Τελευταίες αναρτήσεις

12 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ

Μας επιβεβαίωσαν ο ΥΠΕΞ Κοτζιάς και ο παραγωγός του Survivor

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Επανειλημμένως έχω αναφερθεί πως, το ισχυρότερο δίκτυο πρακτόρων της ΜΙΤ βρίσκεται στην Κω! Όπως, στο προ ημερών άρθρο μου “Σε ταραχή ο Χαριτζής Ερντογάν”, που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 και έγραφα μεταξύ των άλλων: «…δεν ανησύχησαν από τις τελευταίες αναφορές μας, μόνο τα κλιμάκια της ΜΙΤ στην Τουρκία, αλλά ενοχλήθηκαν και τα εδώ παραρτήματά τους και ειδικότερα ο κομβικός ακτινωτός πυρήνας της ΜΙΤ στη νήσο Κω! Ο οποίος συνδέεται – όπως μας αναλύει η πηγή μας – με αντίστοιχους πυρήνες σε όλη την ελληνική Επικράτεια!

Και μπορεί της Κω να είναι ο σημαντικότερος, γιατί είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια του αρχιχαριτζή Σουλτάνου Σελίμ Β, του επ΄ ονομαζόμενου και Γιαβούζ, αλλά είναι σημαντικά και τα κλιμάκια των νομών Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς και Ημαθίας! Όπως και του παραρτήματος των Αθηνών (Αγίας Παρασκευής)! Σε δεύτερο δε επίπεδο, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιούνται και αντίστοιχα κλιμάκια στη ΒΔ Ελλάδα (νομούς Ιωαννίνων, Πρεβέζης, Κέρκυρας και Καστοριάς)! Όπου βρέθηκαν τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων, για τις οποίες η Τουρκία θέλει να έχει λόγο, μέσω της συμπράξεως της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Αγγλίας και της Αλβανίας…»!

Περίεργος θάνατος πράκτορά μας στην Κω…

Η επιβεβαίωση των αναφορών μου, στις υπόγειες διαδρομές και στον ακήρυχτο πόλεμο πρακτόρων στην Κω, ήλθε την επομένη από την ημερομηνία του παραπάνω άρθρο μου, όταν στις 30 Δεκεμβρίου 2017 εντοπίσθηκε η σορός 54χρονου άνδρα στο διαμέρισμά του στην Κω! Ο έν λόγω άνδρας ήταν “υπάλληλος” της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών! Ωστόσο, τα αίτια θανάτου του παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα και όπως πιστεύω, δεν πρόκειται να διευκρινισθούν!

Αλλά, επειδή έχουν γραφεί δεξιά και αριστερά στα ΜΜΕ πολλές ανακρίβειες, θα σας παραθέσω τη θέση επί του ζητήματος της αξιόπιστης και καλώς γνωρίζουσας πηγής μου!

«Ο 54χρονος “υπάλληλος” της ΕΥΠ λεγόταν Παναγιώτης Κουτρουβής και είχε γεννηθεί στην Τουρκία! Ήταν επιχειρησιακός μεταφραστής τουρκικών και υπηρετούσε στην Κω από 20ετίας! Για ένα μικρό χρονικό διάστημα διετέλεσε και προϊστάμενος στο τοπικό κλιμάκιο της Κω! Ήταν καλός και φιλήσυχος άνθρωπος… Ήταν μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε συγγενείς… Όσοι τον γνώριζαν ισχυρίζονται ότι τον έτρωγαν οι τύψεις από την εποχή της ιστορίας της σύλληψης των τριών (3) Τούρκων πρακτόρων της ΕΥΠ, την παραμονή των Χριστουγέννων του 2009! Εξ αιτίας των τραγικών λαθών των ανθρώπων που είχε βάλει ο Γιώργος Παπανδρέου στην ηγεσία της ΕΥΠ! 

Κάποιοι σήμερα (παραπλανητικά) διαδίδουν ότι ο αποθανών το είχε ρίξει στο ποτό και αυτό δυστυχώς τον “σκότωσε”! Ωστόσο, η δική μας πληροφόρηση από το Νησί, κάνει λόγο πως δεν ήταν το ποτό το πρόβλημα! Αφού υπήρξαν και άλλοι περίεργοι θάνατοι, νέων σχετικά ανθρώπων του κλιμακίου της ΕΥΠ στην Κω! Ήδη, πολλοί μιλάνε για την έντονη και περίεργη δραστηριότητα του αναβαθμισμένου κλιμακίου της ΜΙΤ στο ακριτικό νησί μας! Αλλά το πρόβλημα του μακαρίτη, παρ΄ ότι δεν ήταν αυτός ο υπεύθυνος χειριστής της υποθέσεων των 3 Τούρκων πρακτόρων [ο ένας πέθανε στη φυλακή οκτώ (8) μήνες μετά τη σύλληψή του], ήταν, επειδή τους είχε γνωρίσει, πως έφερε βαρέως λόγω της ιδιοσυγκρασίας του, την ευθύνη από τις “επιπολαιότητες” των μεγαλο-στελεχών της ηγεσίας της Κατασκοπίας της Κεντρικής Υπηρεσίας»! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ο κοτζιάς κραδαίνοντας την ελευθερη ώρα
Η επιβεβαίωση των πληροφοριών μας ήλθε από τον ίδιο τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά…

Έγραφα στο άρθρο μου: “Το ναυάγιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού από Έλληνες σηματοδοτεί συμφωνία με Τούρκους”, που δημοσιεύτηκε στην Ελεύθερη Ώρα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 μεταξύ των άλλων: «…Μήνες τώρα έχω αναδείξει πως, ο Γιάννης Αλαφούζος ενδεχομένως να επιδιώκει τη διάλυση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί ως σωσίας ο επενδυτής από την Τουρκία που θα αγοράσει τον ΠΑΟ! 

Από τη στιγμή, που από την εποχή του Survivor, που παρουσιαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, τον ΣΚΑΙ, του οποίου παραγωγός ήταν ο Τούρκος Acun Ilicali, απέφερε στον Έλληνα επιχειρηματία απρόβλεπτα κέρδη! Από τότε λοιπόν, με ενημερώνει υψηλότατη πηγή μου, δημιουργήθηκαν άριστες σχέσεις του Τούρκου επιχειρηματία και του Γιάννη Αλαφούζου! Καθώς, η ίδια πηγή μου, μου αναφέρει ότι ο Acun Ilicali συνεργάζεται στενά με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ)… 

Ωστόσο, με καθυστέρηση λίγων ημερών έρχεται στο φως της δημοσιότητας όλο το παρασκήνιο που παίχτηκε μεταξύ του Αλαφούζου και του Σκάι με τη συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου! Αφού είχε συμφωνηθεί μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου, οι συνεντεύξεις που θα έδιναν, να δίνονταν στο Τουρκικό Πρακτορείο Anadolu (όπου και έδωσε τη συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψή του στην Τουρκία) και στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ΜΠΕ)! Όμως, την τελευταία στιγμή ο Ερντογάν ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη στο ΑΠΕ ΜΠΕ και την έδωσε στο Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου! Έτσι λέγεται πως, ο Τούρκος Acun Ilicali του Survivor, έβαλε πλάτη για το φίλο του Γιάννη Αλαφούζο…»! 

Την αμέσως επομένη ημέρα ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς από το βήμα της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, κραδαίνοντας την Ελεύθερη Ώρα, είπε: «… ο Ερντογάν ήταν να δώσει συνέντευξη στο ΑΠΕ και έδωσε στο Σκάι! Γιατί; Όπως ο ίδιος είπε στους δικούς του δημοσιογράφους “με μετέπεισε ο διευθυντής ενημέρωσής μου”! Ποιος είναι αυτός; Είναι ένας παραγωγός Τούρκος με σήριαλ, που έχει το Survivor! Αυτή είναι η αλήθεια και ξέρω ότι σας πειράζει…»! Προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Κοτζιά, ο οποίος παραδέχεται δημόσια πως, η δική μας πληροφόρηση είναι μπροστά από αυτή του Υπουργείου Εξωτερικών! 

Φωτιά στα προσφυγικά πίσω από τη Λεωφόρο (pics)
Φωτιά στα “προσφυγικά”…

Σας είχα αποκαλύψει σε προηγούμενα άρθρα μου ότι οι Τούρκοι αγοράζουν την Αθήνα! Σας είχα αποκαλύψει ότι στο σχεδιασμό τους είναι η αγορά όλου του οικοδομικού τετραγώνου, όπου βρίσκονται οι προσφυγικές κατοικίες απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟ! Σας είχα αποκαλύψει ότι σήμερα – σύμφωνα με τις πληροφορίες μου - είναι γιάφκα της ΜΙΤ!

Έτσι, προχθές την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ – Πλατανιά Χανίων, εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά στην ταράτσα των “προσφυγικών” υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες!

Λέτε κάποιοι να θέλανε να στείλουν σήματα καπνού όπως οι Ινδιάνοι; 
Λέτε το σύνθημα να ήταν “φωτιά”;
Απλά ρωτάω, προβληματιζόμενος για τις σατανικές συμπτώσεις! 

“Συνελήφθη” απολογούμενος ο Acun Ilicali στο “Πρώτο Θέμα” (;;;)…

Η Ελεύθερη Ώρα και η αφεντιά μου γράψαμε μόνο, για την σχέση του Γιάννη Αλαφούζου και του Acun Ilicali! Για την σχέση του Acun Ilicali με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! 

Και ξαφνικά ο Acun Ilicali ένιωσε την ανάγκη για να απολογηθεί (χαρακτηριστικό ιδίωμα των Τούρκων όταν νιώθουν ότι έχουν στριμωχτεί)! Έτσι, διαπιστώσαμε συνέντευξη του Acun Ilicali παραγωγού του Survivor, στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2018, που προαναγγέλθηκε στην πρώτη σελίδα (;;;) της εφημερίδας!

Στέκομαι στην αναφορά, που αναφέρει η εφημερίδα και στην πρώτη σελίδα: 
«Μη βάζετε στο μυαλό σας ότι έχω μυστικά σχέδια ή συνωμοσίες για τη χώρα σας»!

Επίσης, αναφέρεται σε “στόχους” που έχει στη χώρα μας! Οι στόχοι αυτοί είναι μόνο επιχειρηματικοί, όπως η αγορά τηλεοπτικού σταθμού στην Ελλάδα; 

Χάθηκε η αγορά στην Τουρκία; Τι ακριβώς ζητάει σε μια κατεστραμμένη οικονομικά χώρα (Ελλάδα), όπως άλλωστε διατείνεται και ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν;Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.