17 Μαρτίου 2018

Τα πράγματα επιδεινώθηκαν δεν χρειαζόμαστε μόνο ήρωες αλλά και ΗΡΩΕΣ - ΑΓΙΟΥΣ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η πολεμική ρητορική των γειτόνων θα πάρει τέλος σύντομα και ο υβριδικός πόλεμος θα γίνει ξαφνική εμπλοκή σε πολλά μέτωπα.

Οι απέναντι επεξεργάζονται σενάρια ξαφνικού κτυπήματος ακόμα και δίχως αιτία για να εκμεταλλευθούν το γεγονός της στρατηγικής έκπληξης.

Γνωρίζουν ότι όσο χρονοτριβούν χάνουν το πλεονέκτημα αυτό ενώ μας έχουν δώσει τόσες ημέρες την άνεση της προετοιμασίας.

Ο Ερντογάν πρόσφατα δήλωσε ότι έρχεται Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος καθότι έχει τον κρίσιμο όγκο πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα τα επόμενα 24ωρα.

«Σε έκτακτη ενημέρωση προχώρησε πριν λίγο το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ρωσίας αναφέροντας πως αμερικανικά αεροπλανοφόρα μαζί με τις ομάδες μάχης τους προετοιμάζονται για επίθεση στην Συρία από Μεσόγειο-Περσικό Κόλπο και Ερυθρά Θάλασσα.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς όπως έχουμε ήδη αναφέρει το έδαφος έχει προετοιμασθεί με την επίθεση στο βρετανικό Salisbury και την συντριβή του αμερικανικού ελικοπτερου στα σύνορα Συρίας-Ιράκ με 7 αμερικανούς νεκρούς.

«Παρατηρήσαμε ότι οι ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, τα αεροπλανοφόρα τους μαζί με τις ομάδες μάχης προετοιμάζονται για πιθανή επίθεση στην Συρία. Οι ομάδες μάχης φέρουν πυραύλους κρουζ και έχουν αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στον Περσικό Κόλπο και στην Ερυθρά Θάλασσα» είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΓΕΕΘΑ, Sergey Rudskoy.

Ο Rudskoy πρόσθεσε ότι προετοιμάζονται «false flag» χημικές επιθέσεις και αυτές οι προβοκάτσιες θα λειτουργήσουν ως προοίμιο πιθανών αμερικανικών επιθέσεων.» https://www.pentapostagma.gr/ 17 Μαρτίου 2018

Η παρουσία της Τουρκίας στα δρώμενα της Συρίας είναι το άλλοθι της για να επέμβει στρατιωτικά και στο ΑΙΓΑΙΟ εκμεταλλευόμενη την παγκόσμια συγκυρία βλ. σύγκρουση Ρωσίας – Αγγλίας, μέτωπο Ουκρανίας, υπό ανάφλεξη εστίες στα Δυτικά Βαλκάνια.

Ο ψυχοτρονικός πόλεμος που ενεργεί η τουρκική πλευρά μέσω των αμείωτων προσφυγικών τον ροών στο ΑΙΓΑΙΟ της δίνει άπειρες αφορμές να μας εμπλέξει σε περιπέτειες.

«Αγαθονήσι: Οι Τούρκοι τους έστειλαν να πνιγούν και μετά ήθελαν να τους… σώσουν!»

Δεν υπάρχει πάτος στην απανθρωπιά που δείχνει η Τουρκία στο Αιγαίο! Για ακόμη μία φορά εκμεταλλεύεται το θάνατο ανθρώπων για να προωθήσει παράλογες διεκδικήσεις στο Αιγαίο. Το χειρότερο είναι ότι οδηγεί στο θάνατο ανθρώπους, όπως έγινε με τους πρόσφυγες και μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν με ξύλινο σκάφος στο Αγαθονήσι.

Ο Νίκος Μελέτης αποκαλύπτει στο hellasjournal.com ότι “ενώ οι Ελληνικές Αρχές είχαν εκδώσει εγκαίρως ΝΟΤΑΜ για την έναρξη επιχείρησης Έρευνας και Διάσωσης, η Τουρκία αρκετές ώρες αργότερα εξέδωσε δίκη της NAVTEX αναγγέλλοντας επίσης Έρευνα και Διάσωση με τον ισχυρισμό μάλιστα ότι πρόκειται για τουρκική περιοχής ευθύνης (Search and Rescue Region). Με την πρακτική αυτή που ακολουθεί η Τουρκία δυσχεραίνει τις προσπάθειες εντοπισμού και διάσωσης των ναυαγών καθώς δημιουργείται και σύγχυση στα παραπλέοντα σκάφη για το ποιος έχει τον συντονισμό της επιχείρησης SAR.» https://www.militaire.gr/ 17 Μαρτίου 2018

Τα πράγματα επιδεινώθηκαν δεν χρειαζόμαστε μόνο ήρωες αλλά και ΑΓΙΟΥΣ- ΗΡΩΕΣ.
Χρειαζόμαστε φυσικές παρουσίες με ηθικό – αγωνιστικό και ηρωικό ανάστημα.

Δεν ομιλούμε πλέον για διαχείριση τοπικών κρίσεων αλλά για διαχείριση παγκόσμιων εξελίξεων υπό την δαμόκλειο σπάθη του σουλτάνου.

Η Συρία, η Μέση Ανατολή, η Αν. Μεσόγειος, το ΑΙΓΑΙΟ, τα ΣΤΕΝΑ στα επόμενα 24ωρα μπορούν να γίνουν ένα ενιαίο πολεμικό μέτωπο.

Ένα μέτωπο κατεξοχή δαιμονικό καθότι ότι παίζεται αυτή την στιγμή είναι εξ αιτίας της ενεργειακής πλεονεξίας και απληστίας.

Η πατρίδα μας έχει να αντιπαρατεθεί με χιλιάδες δαίμονες.

¨Παλιά, όταν γινόταν ένας πόλεμος, ήταν εν αμύνη κανείς και πήγαινε να αγωνισθή, να πολεμήση, για να υπερασπίση την Πατρίδα του, το έθνος του. Τώρα δεν πάμε να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας ή να αγωνισθούμε, για να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας ή να μη μας πάρουν την αδελφή μας και μας ατιμάσουν, ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία.

Τώρα πάμε ή για το Χριστό ή για το διάβολο.

Είναι καθαρό μέτωπο. Στην κατοχή γινόσουν ήρωας, γιατί δε χαιρετούσες ένα Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δε χαιρετάς το διάβολο.

Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρώτεροι.

Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά. Μια μπόρα είναι και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή το Χίτλερ ή το Μουσολίνι, αλλά το διάβολο.

Γι’αυτό και θα έχουμε ουράνιο μισθό.
Ο Θεός ας αξιοποιήση το κακό σε καλό σαν Καλός Θεός.
Αμήν.
Γέροντος Παϊσίου Λόγοι Α” Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο
Έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος» Σουρωτή Θεσσαλονίκης


Με ποιους λοιπόν πολεμάμε;

Ο έξω από εδώ και τα όργανα του αντιμετωπίζονται μόνο με ΑΓΙΟΤΗΤΑ, αυτό μάλιστα και φοβούνται γιατί τόσα χρόνια το σύστημα που τους εξυπηρετεί μας κύλισε στον βορβορώδη βούρκο της αμαρτίας διότι πρόσμενε αυτή την στιγμή για να μας καταπιεί.

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.