28 Μαρτίου 2018

Η Ελλάδα παρελαύνει στην ΕΓΝΑΤΙΑ οδό με την ματιά της στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΟΛΗ.

Φώτο από διόδια Εγνατίας οδού

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν τελείωσε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου συνεχίζεται σε όλο το Εθνικό δίκτυο μαζί με την Ελληνική ψυχή.

Κακά τα ψέματα μπλέξαμε και πρέπει να ξεμπλέξουμε. 

Η εμψύχωση, η εγρήγορση και η εθνική ενότητα θα πρέπει να γίνουν και ήδη είναι άμεσες προτεραιότητες σε μια συγκυρία που μας έχουν τόσα χρόνια πατημένους κάτω με βάσει σχέδιο τοκογλυφικές δυνάμεις.

Αυτό θα είναι άλλωστε και το μεγαλείο του νέου έπους μας που θα τελειώσει στην Κωνσταντινούπολη.

Πρώην δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης συλλαμβάνει Έλληνες στρατιωτικούς ομήρους και ζητάει λύτρα.

Ποιος είναι αυτός; 
Αξίζει τον κόπο να συζητάμε για αυτόν; 
Για λίγο ακόμη διότι ενεργούν ήδη οι πνευματικοί νόμοι.

28 μέρες και 0:10:47 ώρες στις τουρκικές φυλακές... τα παλληκάρια μας ... με το χρονόμετρο του https://www.militaire.gr/ 

Ο κ. Ερντογάν με τα τσαλίμια του φαίνεται να επιταχύνει όχι μόνο τα γεγονότα αλλά και τα προρρηθέντα υπό των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ μας.

«Τήν ὕπαρξη ἑνός ἐναλλακτικοῦ σχεδίου εἶχε ἀνακοινώσει ὁ Ἐρντογάν ἀπό τά χρόνια πού διετέλεσε Δήμαρχος τῆς Κωνσταντινούπολης (1994-1998). Βασιζόμενο σ΄ αὐτό τό σκεπτικό, τό κόμμα του, «Δικαιοσύνη καί Ἀνάπτυξη», ξεκίνησε μιά σειρά μεταρρυθμίσεων μέ στόχο τήν δημιουργία ἑνός Νεο -Ὀθωμανικοῦ κράτους, τό ὁποῖο θά βασίζεται στήν Ἰσλαμική θρησκεία.

Οἱ μεταρρυθμίσεις αὐτές ἐμπεριέχουν στοιχεῖα τῆς θεωρίας ἐξευρωπαϊσμοῦ, μέ τή σημαντικότατη διαφορά ὅτι, ἀντί γιά ἐμφύσηση τῶν Εὐρωπαϊκῶν θεσμῶν καί δομῶν, συγκροτεῖται μιά διαφορετική ταυτότητα, πού βασίζεται στό Ἰσλάμ καί τό Νεο-Ὀθωμανικό τρόπο, πού πρέπει νά γίνονται τά πράγματα.

Tό ἐν λόγῳ μεταρρυθμιστικό σχέδιο περιλαμβάνει ρητορική, πολιτικές καί δομικές ἀλλαγές καί τέλος ἐνσωμάτωση τῶν ἀλλαγῶν στήν καθημερινότητα τῶν Τούρκων πολιτῶν.

Στή μεταρρύθμιση αὐτή σημαντικό ρόλο ἔπαιξε καί συνεχίζει νά παίζει ἡ ρητορική του, ἡ ὁποία εἶναι συνδεδεμένη μέ τήν διαδικασία μάθησης ἤ ἀλλιῶς ἐπανεκπαίδευσης τῆς κοινῆς γνώμης στό νέο ἰδεολογικό καί δομικό-ὀργανωτικό του πλαίσιο.

Χαρακτηριστική εἶναι ἡ δήλωση του, ὅπου (αὐτο) ἀνακηρύσσεται φυσικός κληρονόμος τῆς ἐπανασύστασης τῆς Ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας, ὅπως καί ὁ χαρακτηρισμός τῆς μετανάστευσης ὡς μέσου κατάκτησης καί ἐπέκτασης τοῦ Ἰσλάμ (Hijrah).» Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ Για Ερντογάν Και Κρατούμενους Έλληνες Αξιωματικούς http://www.orthodoxia.online/Μάρτιος 27, 2018 

Η ρητορική του εκφοβισμού του σουλτάνου δείχνει περίτρανα την ανασφάλεια του και το τι έρχεται στην τουρκία.

Κακά τα ψέματα ο Ερντογάν την πάτησε, έχασε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού δηλ. να μας την πέσει ξαφνικά και από το πουθενά.

Τώρα η αφεντιά του κατόρθωσε το ΘΑΥΜΑ.
Πείσμωσε τους Έλληνες και όλοι ανασκουμπώθηκαν.

Πόσο καιρό μπορεί να αντέξει ο τούρκος την στρατιωτική πίεση σε όλες τις συνοριογραμμές του βλ. Έβρο – Αιγαίο- Κύπρο –Β. Συρία, σε λίγο από την Αρμενία και Ρωσία ενώ οι Κούρδοι βράζουν στο εσωτερικό μαζί με μια μεγάλη μερίδα της τουρκικής γνώμης;

Όσο στρατό και να διαθέτει ο ύπνος του θα είναι μειωμένος.
Κατόρθωσε το ακατόρθωτο ο κ. Ερντογάν όλοι να είναι εναντίον του εκτός των οπαδών του.

Δεν είναι εύκολο για τον σουλτάνο όσο και να θέλει να εκφοβίσει τον Ελληνικό Λαό να αισθάνεται την Ελληνική καυτή ανάσα στα Δυτικά του, τώρα που είμαστε αποφασισμένοι μετά τις συνεχόμενες βλακείες του να πιαστούμε στα χέρια.

Δεν υπάρχει περίπτωση οποιαδήποτε νέα πρόκληση να μείνει αναπάντητη.

Ο Έλληνας που θα βρεθεί απέναντι στον τούρκο από εδώ και πέρα στο μυαλό του θα έχει τα αδίκως αιχμάλωτα παλληκάρια μας και οι συνειρμοί εκείνη την στιγμή θα γίνουν καυτά βόλια.

Μια καλή φίλη ταξίδευε με το αυτοκίνητο της στην Εγνατία οδό προς Θεσσαλονίκη και μου έστειλε την παραπάνω φώτο.

Πραγματικά από εδώ και πέρα σουλτάνε η ΕΛΛΆΔΑ θα παρελαύνει στην ΕΓΝΑΤΙΑ οδό με την ματιά της να βλέπει την Κωνσταντινούπολη.
Άλλωστε το προφητευόμενον ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Αυτά τα Ελληνικά άρματα μάχης που σήμερα κυκλοφορούν στην ΕΓΝΑΤΙΑ οδό θα συμμετάσχουν στην παρέλαση που θα γίνει στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

«Στην Λιτανεία της Φοβεράς Προστασίας το 1992, την Ομπρέλλα της Παναγίας την κρατούσε ο ανθυπασπιστής της Μοίρας Καταδρομών, Β.Τ. από τα Ιωάννινα. Όπως προχωρούσαμε, δεξιά του ήμουν εγώ και αριστερά του ο Γέροντας, ο οποίος κάποια στιγμή είπε στον αξιωματικό:
- Άντε, εύχομαι με το καλό να είσαι σημαιοφόρος και στην Πόλη [Κωνσταντινούπολη] που θα μπούμε. Και γυρνώντας προς εμένα μου είπε:
- Άκουσες τι είπα; 
- Ναι Γέροντα το άκουσα. Αμήν, του απάντησα. 
Τότε γέλασε εκείνος και πρόφερε το χαρακτηριστικό του επιφώνημα: 
Α![δηλαδή εντάξει]. Μια μέρα αργότερα κατέβηκα στο κελί και τον ρώτησα σχετικά με την Πόλη και μου είπε:
- Tην Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε πίσω, αλλά όχι εμείς. Όμως ο Θεός θα οικονομήσει να πάρουν άλλοι την Πόλη και να την δώσουν σ' εμάς, σαν λύση στο πρόβλημά τους.» ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΡΩΝ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΣ του Ιερομόναχου Χριστόδουλου Αγγελόγλου. Σελ: 209

– «Άντε, άντε, δε θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση, όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη» 1992, προς Αξκο της Π.Α., σελ. 413«Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» . Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου

Όλοι οι ενεργειακοί δρόμοι μαζί με τις Προφητείες συγκλίνουν στα ΣΤΕΝΑ και την Κωνσταντινούπολη. 

«Ο Θεός μας ανέχεται σαν έθνος, όχι λόγω της καλοσύνης μας, αλλά επειδή έχουμε την ορθή πίστη (ορθοδοξία) . Έτσι, αν και όλοι μας μισούν, ο Θεός δεν μας αφήνει να πάθουμε κάτι κακό» Ο Γέρων Παΐσιος, Σελ: 253 Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου

Σκεφτείτε τι αναβρασμός θα υπάρχει όταν οι μεγάλοι γεωπολιτικοί παίκτες δεν θα τα βρίσκουν μεταξύ τους και η πιο βολική και ουδέτερη απόφαση αυτών θα είναι να αποδώσουν την Κωνσταντινούπολη στους φυσικούς και πνευματικούς κατόχους της;

Θα είναι ξημέρωμα.. στον ΒΟΣΠΟΡΟ όταν ο Ελληνικός Στρατός με μπροστάρηδες τον Άγιο Γεώργιο και Άγιο Δημήτριο θα εισέρχονται στην Βασιλεύουσα εκπληρώνοντας το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ πασών των γενεών της Ρωμιοσύνης.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.