13 Φεβρουαρίου 2018

Μίλησαν οι τούρκοι στρατηγοί αλλά δεν μίλησε ακόμα η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του Ελληνικού Έθνους.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ταις Πρεσβείαις της Θεοτόκου ΚΥΡΙΕ σώσον ημάς από τους αγαρηνούς. 

Παγκόσμιο ALERT «σήκωσε ο Έλληνας (Ραγιάς) κεφάλι και πήγε ψυχωμένος σε Εθνικά Προσκλητήρια- Συλλαλητήρια για την Μακεδονία και την Ιστορία του, τώρα βάλτε τον τούρκο να κάνει την δουλεία μας» 

Επιβεβαιώνεται αυτό που από χρόνους ικανούς έλεγε και είναι γνωστό, ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. 
Η ζωή μας από εδώ και πέρα μαζί με τα σκάνδαλα και τις προκλήσεις των γειτόνων θα είναι ένα ΕΚΤΑΚΤΟ γεγονός. 

Τα παρακάτω έγιναν μόλις σε διάστημα λίγων ωρών, σκεφτείτε, τι έρχεται; 

Από https://www.pentapostagma.gr/ 

«EKTAKTO: Οι Τούρκοι εμβόλισαν σκάφος του Λιμενικού στα Ίμια – Σπεύδουν πολεμικά πλοία» 
«Κρίσιμες ώρες στο Αιγαίο: Πήγαν να βουλιάξουν το σκάφος του ΛΣ οι Τούρκοι – Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα – Πολεμικό συμβούλιο αυτή τη στιγμή στο Πεντάγωνο» 

«ΕΚΤΑΚΤΟ: Απειλεί ευθέως με πόλεμο ο Ερντογάν – «Μην κάνετε το λάθος βήμα σε Κύπρο και Αιγαίο» 
«ΕΚΤΑΚΤΟ – Αναδιάταξη τουρκικού στόλου, αεροπορικών και χερσαίων δυνάμεων απέναντι από τα Δωδεκάνησα»

«ΕΚΤΑΚΤΟ! Ήθελαν νεκρούς οι Τούρκοι – Φωτογραφία-ντοκουμέντο από το σκάφος του Λιμενικού – Mπαράζ προκλήσεων από τουρκικά CN-235 και S-70» 
«ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Τρία τουρκικά σκάφη έχουν κυκλώσει τα Ίμια – Σπεύδουν δύο σκάφη του Λιμενικού και το περιπολικό του ΠΝ «Νικηφόρος» 

«Ασταμάτητος ο Ερντογάν για το επεισόδιο στα Ίμια! Ειρωνεύεται την υποχωρητικότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης» 
«Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, 12 ώρες μετά την πρωτοφανή πρόκληση στα Ίμια τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 

Θαλάσσιο συμβάν στην περιοχή των Ιμίων

Περί ώρα 23:40 χθες, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κατά παράβαση των Διεθνών Κανόνων Αποφυγής Συγκρούσεων και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) “090” του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Π.Α.Θ. Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. “090”, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος. Το εν λόγω Π.Α.Θ. αποκτήθηκε με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό την επιτήρηση των θαλασσίων ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.» https://www.pentapostagma.gr/ 13 Φεβρουαρίου

Λίγες ώρες πριν την γενόμενη θρασύτητα των τούρκων αρθρογραφήσαμε:
«Μετά τα Κυπριακά Εξαμίλια, έρχονται τα Ελληνικά» 

Και προχθές τονίσαμε ότι ο τούρκος μετά τις επαναλαμβανόμενες αποτυχίες και απώλειες στην ΑΦΡΙΝ της Βόρειας Συρίας ΑΦΡΙΣΕ από το κακό του και έρχεται στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο 

Και νάτος, τσούπ ο σουλτάνος έσκασε πρόσωπο γνήσιου γενίτσαρου.

Ξέρετε γιατί αφρίζει; 

γιατί απέναντι του δεν έχει τους διαλλακτικούς μέχρι τώρα πολιτικούς της τουρκολάγνας μεταπολίτευσης… αλλά έχει ένα ΛΑΟ ψυχωμένο που μέχρι λίγο καιρό τον αποκαλούσε «κότες μέσα στο ορνιθοτροφείο της ΕΕ» 

Πρώτος- πρώτος είδε ο κ Ερντογάν στις διαδικτυακές συνδέσεις τα πρωινά της 21ης Ιανουαρίου και της 4ης Φεβρουαρίου τις μυριάδες των Ελλήνων που κατέκλυζαν τις πλατείες για να βροντοφωνάξουν 

«η Μακεδονία είναι Ελλάδα» 
Και τρόμαξε η νεοθωμανική κότα ..θυμήθηκε τον Κολοκοτρώνη, τον Νικηταρά τον τουρκοφάγο κ.α 
Και είπε μέσα του «δεν έχουμε χρόνο», «πρέπει τώρα να πάμε για να αρπάξουμε» 
Πριν όμως έβαλε τους στρατηγούς του να μας απειλήσουν. 
Μπορεί να μίλησαν οι τούρκοι στρατηγοί αλλά δεν μίλησε ακόμη η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ του Ελληνικού Έθνους, η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ. 
Πολύ σύντομα αδελφοί και όπως πάνε τα πράγματα … 
«Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο;» 

«Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.» http://www.triklopodia.gr/ 

«Άγιος Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: 
«Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό». 

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι» https://national-pride.org/

Άγιος Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό». 

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι» https://national-pride.org/ 

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ενώπιον μας και εμείς ενώπιον του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και των μαρτυρικών αιμάτων των προγόνων μας. 

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ έχουμε μεγάλες ευθύνες. 
Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.