Τελευταίες αναρτήσεις

15 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Πώς επέλεξε τον Σκάι ο Ερντογάν; 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 

Μήνες τώρα έχω αναδείξει πως, ο Γιάννης Αλαφούζος ενδεχομένως να επιδιώκει τη διάλυση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί ως σωσίας ο επενδυτής από την Τουρκία που θα αγοράσει τον ΠΑΟ! Από τη στιγμή, που από την εποχή του Survivor, που παρουσιαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, τον ΣΚΑΙ, του οποίου παραγωγός ήταν ο Τούρκος Acun Ilicali, απέφερε στον Έλληνα επιχειρηματία απρόβλεπτα κέρδη! Από τότε λοιπόν, με ενημερώνει υψηλότατη πηγή μου, δημιουργήθηκαν άριστες σχέσεις του Τούρκου επιχειρηματία και του Γιάννη Αλαφούζου! Καθώς, η ίδια πηγή μου, μου αναφέρει ότι ο Acun Ilicali συνεργάζεται στενά με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ)! 

Ο Αλαφούζος οδηγεί σε ναυάγιο την πώληση του ΠΑΟ σε Έλληνες; 

Το καλοκαίρι του 2017 (25 Αυγούστου) δημοσιεύαμε κατ΄ αποκλειστικότητα πως, οι Τούρκοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον Παναθηναϊκό! Σε αυτό το άρθρο προτρέπαμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ, να ασχοληθεί με τη διάσωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Και σαν να μας διάβασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκάλεσε συναντήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να βρεθεί λύση για την ιστορική Αθηναϊκή ομάδα! Αλλά δυστυχώς, οι συζητήσεις των συναντήσεων των δυο ανδρών κατέληξαν σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα το δράμα της ιστορικής Αθηναϊκής ομάδας να μεγαλώνει! 

Μετά από αυτό το ναυάγιο προσπάθειας διάσωσης του Παναθηναϊκού, προχθές εξέφρασε την επιθυμία να εμπλακεί σε νέα προσπάθεια διάσωσης, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Chipita AE! Ο εν λόγω βιομήχανος έχει σταθεί αρωγός με πολλούς τρόπου κατά το παρελθόν στον ΠΑΟ χωρίς ωστόσο, να το διατυμπανίζει! 

Αυτήν την πρωτοβουλία την δέχτηκε ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού με αγαλλίαση, πιστεύοντας πως ίσως η ομάδα τους ξεπεράσει τον σκόπελο της διάλυσης! Αλλά, μέσα σε λίγα 24ωρα δέχτηκε νέο ισχυρό σοκ! Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος απέσυρε την προσπάθειά του για την εύρεση λύσης σωτηρίας το ΠΑΟ! Και έκανε αιχμηρές δηλώσεις κατά την αποχώρησή του από το πεδίο των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Hilton (;;;) των Αθηνών! Είναι τυχαίο το γεγονός πως, όλες οι προσπάθειες Παναθηναϊκών Ελλήνων επιχειρηματιών πέφτουν στο κενό; Ας αναλογισθεί ο κόσμος του ΠΑΟ, τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει; 

Γιατί ο Ερντογάν επέλεξε τον Σκάι; 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως λίγο πριν την έλευση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, δόθηκε συνέντευξη στον Σκάι, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου και στον Συστημικό δημοσιογράφο, άνθρωπο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Αλέξη Παπαχελά! 

Αυτό αναρωτήθηκα στο άρθρο μου της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου 2017 που δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα, πως δηλαδή, ο Σκάι έδωσε βήμα στον Ερντογάν ώστε πριν την έλευσή του στην Αθήνα, να μιλήσει για όλες εκείνες τις παράλογες αξιώσεις του! Αμφισβητώντας τη Συνθήκη της Λωζάννης και εγείροντας αλυτρωτικές διεκδικήσεις!

Θέτοντας το ερώτημα: Δόθηκε από την πλευρά της κυβερνήσεως “εμπιστευτική οδηγία” όπως λέγεται στα ΜΜΕ (πάγιος κανόνας σε περιπτώσεις ελεύσεως Προέδρων ή Πρωθυπουργών μιας χώρας σε άλλη χώρα); Γιατί, αν δόθηκε και την παραβίασε ο Σκάι, τότε πρέπει να του επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις! Εάν όχι, τότε η κυβέρνηση υπέπεσε σε πολύ σοβαρό ατόπημα και πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης! Τα οποία θα πρέπει να προκαλέσουν συζήτηση στη Βουλή για τις ευθύνες της κυβερνήσεως, του ξεσαλώματος του Ερντογάν στη Θράκη μας! 

Ο Acun Ilicali τακτοποίησε τη συνέντευξη Ερντογάν στο Σκάι… 

Ωστόσο, με καθυστέρηση λίγων ημερών έρχεται στο φως της δημοσιότητας όλο το παρασκήνιο που παίχτηκε μεταξύ του Αλαφούζου και του Σκάι με τη συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου! 

Αφού είχε συμφωνηθεί μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου, οι συνεντεύξεις που θα έδιναν, να δίνονταν στο Τουρκικό Πρακτορείο Anadolu (όπου και έδωσε τη συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψή του στην Τουρκία) και στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ΜΠΕ)! 

Όμως, την τελευταία στιγμή ο Ερντογάν ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη στο ΑΠΕ ΜΠΕ και την έδωσε στο Σκάι του Γιάννη Αλαφούζου! Έτσι λέγεται πως, ο Τούρκος Acun Ilicali του Survivor, έβαλε πλάτη για το φίλο του Γιάννη Αλαφούζο! Τι δεν καταλαβαίνει ακόμη ο Παναθηναϊκός κόσμος; 

Η προπαγάνδα της Τουρκίας περνάει από τον αθλητισμό… 

Παρά ταύτα, αν κάποιοι αφελείς αναρωτηθούν, μα είναι δυνατόν ο Τούρκος Πρόεδρος να ασχοληθεί με την αγορά του Παναθηναϊκού, θα τους απαντήσω πως, οι Τούρκοι είναι διαχρονικά σιγουράντζες και δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη! Λειτουργούν σήμερα, για να έχουν τα οφέλη τους, αν όχι άμεσα, τα αμέσως επόμενα χρόνια! Γιατί, διπλωματία και Τουρκία, είναι ταυτόσημες έννοιες! Όπου, η Ελλάδα επί σειρά δεκαετιών μένει μετεξεταστέα! Άλλωστε, είναι τυχαίο το γεγονός πως, ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας Turkish Airlines είναι ο επίσημος χορηγός της Euro league; 

Δυστυχώς για μας, οι Τούρκοι, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και εμείς – τουλάχιστον – κοιμόμαστε, όπως τη “μαύρη νύχτα” των Ιμίων, όταν μέσα σε ένα βράδυ διεθνώς, τα Ίμια από ελληνική περιοχή, έγιναν “ακαθόριστη” περιοχή, δηλαδή, γκρίζα ζώνη! Γι΄ αυτό αναρωτηθείτε επίσης, γιατί το ραντεβού με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton, τουρκικών συμφερόντων πλέον; 

Παρέτεινε τη διαμονή του στην Αθήνα ο γαμβρός του Ερντογάν… 

Πάντως σήμερα θα σας δώσω άλλη μια πληροφορία, που μου δόθηκε εχθές το βράδυ! Ο γαμβρός του Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν, Υπουργός Ενέργειας της κυβερνήσεως, Μπεράτ Αλμπαϋράκ, παραμένει στην Αθήνα προκειμένου να διαπραγματευθεί την αγοραπωλησία ομάδος… Άραγε, ποιας ομάδος; Μακάρι να διαψευσθώ και ο Παναθηναϊκός ποτέ να μην καταλήξει σε τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα! Άλλωστε, αυτό και μόνο το σκοπό έχουν τα δημοσιεύματά μου για το θέμα του ΠΑΟ, όλους αυτούς τους μήνες…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.