23 Ιανουαρίου 2018

Οι μέρες τους είναι μετρημένες…

Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας

Συγκλονιστικά πράγματα προχτες στη Θεσσαλονίκη, για όσους είχαμε την ευλογία να τα ζήσουμε από κοντά. Αφιερώνονται σε όλο τον καθεστωτικό απόπατο που εφρύαξε και εξέμεσε την εσώτατη μπόχα και δυσωδία του, σπιλώνοντας, καθυβρίζοντας και διαστρεβλώνοντας.

Αφιερώνονται ειδικότερα στη συριζαϊκή χούντα και σε όλα τα χυδαία κρατικά και παρακρατικά όργανα (πρόληψης και καταστολής) που έθεσε σε λειτουργία για να μειώσει και να εξευτελίσει αυτή την πρωτοφανή παλλαϊκή εξανάσταση.

Από την αστυνομία (που κράτησε εκατοντάδες πούλμαν εκτός πόλης ή που μετέτρεψε σε…90.000 το μισό εκατομμύριο), ως τα βοθροκάναλα που έθαψαν το μέγα γεγονός (για «δεκάδες πολιτών» έκανε λόγο μάλιστα το γκεμπελικό κρατικό χαμαιτυπείο της ΕΡΤ) και από τις… τεχνικές υπηρεσίες (που έστησαν το γενικό μπλακάουτ σε κινητή τηλεφωνία και ίντερνετ) ως τους κουκουλοφόρους φασιστοτσόγλανους που ήταν έτοιμοι να «παρέμβουν» (τους απέτρεψε η τρομακτική εικόνα του τεράστιου πλήθους και κάποιες ομάδες περιφρούρησης περιπολούντων ΠΑΟΚτσήδων).

Αφιερώνονται όμως και σε ένα κάρο γελοίους καραγκιόζηδες «προοδευτικούς» με εγνωσμένες «δημοκρατικές ευαισθησίες», που βλέπω και διαβάζω από χτες το απόγευμα στο facebook να βγάζουν μανία και χολή για κάτι που ο εξηλιθιωμένος και διαποτισμένος απ’ όλα τα νεοταξίτικα βοθρολύματα εγκέφαλός τους αδυνατεί να κατανοήσει.

Σε όλα αυτά τα ξεφτιλισμένα σούργελα απαντάμε απλώς ότι νιώθουμε απέραντη ηδονή απέναντι στον πανικό τους, τον τρόμο τους, τον εκνευρισμό τους, το μίσος και την καφρίλα τους.

Περαστικά τους (που όμως τους διαβεβαιώνουμε πως από δω και πέρα ΔΕΝ θα είναι περαστικά). 

Αρκετά έπαιξαν «εν ου παικτοίς».
Οι μέρες τους είναι μετρημένες… 

Καλύτερα να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε την χυδαία προπαγάνδα του καθεστώτος.

Πραγματικά, οι μόνοι φασίστες που έκαναν επεισόδια χτες ήταν οι συμμορίες των δήθεν αντιεξουσιαστών (δήθεν, γιατί φυσικά στην πραγματικότητα αποτελούν νεοταξίτικους στρατούς παρακρατικών υπαλλήλων). 

Κατ’ αρχάς, ήταν απαράδεκτη προβοκάτσια και μόνο που τους επιτράπηκε από την αστυνομία να συγκεντρωθούν την ίδια και όχι άλλη μέρα και ώρα (εξ όσων γνωρίζω, ταυτόχρονες αντισυγκεντρώσεις απαγορεύονται παντού στον... πολιτισμένο κόσμο, γιατί αποτελούν αυτόματα πηγή κινδύνων και σχεδόν αναπόφευκτων ταραχών).

Από εκεί και πέρα, ετούτοι οι... λαμπροί νέοι, πέραν της τρομοκρατίας που άσκησαν σε μεμονωμένους πολίτες την ώρα που προσέρχονταν στον Λευκό Πύργο, επιχείρησαν σε 2-3 σημεία να εισέλθουν και στο συλλαλητήριο και να προκαλέσουν φασαρία.

Στα σημεία αυτά απωθήθηκαν από παρισταμένους και, όπως προανέφερα, από 1-2 ομάδες ΠΑΟΚτσήδων (βρήκαν ανθρώπους να προκαλέσουν).
Και πολύ καλώς φυσικά απωθήθηκαν, για αυτονόητη νόμιμη άμυνα μιλάμε.

Προσοχή στα γκεμπελικά ψέματα του καθεστώτος.
Αφού τόλμησαν να μετατρέψουν τις 500.000 σε «λίγους διαδηλωτές» την ώρα που το διαδίκτυο έδειχνε την αλήθεια, φανταστείτε τι τερατολογίες λέγονται και γράφονται για πράγματα που οι περισσότεροι δεν βλέπουν καν… 

Επαναλαμβάνω:
Αρκετά έπαιξαν «εν ου παικτοίς». 
Οι μέρες τους είναι μετρημένες… 

Νεκτάριος Δαπέργολας 
Διδάκτωρ Ιστορίας 

πηγή



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχω γράψει παλαιότερα, και θα το ξαναγράψω και πάλι. Διότι όσο κοντοζυγώνουν οι ημέρες, όλο και πιό έντονο γίνεται το συνάισθημα.
Μήπως η πολιτειακή ανωμαλία ξεκινήσει με την αναγνώρηση των σλάβων ώς Μακεδονία?

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Να γιατι λεμε οτι οταν γραφουμε σχολιο καλο ειναι να βαζουμε εστω ενα ψευδωνυμο ωστε τα σχολια μας να ξεχωριζουν απο των άλλων ...κι όχι απλα ως ανωνυμος.
Επι του σχολίου τωρα...
Βλεπεις εσυ να υπαρχει κανενα ταρακουνημα;
Βλεπεις καπου να ιδρωσε το αυτί τους;
Μεχρι κι αυτο το βλημα ο Πολακης βγηκε και ειπε οτι το συλλαλητηριο το εκαναν νοσταλγοι της χουντας και ακραιοι εκκλησιαστικοι!!!!
Δηλαδή ειναι 500.000 όλοι αυτοί κι αν βαλεις και τις οικογενειες τους μπορεί να ειναι και 1,5 εκατομμυριο ΜΟΝΟ στην Β. Ελλαδα!!!

Για να καταλαβουμε τι νοημοσυνη εχουν τα ζωα αυτα...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.