17 Δεκεμβρίου 2017

ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών, ο ιδιοκτήτης του 51% του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Τον Απρίλιο του 2011, ο πάλαι ποτέ Τσάρος της ελληνικής Οικονομίας, Υπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή της ΝΔ, Γιώργος Αλογοσκούφης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής” και υπερασπίστηκε την οικονομική πολιτική της κυβερνήσεως Καραμανλή την περίοδο 2004-2008! Όμως, η αποκάλυψη σε εκείνη τη συνέντευξη ήταν πως, οι ευρωπαίοι ομόλογοί του, του είχαν ζητήσει μετ΄ επιτάσεως, να προσφύγει η ελληνική κυβέρνηση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)! Δηλαδή, το 2004, ένεκα των μεγάλων ελλειμμάτων που είχαν ήδη δημιουργηθεί από την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας! Εκτοξεύοντας βεβαίως και τις ευθύνες της αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής της κυβερνήσεως Καραμανλή, στον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή! Αφού ήταν ενήμερος ο τότε Πρωθυπουργός για την κατρακύλα των οικονομικών μεγεθών και έλεγε στον Αλογοσκούφη – κατά δήλωση του ίδιου – “άσε για αργότερα τα μέτρα”!

Απασφάλισε… ο Γιάννης Κουντούρης

Θα μου πείτε γιατί θυμήθηκα, ξινισμένα, χθεσινά σταφύλια!
Το ερέθισμα μου το έδωσε ο Ελληνοαμερικάνος δημοσιογράφος του Λος Άντζελες Γιάννης Κουντούρης, ο οποίος δημοσίευσε στο ιστολόγιό του Gteek News on Demand τα παρακάτω:
Να γιατί οι κυβερνώντες Έλληνες δεν μπορούν να ορθώσουν το ανάστημά τους στο ΔΝΤ και τους δανειστές! Τους απειλούν, και αφού αυτοί υποταχθούν, τους …λαδώνουν με πολλά δις!

Αποδεικνύοντας τα λεγόμενά του από το άρθρο που ακολουθεί και το οποίο έγραψαν το …μακρινό 2002 οι εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων των ΗΠΑ, Greg Palast και Mark Phillips! Αυτό το άρθρο των δυο αμερικανών δημοσιογράφων είναι τόσο επίκαιρο, σαν να γράφτηκε χθες!

Η αλήθεια …δια χειρός ΗΠΑ

Η Διεθνής Τράπεζα - ΔΝΤ ανήκει και ελέγχεται από τον Nathan Mayer Rothschild (Νάταν Μάιερ Ρότσιλντ) και εδώ και 30 – 40 χρόνια από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο! Για περισσότερα από 150 χρόνια είχαν προγραμματίσει να κατακτήσουν τον κόσμο διά μέσω του χρήματος!

Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας (ΠΤ), Joe Stiglitz, απολύθηκε από εκεί το 2002, γιατί κατάγγελλε τις δυσλειτουργίες της Παγκόσμιας Τράπεζας! Είχε επισημάνει στα κορυφαία στελέχη της ΠΤ ότι, κάθε χώρα στην οποία εμπλέκεται το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα καταλήγει:
Σε μια οικονομία καταρρέουσα (σ.σ. η σημερινή ελληνική οικονομία)!

Σε μια κυβέρνηση καταστραμμένη (σ.σ. σαν την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)!
Σε μερικές φορές τα παραπάνω μεταξύ φλόγας και ταραχών (σ.σ. ταραχές στην Ελλάδα, Ρουβίκωνας, Εξάρχεια, Αναρχικές άλλες ομάδες κτλ)!

Ο Jim Wolfensen, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ηρνήθη να σχολιάσει αυτήν την απόλυση. Πριν απολυθεί ο Joe Stiglitz, πήρε μαζί του μια μεγάλη στοίβα από μυστικά έγγραφα της Παγκόσμιας Τράπεζας!

Αυτά τα μυστικά έγγραφα της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αποκαλύπτουν τα 4 βήματα που απαιτούσε – και ακόμη απαιτεί - το ΔΝΤ από τα κράτη που υπάγονται σε αυτό:

1) να υπογράψουν μυστικές συμφωνίες (;;;) στοιχείων (σ.σ. τα προαπαιτούμενα)!
2) στις οποίες συμφώνησαν να πωλήσουν τα βασικά στοιχεία ενεργητικού τους, το νερό, τον ηλεκτρισμό, το φυσικό τους αέριο κ.λπ.
3) στις οποίες συμφώνησαν να λάβουν οικονομικά μέτρα που είναι πραγματικά καταστροφικά για τα εμπλεκόμενα κράτη!
4) σύμφωνα με αυτές τις συμφωνίες, δωροδοκούν τους πολιτικούς των εμπλεκόμενων χωρών, δισεκατομμύρια δολάρια σε ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, για να πραγματοποιήσουν αυτή τη μεταφορά των παγίων στοιχείων των χωρών αυτών στις δικές τους μεγαλο-εταιρείες. (σ.σ. Θυμηθείτε Λίστα Λαγκάρντ, λίστα των Panama Papers κλπ! Όσον αφορά τους δικούς μας “γενναίους – αντιμνημονιακούς” Έλληνες πολιτικούς, αποκλείεται κάτι τέτοιο! Έτσι δεν είναι;)!

Εάν κάποιο κράτος που προστρέχει σε αυτούς δεν συμφωνεί με αυτά τα βήματα, τότε εξαιρείται από όλους τους διεθνείς δανεισμούς!

Σήμερα, εάν δεν μπορείς να δανειστείς χρήματα στη διεθνή αγορά, κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει, είτε είσαι άνθρωπος, είτε εταιρία, είτε χώρα. Αν αυτό δεν λειτουργήσει, ανατρέπουν την κυβέρνηση κράτους και φυτεύουν ψέματα στο μυαλό του λαού για την πρώην κυβέρνηση, ξαναγράφοντας την ιστορία…

Το σχέδιο της Αργεντινής…

Εσωτερικά έγγραφα από την Αργεντινή παρουσιάζουν το μυστικό σχέδιο διάσωσης της Αργεντινής. Αυτό υπεγράφη από τον κ Jim Wolfensen, πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Αργεντινή είχε έξι (6) προέδρους μέσα σε πέντε εβδομάδες, επειδή η οικονομία τους καταστράφηκε ολοσχερώς. Αυτό συνέβη επειδή, ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με εντολές του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας να πωλούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, τα δημόσια περιουσιακά στοιχεία, όπως επί παραδείγματι το σύστημα ύδρευσης τους! Φορολόγησαν στη συνέχεια τον λαό!

Δημιούργησαν μια μεγάλη κυβέρνηση και η μεγάλη κυβέρνηση παραδόθηκε στο ιδιωτικό ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα!

Η Enron είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα…

Το σύστημα ύδρευσης του Μπουένος Άιρες πωλήθηκε τσάμπα σε μια εταιρεία που ονομάζεται Enron! Ένας αγωγός που τρέχει μεταξύ Αργεντινής και Χιλής, πωλήθηκε σε αυτήν την εταιρεία! Οι παγκοσμιοποιητές προκαλούν στη συνέχεια την κατάρρευση της Enron και μετά τη μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων σε άλλη εικονική εταιρεία! Έρχονται ακολούθως, λαδώνουν τους πολιτικούς για τη μεταφορά των συστημάτων ύδρευσης, των σιδηροδρόμων, των τηλεφωνικών εταιρειών, των εθνικοποιημένων πετρελαϊκών εταιρειών, των πρατηρίων βενζίνης! Οι πολιτικοί τα παραδίδουν όλα στο ΔΝΤ έναντι πινακίου φακής! Αφού το σχέδιο είναι η απόλυτη δουλεία ολόκληρου του πληθυσμού του Πλανήτη! Η Enron ήταν εταιρεία εικονική για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χρήματος από ναρκωτικά κ.λπ.

Προγραμματισμένες ταραχές από το ΔΝΤ…

Το ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα συρρικνώνει συστηματικά τα Έθνη – Κράτη ανεξάρτητα από το αν είναι ο Ισημερινός, η Αργεντινή, η Ελλάδα κ.ο.κ.

Αυτό δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση. Τα περιουσιακά στοιχεία αυτών των χωρών τα κλέβουν οι κυβερνήσεις από τους λαούς τους και τα παραδίδουν στο ΔΝΤ / Παγκόσμια Τράπεζα. (σ.σ. μας λέει κάτι το ΤΑΙΠΕΔ;;;)!

Τα παραδίδουν, γενικά στους ημετέρους τους, όπως, στη Citibank, που είχε υφαρπάξει τις μισές τράπεζες της Αργεντινής! Η British Petroleum που είχε υφαρπάξει αγωγούς στον Ισημερινό! Η Enron, που είχε υφαρπάξει τα συστήματα ύδρευσης στην Αργεντινή! Το πρόβλημα είναι ότι καταστρέφουν κιόλας αυτά τα συστήματα μέσω της κατάχρησης αυτών!

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε καν πόσιμο νερό στο Μπουένος Άιρες! Δεν πρόκειται μόνο για κλοπή. Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη βρύση. Αυτό έχει να κάνει με κάτι περισσότερο από το να τα κονομήσει χοντρά κάποιος πλούσιος εις βάρους του Δημοσίου της χώρας! Δεν ήταν το ΔΝΤ που μόλις απέκτησε τις Μεγάλες Λίμνες της πολιτείας Μίσιγκαν; Ασκεί πλέον τον πλήρη έλεγχο επί της παροχής νερού!

Το αμερικανικό Υπουργείου Οικονομικών, που αποτελεί Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα το…Πουέρτο Ρίκο, είναι ο ιδιοκτήτης του 51% του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας!

Το διακύβευμα…

Η Ελλάδα καταστρέφεται! Η Ελλάδα αγοράζεται άπό το ΔΝΤ/Παγκόσμια Τράπεζα!
Παιδιά της οποίας είναι, όλοι οι κυβερνώντες των Μνημονιακών χρόνων μας και εξαπτέρυγα του ΔΝΤ, έμπιστα πρόσωπα, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και νυν Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, όπως και ο νυν Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος! Όπως ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος που μέσα σε λίγους μήνες έκανε τη μεγαλύτερη καταστροφή!

Έλληνες ξυπνήστε! Έλληνες αντιδράστε!
Σε λίγο η γη αυτή δεν σας ανήκει!

Σκεφτείτε ότι τα παιδιά σας δεν έχουν δουλειά και εάν έχουν βιώνουν τον εργασιακό Μεσαίωνα! Δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη, με την οποία εσείς που πήρατε συνεισφέρετε στο πενιχρό εισόδημά τους!
Τι άλλο πρέπει να ζήσετε για να αντιδράσετε;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.