Τελευταίες αναρτήσεις

16 Δεκεμβρίου 2017

Η Κύπρος είναι ελληνική και όλη η Ελλάδα Κύπρος

Επιστρέφοντας από την Αθήνα, ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν μας είπε να ξυπνήσουμε, γιατί η Κύπρος ποτέ δεν θα γίνει ελληνικό νησί. Όπως και να το κάνουμε κ. Ερντογάν, η Κύπρος ήταν, είναι, και θα παραμείνει ελληνικό νησί. Όχι όπως το εννοείς εσύ, αλλά όπως το αισθανόμαστε εμείς. Εάν έχετε εσείς τα σύνορα της δικής σας καρδιάς κ. Ερντογάν, εκεί που τα έταξε ο «Εθνικός Όρκος» της τελευταίας οθωμανικής Βουλής, εμείς έχουμε θαμμένα τα κόκαλα των προγόνων μας τα ιερά, τους βωμούς και τις εστίες μας, σε ολόκληρη την Τουρκία.

Από τον Προφήτη Ηλία στην κοιλάδα της Αγ. Άννας στη Σμύρνη στην Αγια-Σοφιά στην Πόλη, μέχρι και την Παναγιά τη Σουμελά στον Πόντο. Δεν έχεις παρά να σκάψεις έξι μέτρα και θα τα βρεις.

Εκεί, ανάμεσα με τα αρχαία μας τα κάλλη, που εσύ καπηλεύεσαι σήμερα τουριστικά: Αλικαρνασσός, Έφεσος, Αιγές Αιολίδας, Τήμνος, Αντιόχεια, Μίλητος, Πέργαμος, Σμύρνη, Αϊβαλί, Κωνσταντινούπολη, Σαμψούντα, Αμάσεια, Κερασούντα, Αργυρούπολη... Η λίστα είναι ατέλειωτη, σκλαβωμένη, αιματοβαμμένη και χιλιομοιρολογημένη. Όπως ακριβώς ο Απόστολος Ανδρέας στην Καρπασία, οι αρχαίοι Σόλοι, η αρχαία Σαλαμίνα, ο Άγιος Χρυσόστομος, ο Άγιος Μάμας, η αρχαία Λάπηθος, οι αρχαίοι Χύτροι, η αρχαία Λήδα. Σκλαβωμένοι και ποτισμένοι με αίμα, ιδρώτα και δάκρυ.

Κάποτε διεκδικούσαμε την Ένωση, γιατί τότε ήταν ο μόνος τρόπος να αποκτήσουμε την ελευθερία μας. Την ελευθερία να κυματίζουμε τη γαλανόλευκη, να τραγουδάμε τον «Ύμνο στην Ελευθερία», να διδασκόμαστε την ελληνική ιστορία μας και να εορτάζουμε τις ελληνικές εθνικές επετείους μας. Σήμερα, σε μια ευρωπαϊκή Κύπρο με ανοικτά τα σύνορα σε όλη την Ευρώπη, με μια Κυπριακή Δημοκρατία –κράτος δικαίου σε αντίθεση με τη δική σας Τουρκία–, όπου οι βασικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι διασφαλισμένα για όλους τους Κύπριους πολίτες, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, φύλου, εθνικής καταγωγής, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων ή σεξουαλικού προσανατολισμού, δεν χρειαζόμαστε κανέναν στρατό και καμία κυβέρνηση να μας πιστοποιήσει την ελληνικότητά μας.

Γιατί εμείς εδώ στην Κύπρο κ. Ερντογάν έχουμε γλώσσα, ρίζες, ήθη, έθιμα και παραδόσεις που βροντοφωνάζουν Ελλάδα. Έχουμε 3.500 χρόνια ιστορίας και πολιτισμού που σε φωνάζουν ψεύτη.

Η Κύπρος κ. Ερντογάν δεν είναι ελληνική επειδή την διοικούν Έλληνες. Η Κύπρος είναι ελληνική επειδή ο γηγενής πληθυσμός του νησιού είναι Έλληνες από τα βάθη των αιώνων, και επειδή είναι η πλειοψηφία πάνω σε αυτόν τον άγιο τόπο. Ένας τόπος που είναι αρκετά μεγάλος για να ζήσουμε μαζί όλοι οι Κύπριοι, Έλληνες, Τούρκοι, Μαρωνίτες, Αρμένιοι, Λατίνοι. Όχι διχοτομημένοι, οι Τούρκοι στον Βορρά και οι χριστιανοί στον Νότο.

Σε αυτή την εξίσωση δεν χωράνε κατοχικά στρατεύματα, έποικοι και εγγυήσεις. Η εγγύηση της ασφάλειας και της ευημερίας όλων των Κυπρίων είναι το ευρωπαϊκό κεκτημένο και το διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος δικαίου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Ευρωπαϊκή ιδιότητα δεν είναι αλακάρτ. Είναι ένα πακέτο δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. 

Η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση για τους Τούρκους συμπατριώτες μας δεν μπορεί να έρθει εφόσον καπηλεύονται τις περιούσιες των Ελλήνων συμπατριωτών τους υπό την πατρωνία του Αττίλα. Η πόρτα της Ευρώπης είναι είδη ανοιχτή γι’ αυτούς· το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνταχτούν με την Κυπριακή Δημοκρατία, μαζί με τους υπόλοιπους Κύπριους συμπατριώτες τους. 

Υ.Γ.: Αφιερωμένο στον μεγαλοσουλτάνο Ερντογάν τον Αιμοσταγή, το λαϊκό άσμα του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη, «Η Κύπρος είναι ελληνική και όλη η Ελλάδα Κύπρος».

Αντώνης Κ. Σιβιτανίδης, M.Sc., B.Sc.
Εκπρόσωπος Τύπου, Ε.Ε. ΔΗΚΟ Πάφου.
πηγή
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ

Είναι ένα πολύ δυνατό πατριωτικό άρθρο αλλά μας τα χαλάει λίγο στο τέλος που άρχιζει εκείνα τα περίεργα για ευρωπαϊκή ολοκλήρωση κλπ...
Ευρωπαϊκά κεκτημένα, ευρωπαϊκές ιδιότητες και άρες μάρες κουκουνάρες...
Να είναι σίγουροι οι αδερφοί μας Κύπριοι ότι κανένας Ευρωπαίος δεν θα έρθει να τους σώσει όταν θα ξαναεπιτεθούν κάποτε οι Τούρκοι για να λύσουν οριστικά το κυπριακό πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο που έλυσαν το Μικρασιατικό το 1922...
Και τότε θα κλαίμε πάλι όλοι μαζί όταν θα γιορτάζουν για τις λησμονημένες πατρίδες τους στην Νέα Λευκωσία και στην Νέα Λάρνακα κάπου σε κάποια γωνιά της μάνας Ελλάδας....

Για αυτό να κόβουμε σιγά σιγά τις γελοίες αναφορές σε ευρωπαϊκά σύνορα και άλλες αηδίες....
Πρέπει κάποτε να το χωνέψουμε...
Η Ε.Ε. είναι μια κατοχική δυναστική εκβιαστική και ανθελληνική Ενωση.... που απεχθάνεται την Ορθοδοξία μας και την Ελληνικότητά μας....

Η Κύπρος και η Ελλάδα θα σωθούν μόνο με πατριωτικές κυβερνήσεις και εθνική πολιτική... Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.