5 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Το Survivor και πάλι στις “επάλξεις”… 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Την 7η Μαρτίου 2018, συμπληρώνονται 70 χρόνια από την Ένωση των Δωδεκανήσων με την Μητέρα Ελλάδα! Μετά την πρόσφατη επίσκεψη των Μουσουλμανικών – Χαριτζίδικων Συλλόγων της Κω και της Ρόδου στην Άγκυρα (σ.σ. όπως σας είχαμε ενημερώσει σε πρόσφατο άρθρο μου), έχουμε από άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες πως, αυτοί οι Σύλλογοι θα αναλάβουν δράση στα Νησιά μας! Οι οποίοι για πρώτη φορά, τόσο δυναμικά, θα υποκινήσουν ζήτημα τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα! Αυτή η δράση θα πλαισιωθεί – υποστηριχτεί και από Αλβανούς και Πακιστανούς που διαμένουν στα Νησιά μας! 

Δώσε θάρρος στο χωριάτη ..να σ΄ ανέβει στο κρεβάτι…

Σε αυτό το ευρύτερο σχέδιο της Τουρκίας, εντάσσεται και η πρόσφατη ανάρτηση αλβανικής σημαίας στο Α΄ Γυμνάσιο Χανίων από Αλβανούς μαθητές, οι οποίοι κατόπιν υποδείξεως των γονιών τους ζητούν να διδάσκονται και τα αλβανικά στο σχολείο! Αυτό το γεγονός, που δεν πρέπει να χαρακτηρισθεί ως μεμονωμένο, θα πρέπει να μας προβληματίσει και να μας ανησυχήσει ιδιαίτερα!

Γιατί έτσι, σε πρώιμο στάδιο κατοχυρώνονται μειονοτικά δικαιώματα (σ.σ. βλέπε αναγνώριση της αλβανικής γλώσσας στη χώρα των Σκοπίων)!

Και αν αναρωτηθείτε, γιατί από τα Δωδεκάνησα “ταξιδέψαμε” ως την Κρήτη, θα σας απαντήσω πως υπάρχει σύνδεση, αφού οι μισοί τουλάχιστον από τους τουρκόφρονες των Δωδεκανήσων, είναι Τουρκοκρήτες! Γι΄ αυτό, θα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση προς αναχαίτιση αυτών των κινήσεων της ΜΙΤ στα Δωδεκάνησα από την ΕΥΠ και την ελληνική Πολιτεία, πριν προλάβει να ανάψει μειονοτικό ζήτημα και στην Κρήτη!

Σε αυτόν τον στόχο εργάζονται εντατικά οι Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας και ειδικότερα από την εποχή των σεισμών του 1999 (σ.σ. εποχής Σημίτη, Παπαντωνίου, Πάγκαλου, Τσοχατζόπουλου)! 

Οι “επενδύσεις” στα Νησιά είναι το τουρκικό “υπερ-όπλο”… 

Στα Δωδεκάνησα, που βρίσκονται εγγύτερα των Μικρασιατικών ακτών και πιο συγκεκριμένα, η νήσος Κως, όπου βρίσκεται, όπως πολλάκις έχω γράψει ο μητρικός πυρήνας της σέχτας των Χαριτζήδων και η οποία καθοδηγεί τον Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν καθώς και τη ΜΙΤ! Σε αγαστή συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Ιταλίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Αλβανίας και του Κατάρ, από όπου αντλείται μεγάλη οικονομική υποστήριξη! Αιματοβαμμένα κεφάλαια, τα οποία εξαγοράζουν Έλληνες, αφού τους αγοράζουν υπερτιμημένα τις επιχειρήσεις τους και τα σπίτια τους εν μέσω της οικονομικής κρίσεως!

Ταυτόχρονα, με τα παραπάνω, συνεχίζεται εντατικά ο εποικισμός της νήσου Κω, από Τούρκους πράκτορες οι οποίοι με το κάλυμμα του “πρόσφυγα - μετανάστη” βάσει του οργανωμένου σχεδίου τους, “καταλαμβάνουν” τη, στρατηγικής σημασίας για την Άμυνα της Ελλάδος, νήσο Κω!

Τεράστια η αξία των συλλαλητηρίων, πέραν του ονόματος στα Σκόπια…

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε – σύμφωνα πάντα με την ακριβέστατη πηγή μας – το βαθύτερο τουρκικό σχεδιασμό του προσεχούς τριμήνου, ανα την ελληνική Επικράτεια και μάλιστα, της Βορείου Ελλάδος, στην ανακίνηση μειονοτικών ζητημάτων!

Πιο συγκεκριμένα και μετά το δόλιο σχέδιο υποκίνησης ανύπαρκτων μειονοτήτων στα νησιά, Κρήτης, Ρόδου, Κω, Καλύμνου και Πάτμου, αυτό το σχέδιο θα εξαπλωθεί σε διαδοχικούς Νομούς της ΒΔ Ελλάδος, όπως στους Νομούς Πρεβέζης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Φλωρίνης και Πέλλας!

Ωστόσο, το πρόσφατο Πανεθνικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά και αυτού του λαϊκού ξεσηκωμού που ακολουθεί στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, έχει κατά κάποιον τρόπο αναχαιτίσει αυτό το δόλιο σχέδιο!

Η “απολογία” του Mr. Survivor… 

Πρόσφατα στην Ελεύθερη Ώρα, έγραψα για τη σχέση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Τούρκο Acun Ilicali (σ. σ. παραγωγού του τηλεοπτικού Survivor)! Για τη σχέση του Acun Ilicali με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Έτσι, ξαφνικά ο Acun Ilicali ένιωσε την ανάγκη για να “απολογηθεί” (χαρακτηριστικό ιδίωμα των Τούρκων όταν νιώθουν ότι έχουν στριμωχτεί)! Καθ΄ ότι, διαπιστώσαμε μια συνέντευξη του Acun Ilicali (τυχαίο;;;), στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2018, που προαναγγέλθηκε στην πρώτη σελίδα (;;;) της εφημερίδας!

Στέκομαι λοιπόν ιδιαίτερα στην αναφορά των λεχθέντων από τον Τούρκο παραγωγό (σ.σ. που αναφέρει η εφημερίδα και στην πρώτη σελίδα):
«Μη βάζετε στο μυαλό σας ότι έχω μυστικά σχέδια ή συνωμοσίες για τη χώρα σας»!

Επίσης, ο Τούρκος παραγωγός αναφέρεται σε “στόχους” που έχει στη χώρα μας! Οι στόχοι αυτοί είναι μόνο επιχειρηματικοί, όπως η αγορά τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα; Χάθηκε η αγορά ενός σταθμού στην Τουρκία; Τι ακριβώς ζητάει σε μια κατεστραμμένη οικονομικά χώρα (Ελλάδα), όπως άλλωστε διατείνεται και ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν;

Θα πρέπει να μας εξηγήσει ο κ. Acun Ilicali…

Μετά τους παραπάνω ισχυρούς προβληματισμούς μας, προκύπτει η πολύ μεγάλη είδηση πως, o Acun Ilicali, παραγωγός και του Survivor ΙΙ απαγόρευσε στους διαγωνιζόμενους – παίκτες να κάνουν το Σταυρό τους, πριν ή μετά μιας επίπονης προσπάθειας!

Τελικά, σε ποια χώρα διεξάγεται το Survivor; Σε μια χώρα ελεύθερη, δημοκρατική και η οποία σέβεται τη θρησκεία του άλλου (σ.σ. Ελλάς) ή σε κάποιο χαλιφάτο του ISIS;

Θα μπορούσε ο κ. Acun Ilicali να μας διαφωτίσει επί του θέματος;
Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες; Ή τις διαψεύδει;

Γιατί αν αληθεύουν, ε τότε είναι αλήθεια όσα ακούγονται και κάποιοι τα εντάσσουν στα όρια της φαντασίας!

Και αυτές οι φήμες, που εν πρώτοις τις απορρίπτουμε, κάνουν λόγο πως το Survivor επιλέγει ανθρώπους, κατά βάσει γνωστούς στο Πανελλήνιο, που πολλοί εξ αυτών δεν διέπονται και από ιδιαίτερα πατριωτικά αισθήματα ή έχουν χαμηλότερες Εθνικές αντιστάσεις και έτσι, κερδίζοντας διά μέσω του Survivor τη χαμένη τους προβολή και δημοσιότητα, καθώς και χρήμα, μετατρέπονται σε προπαγανδιστές της τουρκικής Σκέψεως και της τουρκικής επιχειρηματικής διείσδυσης στην Ελλάδα (προφανώς άθελά τους)!

Αποτέλεσμα εικόνας για Survivor ΕΡΝΤΟΓΑΝ Acun Ilicali…
Αυτή η στρατηγική κίνηση στις πολεμικές επιχειρήσεις, ονομάζεται στρατολόγηση!

Ειλικρινά, θα θέλαμε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον κ. Acun Ilicali σε όλες αυτές τις παράτολμες φήμες που δηλητηριάζουν τον ατμοσφαιρικό αέρα! 

Μετά ταύτα, επανέρχομαι…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.