλέπουν τον Ελληνικό Στρατό να εισέρχεται στην ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ του.

Μετά ταύτα αναρωτηθήκαμε αν ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μας έδωσε και έχουμε σήμερα στην διάθεση μας το καλύτερο ψυχοτρονικό – στρατηγικό όπλο που ονομάζεται ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ που τιμάται εν ύμνοις και ωδές πνευματικές υπο των χριστιανών. 

Θα ήταν παράλειψη να μην συμπληρώσουμε αυτό που μας επισήμανε ο ανωτέρω γέροντας. 

«το ΦΩΣ του Προσώπου της Ελλάδος είναι η ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ» 
Η ίδια η ΠΑΝΑΓΙΑ παρουσιάστηκε και το είπε, όπως είπε 
«να γνώριζαν τα παιδιά μου σήμερα από πόσους κινδύνους τα σώζω;» 

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.