30 Μαρτίου 2018

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Ο Χριστός μας και η Ελλάδα μας ευρίσκονται υπό διωγμό»

ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΚΟΝΤΟΝΗ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ!
 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΣΤΑΥΡΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗΝ
ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 


Κύριε Υπουργέ, 

Αυτή είναι η δεύτερη ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ μου. Παρακαλώ, να δεχθήτε τα ολοκάρδια συγχαρητήριά μου! Η δημόσια γενομένη παρέμβασή Σας στο έργο της «ανεξάρτητης» Δικαιοσύνης έφερε το ποθητόν σε Σας αποτέλεσμα!
Ακυρώθηκε, κατόπιν της δημοσιευθείσης Εφέσεως, η απαλλακτική δι’ ημάς Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αίγίου, (Δικάσιμος της 15ης Μαρτίου 2018). Δι’ αυτής, επαναλαμβάνω, είχα κηρυχθή ΑΘΩΟΣ των γνωστών κατηγοριών περί ρατσισμού, δημόσιας υποκίνηση βίας, κατάχρησης εκκλησιαστικού αξιώματος κλπ., κατόπιν Μηνύσεως εννέα (9) Ομοφυλοφίλων!


Εύγε, λοιπόν, και πάλιν εύγε! Πλήν όμως
1. Εκ των πραγμάτων αναδεικνύεσθε ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ των Gays!
 

2. Διά των παρανόμων επεμβάσεών Σας μολύνετε το τιμημένο Σώμα των Δικαστών!
 

3. Εάν είσθε ΔΙΚΑΙΟΣ πρέπει να ζητήσετε και την Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, διά της οποίας -πολύ σωστά άλλωστε- αθωώθηκε ο Υπουργός Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος! Εκείνος εβαρύνετο με μια πιό βαρειά κατηγορία! Ο κ. Υπουργός, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο πρόσωπο, τον γνωστό κ. Πάχτα, είπε προς τους οπαδούς του, καί μάλιστα φωναχτά, τα λόγια «λιντσάρετέ τον»! Αυτή δηλ. όχι μόνον ήταν μια προτροπή πολύ πιό βαρειά, αφού το λυντσάρισμα περιέχει και την χειροδικία, αλλ’ επί πλέον αναφερόταν και σε συγκεκριμένο πρόσωπο! Εμείς, αντιθέτως, εγράψαμε το «φτύστε τους», που έχει αποκλειστικά και μόνον συμβολική σημασία, σημαίνει δηλ. «περιφρονείστε τους», η δε προτροπή μας δεν είχε στόχο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΡΌΣΩΠΟ, αλλά ήταν γενική και είχε μεταφορική έννοια!

Εάν, λοιπόν, είσθε ΔΙΚΑΙΟΣ, τότε πρέπει πολύ περισσότερο να ακυρώσετε και την απαλλακτική Απόφαση, που αναφέρεται στον κ. Καμμένο!

Και στη Θεσσαλονίκη τό Δικαστήριο απεφάνθη, ότι «η επίμαχη φράση ειπώθηκε καθ’ υπερβολή και μεταφορικά και όχι με την κυριολεκτική της έννοια».

Εάν δεν το πράξετε, τότε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να έχετε το αξίωμα του Υπουργού της Δικαιοσύνης! Ένας αποδεδειγμένα μεροληπτικός άνθρωπος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ! 

4. Κάποιος χριστιανός γράφει για όλους εσάς: «Δέν ήξερα, ότι είχαμε κόκκινη χούντα. αλλά με τις εξελίξεις επί του θέματος καταλαβαίνω πως ό,τι δεν βολεύει την κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αποφασίζουν και διατάζουν να γίνει αυτό που θέλουν. Αλλά τίποτε δεν είναι τυχαίο και όλα γίνονται βάσει προμελετημένου σχεδίου…….Η Θρησκεία, που θέλουν να την εξαφανίσουν και αυτήν από τον χάρτη, ώστε να μη υπάρχει κανένας θεσμός που να θυμίζει ό,τι ελληνικό» Θοδωρής Π… (βλ. Ελεύθερη Ώρα, 28.03.2018, σελ. 3). ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ!

5. Και κάτι ακόμη. Εμεις οδηγηθήκαμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή εγράψαμε τα λόγια «φτύστε τους»! Οι αντίδικοί μας κατά την ημέραν της δίκης, αλλά μετά από την 15ην Μαρτίου, διέπραξαν τα εξής αδικήματα: 

Επετέθησαν εναντίον προσώπων εδώ στο Αίγιο,
Έσπασαν τζάμια του Δικαστικού Μεγάρου,
Έγραψαν υβριστικά συνθήματα εναντίον μας στους δρόμους και σε τοίχους του Αιγίου,
Κατέβασαν τήν Ελληνική Σημαία στα Υψηλά Αλώνια και ανύψωσαν την δική τους, τήν σημαία των Gays,
Εβεβήλωσαν ιερούς Ναούς στο Αίγιο, στην Αθήνα και αλλαχού,
Στην Ξάνθη ανήρτησαν αφίσσες με προσβλητικό περιεχόμενο εναντίον μας (με γυναικείες ….ζαρτιέρες)!!!! ,
Στην Πάτρα ανέβασαν στις κολώνες του Δήμου φωτογραφία μας με την προτροπή «φτύστε τον»! 


Απορώ:

Το «φτύστε τους» ήταν πολύ βαρύτερο από όλα αυτά; 

6. Σας ερωτώ, λοιπόν, όλα αυτά δεν είναι αξιόποινες πράξεις; Γιατί τις παραβλέπετε; Γιατί τις αφήνετε ατιμώρητες; Αν είσθε δίκαιος, και μάλιστα άν είσθε «παλληκάρι», Σας προκαλώ: δώστε εντολή να γίνουν έρευνες και συλλήψεις! Οι δράστες δεν κρύβονται!

«Από τη χθεσινή μέρα θα επιθυμούσαμε ….να χαιρετίσουμε τη δυναμική κινηματική παρουσία έξω από το Δικαστήριο, αλλά και την πορεία που έλαβε χώρα το μεσημέρι στους δρόμους του Αιγίου και κατέληξε στην Μητρόπολη. Κατά τη διάρκεια της πορείας μοιράστηκε υλικό σε περαστικούς και ακούστηκαν συνθήματα υποστήριξης στους δρόμους της πόλης». Θέλετε τα ονόματά τους; Μας τα γράφουν μόνοι τους! 

«Οι Οργανώσεις:
Colour Youth-Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας.
Ομοφυλόφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ
Athens Pride-Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας
Πολύχρωμο Σχολείο
10% – Σύνθεση-Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση, Έρευνα,
Proud seniors Greece: Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ Ατόμων ηλικίας 50+
Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης»
 

(βλ. https://avmag.gr/gr/86183 της 27.03.2018)
Πηγή: www.vice.com 15.03.2018


ΕΡΩΤΗΣΙΣ:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ;
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟ «ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ
ή
ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ «ΤΟΙΟΥΤΟΣ»;
ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ;


ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ, Μ’ ΑΚΟΥΤΕ;

Κύριε Υπουργέ, θα ενεργήσετε κάτι; Αν όχι, τότε για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε, όχι μόνον ότι είσθε ΑΔΙΚΟΣ, αλλά και ότι τρέφετε μίσος κατά της Εκκλησίας μας! Μίσος εναντίον των εκπροσώπων της! Μίσος εναντίον μου! «Ιδού, λοιπόν, η Ρόδος, ιδού και τό πήδημα»! Έργάτης της Δικαιοσύνης ή Προστάτης των Gays; 

7. Έλληνες Αδελφοί, κυττάξτε ποιοί μας κυβερνούν!
Η κατάσταση είναι εξαιρετικά απελπιστική! Ο Χριστός μας και η Ελλάδα μας ευρίσκονται υπό διωγμόν! Να πως την περιγράφει η ΕΣΤΙΑ: «Οι Καθηγητές (της Νομικής Σχολής του Π.Α.) κάνουν λόγο για «κατάσταση βαρειάς παρανομίας», όπως διακίνησις ναρκωτικών, ενώ ορισμένες πράξεις έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα. Εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για την «διαστροφή της έννοιας του ασύλου, το οποίον δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για την παράνομη συγκάλυψη κακουργηματικών πράξεων, που καθημερινά τελούνται εντός καί εκτός του κτιρίου της Νομικής Σχολής». Τέλος, υπενθυμίζουνν ότι στον χώρο, που άλλοτε δόθηκαν αγώνες για τη δημοκρατία και την ελευθερία σήμερα «μακροημερεύει ένα άντρο παρανομίας» (βλ. ΕΣΤΙΑ, φ. της 28.03.2018 σελ. 1). 

8. Κύριε Υπουργέ να Σας ευχηθώ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Θα το δεχθήτε; Μακάρι! Και να διορθωθήτε! 

Με τιμή και αξιοπρέπεια

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 
Αίγιον, Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.