24 Φεβρουαρίου 2018

Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθεί ένα κίνημα με ξεκάθαρους στόχους!!!

Γράφει ο Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης

Η Ελλάδα οδηγείται σε κρίσιμες και ιστορικές αποφάσεις μέσα σε ένα κλίμα εκβιασμών από ΝΑΤΟ, ΕΕ και ΗΠΑ. Οδηγείται σε αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί για εμάς, χωρίς εμάς!

Είναι μια μεγάλη νίκη για αυτούς να σέρνουν στην κυριολεξία την κυβέρνηση μιας χώρας όπως η Ελλαδα να ακολουθήσει αυτές τις αποφάσεις.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μια χώρα που έχει παραχωρήσει ακόμα και την εθνική της ανεξαρτησία στους δανειστές της δεν έχει και πολλά περιθώρια. Το μόνο όπλο που της απομένει είναι ο Ελληνικός λαός που πρέπει να ορθώσει ενωμένος το ανάστημά του.

Οι χειρισμοί του Σκοπιανού προβλήματος από την κυβέρνηση ήταν ατυχείς από την αρχή.
Αντί να γίνει άμεση σύγκληση ενός συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, διευρυμένου, το οποίο θα συμπεριελάμβανε και προσωπικότητες, ακολουθήθηκε μια μυστική διπλωματία με διαρροές.


Αντί λοιπόν να επιδιώξουν μια ευρύτερη συναίνεση προσπάθησαν να καρπωθούν κομματικά οφέλη, έβαλαν το δικό τους συμφέρον πάνω από τη Μακεδονία, πάνω από το εθνικό συμφέρον.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συγκρούονται, αδιαφορώντας για τη χώρα. Το πάθος τους για την εξουσία και το προσωπικό οικονομικό όφελός τους είναι πάνω από ό,τι συμφέρει την Πατρίδα και τον λαό της.

Γιατί κανένας από αυτούς, ακόμη ακόμη και από αυτούς που διοργάνωσαν τα συλλαλητήρια, δεν τολμούν να μας δείξουν τον υπεύθυνο αυτής της νέας κρίσης για το όνομα των γειτόνων;

Ακόμη και οι δυνάμεις λοιπόν που κάλεσαν το συλλαλητήριο έκρυψαν τον πραγματικό υπεύθυνο και προσπάθησαν να κατευθύνουν την οργή του κόσμου σε κατευθύνσεις που συνέφεραν αυτούς τους ίδιους και όχι σε ένα δρόμο που θα βοηθούσε σε μια λύση.

Υπάρχει άμεση ανάγκη φίλοι μου (και καλά θα κάνετε να το καταλάβετε άμεσα) να βρεθεί ενα κίνημα με ξεκάθαρους στόχους που θα το αγκαλιάσει όλος ο λαός και που θα καταγγείλει τις δυνάμεις που σέρνουν την κυβέρνηση σε μια επώδυνη για την χώρα μας λύση.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε σαν λαός να είμαστε αποδέκτες καταστάσεων και να κάνουμε μια αρχή ως δημιουργοί!
Αν δεν το πετύχουμε αυτό οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και πάντα σε βάρος της χώρας μας και του λαού μας.

Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και απέναντι στους γείτονες και φίλους μας Σκοπιανους. 
Να τους πούμε ότι ένας λαός σαφώς και μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται, όταν όμως ετεροπροσδιορίζεται χάνει την επαφή με την πραγματικότητα, χάνει την επαφή με τη δική του ιστορία και βαδίζει σε σκοτεινά μονοπάτια.

Πρέπει να τους πούμε χωρίς περιστροφές να ξεχάσουν τη λέξη Μακεδονία με οποιαδήποτε μορφή και να βρουν ένα όνομα που να προσδιορίζει την δική τους ιστορία, τη δική τους γλώσσα, τα δικά τους ήθη και τα έθιμα, τις δικές τους παραδόσεις και ταυτόχρονα τη θέλησή τους για μια ειρηνική συνύπαρξη με όλους τους γείτονές τους.

Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.