Τελευταίες αναρτήσεις

18 Δεκεμβρίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το γλυπτό, …καλωσόρισμα του Ερντογάν στην Αθήνα...

Αποτέλεσμα εικόνας για χατζηδάκης για σατανικό άγαλμα
Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 η Ελεύθερη Ώρα στην πρώτη της σελίδα έγραφε: «Ο “Σατανάς” φύλακας άγγελος του Παλαιού Φαλήρου», αναδεικνύοντας άλλο ένα ύποπτο ζήτημα, που είναι πλέον ακόμη ένα ζοφερό σημείο των αντίχριστων καιρών μας! Ένα άγαλμα – εξαύλωμα – που έστησε ο Δήμαρχος στο Δήμο του και έχει ήδη προκληθεί σάλος από αυτήν την αποκοτιά του!

Γιατί, μόνο για αποκοτιά και επιπόλαιη ενέργεια μπορώ να μιλήσω, αφού ο Διονύσιος Χατζηδάκης τιμάται από τους δημότες του Παλαιού Φαλήρου, που τον εκλέγουν Δήμαρχό τους από το 1998, δηλαδή επί πέντε (5) εκλογικές δημοτικές αναμετρήσεις (1998, 2002, 2006, 2010, 2014)! Τον Διονύση Χατζηδάκη του Πολεμικού μας Ναυτικού!

Ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε συγγνώμη, παρ΄ ότι αναμάσησε τα λόγια του στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, όταν καλεσμένος του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΡΤ είπε πως: “Ίσως υπάρχει μια παρεξήγηση, γιατί στο όνομα φύλαξ, εγώ προσέθεσα, φύλακας άγγελος της πόλης. Ίσως, ήταν λάθος δικό μου, γιατί θεωρήθηκε ότι παραπέμπει στην Ορθοδοξία…”!

Ο Διονύσης Χατζηδάκης πρέπει να βρει την τόλμη και την παρρησία, που διέπει τους αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού και να ξηλώσει πάραυτα αυτό το τερατούργημα!

Γιατί Δήμαρχε, σε έριξαν στη φάκα χωρίς να το πάρεις καν χαμπάρι!

Γιατί Δήμαρχε, αυτό το άγαλμα συμβολίζει τον φύλακα άγγελο του τούρκικου κράτους! Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει τη σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι και γι΄ αυτό και η ημισέληνος στη Σημαία τους! Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο αιμοποτικού κράτους της Οικουμένης!

Το γλυπτό τοποθετήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου, του Αγίου Σάββα! Savas στα τούρκικα σημαίνει η πάλη, ο πόλεμος!

Το άγαλμα Δήμαρχε, τοποθετήθηκε λίγες ώρες πριν την έλευση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, υποδηλώνοντας το καλωσόρισμά του!

Αυτά Δήμαρχε για τους πολλούς, είναι ακαταλαβίστικα, αλλά πολύ σημαντικά για τους επαΐοντες!!

Φωτογραφία: epiruspost.gr
Νέο εξάμβλωμα, αντί για Χριστουγεννιάτικο δένδρο στα Ιωάννινα…

Στη γη των Αγίων και των ηρώων, που θυσιάστηκαν υπέρ της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας, τα Ιωάννινα, ο Δήμαρχος της πόλεως Θωμάς Μπέγκας θεώρησε πως, πρέπει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τους δημότες του Δήμου του με μια κατασκευή των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών, που κατά τη γνώμη του παραπέμπει σε Χριστουγεννιάτικο δένδρο!

Βέβαια, στην εορταστική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλεως, όπου στήθηκε αυτό το νέο εξαύλωμα, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος με την κουστωδία του, των νεωτεριστών! Απουσίασαν οι Γιαννιώτες, που δεν είχαν καμιά διάθεση, από ότι φαίνεται να θαυμάσουν αυτό το απρόσωπο “έργο τέχνης”, αντί του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου δένδρου!

Και εδώ, τα λόγια είναι περιττά! Τέτοιους Δημάρχους, αλλιώς θα έπρεπε να τους φέρονται οι πολίτες!

Επειδή κάποιοι νόμισαν ότι, μπορούν να τα ισοπεδώσουν όλα σε τούτον τον ευλογημένο Τόπο! Ήθη και Παραδόσεις!

Ας κάνουν όμως υπομονή! Σύντομα έρχεται η Νέμεσις!!

Αποτέλεσμα εικόνας για συνάντηση σπυροσ θεοδωροπουλος με παλαιμάχους παο
Έχεις μεγάλο …στόμα Αντώνη Αντωνιάδη…

Στα άρθρα μου της Δευτέρας και της Πέμπτης στην Ελεύθερη Ώρα, αναφέρθηκα στην πιθανή πώληση του Παναθηναϊκού στους Τούρκους! Προκειμένου να επιτευχθεί η “κατάκτηση” της Αθήνας από τους Τούρκους, διά μέσω του ιστορικού αυτού Σωματείου των Αθηνών!

Αναφέρθηκα στις διασυνδέσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον τούρκικο επιχειρηματικό παράγοντα! Αναφέρθηκα πως, πιθανώς ο Γιάννης Αλαφούζος τορπιλίζει το όποιο άλλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον από Έλληνες επιχειρηματίες, παρότι κάθε ημέρα που περνάει το “προϊόν” χάνει σημαντικό μέρος από την αξία του!

Έτσι, αδειάστηκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ενδιαφέρον που έδειξε, έτσι και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, πριν ακόμη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, αποχώρησε αηδιασμένος...

Αφού, φρόντισε ο Αντώνης Αντωνιάδης στη συνάντηση του Έλληνα επιχειρηματία με παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, να διαρρεύσει το πλάνο διάσωσης του ΠΑΟ στα ΜΜΕ από τον κ. Θεοδωρόπουλο!

Και αφού έγινε η διάρρευση και ο κ. Θεοδωρόπουλος “τα πήρε στο κρανίο”, αποσύροντας το ενδιαφέρον του, o Αντώνης Αντωνιάδης έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη (;;;)! Όπου, μεταξύ των άλλων λέει:

«…Ο υπερβάλλων ζήλος και η υπερχειλίζουσα αισιοδοξία για την προοπτική σωτηρίας της ομάδας οδήγησε κάποιους από τους συμμετέχοντες (μεταξύ των οποίων και ο γράφων, και με το παρόν απολογούμαι με παρρησία και ειλικρινή διάθεση αυτοκριτικής προς όλους τους αποδέκτες) στην εκ παραδρομής αποκάλυψη (σε μερίδα των ΜΜΕ που είχαν σπεύσει να καλύψουν το γεγονός), στοιχείων σχετικά με τα διαλαμβανόμενα στη συνάντηση η οποία είχε όμως, ένα πρώιμο και διερευνητικό χαρακτήρα, μη εισέτι ανακοινώσιμο δημοσίως…»! 

Αφού λοιπόν, Αντώνη Αντωνιάδη, η συνάντηση αυτή έγινε με προαπαιτούμενο τη μη δημοσιοποίηση των λεχθέντων σε αυτήν, εσύ γιατί βγήκες την άλλη στιγμή και τα “κάρφωσες” όλα στους δημοσιογράφους;

Να πιστέψουμε ότι είσαι βλάκας; Ότι είσαι χαζός; Ότι είσαι επιπόλαιος;

Όχι Αντώνη, δεν σε πιστεύω! Όπως δεν σε πιστεύει το πλήθος των Παναθηναϊκών φιλάθλων! Κάτι άλλο κρύβεται από πίσω, που το γνωρίζεις πολύ καλά εσύ! 

Ίσως, κάποια στιγμή να βγει στο φως ο πραγματικός λόγος των “εκ παραδρομής” αποκαλύψεών σου!!

Αποτέλεσμα εικόνας για τετραμερούς διάσκεψης Ελλάδος, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας
Ξεπούλημα και της Μακεδονίας από τον Τσίπρα…

Βρήκα στο ιστολόγιο ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ Koukfamily, το παρακάτω πολύ σημαντικό και το δημοσιεύω:

Μεγάλη αλητεία και προδοσία από τον Τσίπρα στο Βελιγράδι…

Στα πλαίσια της τετραμερούς διάσκεψης Ελλάδος, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας, ο Τσίπρας απευθυνόμενος στην κυβέρνηση των Σκοπίων είπε κατά λέξη το εξής: «Αν σταματήσει μία, κατά την άποψή μου αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους μοναδικούς απογόνους των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου…»!

Δηλαδή, με λίγα λόγια…
Μπορεί να είστε εσείς απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου και των Μακεδόνων αλλά είμαστε κι εμείς…

Τι λες ρε αλήτη; Τι λες ρε πουλημένο τομάρι;

Αυτός ο άνθρωπος που πριν λίγες μέρες μιλώντας στον Ερντογάν του ψέλλισε ότι εμείς δεν κάνουμε λειτουργίες στο Τζαμί σας στο Μοναστηράκι όπως κάνετε εσείς στην Αγιά Σοφιά και χάρηκαν λίγο οι πατριώτες, έδειξε το αληθινό του πρόσωπο και πάλι…

Τώρα παρακαλάει τους Σκοπιανούς να μας αφήσουν να λεγόμαστε κι εμείς Μακεδόνες!

(σ.σ. επειδή ξέρω ότι προσπαθούν πολλές φορές να εξαφανίζουν τέτοια βίντεο από το YouTube το κατέβασα για να υπάρχει στο ιστολόγιό μας)!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.