Τελευταίες αναρτήσεις

14 Δεκεμβρίου 2017

ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ;

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης 

Σιγά σιγά ξεδιαλύνεται το παρασκήνιο της περίεργης και άκαιρης επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα.

 Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ο «γύπας» Ερντογάν στην ουσία εκβίασε ο ίδιος την επίσκεψή του στην Ελλάδα, έχοντας επεξεργασμένο σχέδιο ακριβείας. Με τη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΙ την προηγούμενη της επίσκεψης στην ουσία πανικόβαλε την, κατά τη γνώμη μου, πολιτικά άπειρη ελληνική ηγεσία και την οδήγησε την τελευταία στιγμή στο λάθος να θέσει η ίδια μόνη της επίσημα και σε παγκόσμια θέα, το θέμα της συνθήκης της Λωζάνης και όλα τα υπόλοιπα θέματα. Πρώτα στο προεδρικό μέγαρο και μετά στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Έτσι τώρα, ο Ερντογάν μπορεί να κάνει παιχνίδι διεθνώς σε κάθε ευκαιρία, ωριμάζοντας το θέμα στη διεθνή συνείδηση και εξαναγκάζοντας την ελληνική ηγεσία να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, μέχρι που στο τέλος θα την καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για θέματα της απόλυτης ελληνικής κυριαρχίας, απειλώντας στο τέλος ακόμα και τηλεσιγραφικά με casus belli την καρεκλοκένταυρη ελληνική πολιτική ηγεσία και τη διεθνιστική ελληνική ελίτ.

Αμέσως μόλις άκουσα τον ΠτΔ να μιλάει έτσι, έκανα ανάρτηση στην οποία εκτιμούσα ότι έκανε λάθος. Πολλοί όμως αισθάνθηκαν εθνικά υπερήφανοι που άκουγαν τον ΠτΔ και τον πρωθυπουργό να τα «χώνουν» στον Ερντογάν. Όμως η διπλωματική πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Από εδώ και πέρα λοιπόν (προσέξτε το) ο Ερντογάν θα εφαρμόζει συνεχώς την Γκαιμπελίστικη προπαγάνδα του «θερμού – ψυχρού», μέχρι να διαλύσει το νευροφυτικό σύστημα των Ελλήνων για να αισθανθούν στο τέλος ως λύτρωση ό,τι προτείνει.

Τώρα πλέον, μία και μοναδική απάντηση ταιριάζει στον "γύπα" και καμία άλλη ενασχόληση μαζί του. Μολών Λαβέ. Δεν υπάρχουν θέματα προς συζήτηση. 
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.