13 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Πού χάθηκε ο Καμμένος οεο… 

Αποτέλεσμα εικόνας για Πού χάθηκε ο Καμμένος
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήλθε στην Ελλάδα για ένα διήμερο και επί ματαίω αναζητούσαμε να βρούμε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, τον Πάνο Καμμένο! Εξαφανίστηκε, λες και τον κατάπιε η γη! Εδώ ο Πανούλης, εκεί ο Πανούλης, πού είναι ο Υπουργός μας; Σαν να ήταν τιμωρημένος, κατ΄ οίκον περιορισμό από τον Αλέξη Τσίπρα! Αφού, όλοι οι κορυφαίοι Υπουργοί της Μπολσεβίκικης Κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ήταν στο πλευρό του Πρωθυπουργού κατά την επίσκεψη του Τούρκου Σουλτάνου!

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε πως, ο Αλέξης Τσίπρας υπάκουσε στο θέλημα του Ερντογάν, που δεν θέλει να βλέπει τον Πανούλη ούτε ζωγραφιστό! Αιτία, οι κατά καιρούς δηλώσεις του Πανούλη για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα! Και προκειμένου να χρυσωθεί το χάπι και να μην στεναχωρηθεί περισσότερο ο Πανούλης, από τις συνευρέσεις Ελλήνων και Τούρκων Αξιωματούχων αποκλείστηκε και ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας! Έτσι, ο Πανούλης δεν παρέστη στο πλουσιοπάροχο επίσημο δείπνο του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν σε αυτό συνέφαγαν καμιά 20αριά Ελληνες και Τούρκοι Υπουργοί! Στο οποίο παρέστη και ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Κυριάκος Μητσοτάκης μετά της συζύγου του! Αχ, καημένε Πανούλη! Τα σημερινά συντρόφια σου, μόλις έρθει η ώρα θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα και θα σου ρίξουν όλο το ανάθεμα! Όμως, εκείνη την ώρα θα σε βαράνε όλοι! Δεξιοί και αριστεροί! Γιατί, τον δοσίλογο και τον προδότη δεν τον αγάπησε ποτέ, κανείς!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ερντογάν στην κομοτηνή
Πουλήσατε τη Θράκη μας και δεν μας το λέτε; 

Η διήμερη επίσκεψη του Τούρκου Σουλτάνου στην Ελλάδα, περιελάμβανε τη δεύτερη ημέρα την επίσκεψή του στη Θράκη μας! Αυτό το δικαίωμα – τουλάχιστον ατυχώς – του το παραχώρησε η ελληνική κυβέρνηση των Μπολσεβίκων, εμπιστευόμενη πως, ο Τούρκος Σουλτάνος θα τηρήσει το “πρωτόκολλο συμφωνίας” μεταξύ των δυο χωρών που είχε άτυπα “υπογραφεί” στο πλαίσιο της ελεύσεώς του στην Ελλάδα! 

Όμως, δεν είχαν ως δεδομένο την προηγούμενη αθέτηση αυτού του πρωτοκόλλου, από τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως Ερντογάν, Χακάν Τσαβούσογλου, όταν αυτός επισκέφτηκε την Κομοτηνή στις 3 Νοεμβρίου 2017, ως προπομπός της ελεύσεως του Ερντογάν; Όταν έκανε προκλητικότατες δηλώσεις κατά την εκεί περιοδεία του, αποκαλώντας τα Σκόπια ως “Μακεδονία”; Όταν υποστήριξε, κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών πως, στην Θράκη μας δεν υπάρχει Μουσουλμανική μειονότητα, αλλά τουρκική, όπως ακριβώς στη Βουλγαρία, στο Κόσσοβο και αλλού; Εάν όμως, η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των Αθηνών δεν πήρε, τότε, το μάθημά της, δεν έλαβε το ίδιο μήνυμα λίγες ώρες πριν το ταξίδι Ερντογάν στην Αθήνα, όταν ο ίδιος έκανε εξ ίσου εμπρηστικές δηλώσεις; Είχε κάθε δικαίωμα η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των Αθηνών να ακυρώσει το ταξίδι του Ερντογάν στην Ελλάδα, μετά από αυτές τις ανάρμοστες και προσβλητικές συμπεριφορές! Ή τουλάχιστον, να αρκεστεί ο Τούρκος Σουλτάνος στην επίσκεψή του στην Αθήνα! Γιατί του έδωσαν το δικαίωμα να σουλατσάρει στη Θράκη μας, ωσάν η περιοχή να ανήκει στην τουρκική Επικράτεια; Γιατί του επέτρεψαν να οικειοποιηθεί τους Ρομά και τους Πομάκους της περιοχής και να το παίξει ελευθερωτής; Γιατί κύριοι; Πουλήσατε ήδη τη Θράκη μας και δεν μας το ανακοινώνετε; Πάρτε το χαμπάρι! Θα σας κρεμάσει ο λαός στο Σύνταγμα εάν και εφ΄ όσον παραδώσατε γη ελληνική χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά… 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιάς καμμένος
Ποιος είναι χειρότερος, ο Κοτζιάς ή ο Καμμένος; 

Τελικά, ίσως λαθέψαμε στην εκτίμηση που παλαιότερα είχαμε διατυπώσει για τον ΥΠΕΞ μας Νίκο Κοτζιά! Οι τελευταίες ενέργειές του, μας οδηγούν στο ερώτημα, για το ποιος είναι χειρότερος Υπουργός! Ο Κοτζιάς ή ο Καμμένος; 

Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ο κύριος υπεύθυνος, που χαμογελαστός – χαμογελαστός μας έφερε στην Ελλάδα τον Τούρκο Σουλτάνο για να μας προσβάλλει! Είναι ο άνθρωπος που έδωσε το δικαίωμα στον Ερντογάν να εκφράσει από την Ελλάδα, πάγιες διεκδικήσεις του! Δηλαδή, για σας κ. Κοτζιά όλα τα εθνικά θέματα μπαίνουν στο τραπέζι των συζητήσεων με την Τουρκία, την Αλβανία και τα Σκόπια; Οφείλετε άμεσα απαντήσεις! Για να διαπιστώσουμε, τελικά, πόσο επικίνδυνος είσαστε! 

Ο έτερος “Καπαδόκης”, ο Πάνος Καμμένος, μπλεγμένος με πωλήσεις όπλων με μεσάζοντες ή μη, είναι ο Υπουργός που δεν ελέγχει τη γλώσσα του και τις πράξεις του! Ένας αμετροεπής επικίνδυνος πολιτικός! Ποιος τελικά είναι χειρότερος από τους δυο;

Αποτέλεσμα εικόνας για τα δανεια των πολιτικών
Πνιγμένοι στα δάνεια οι πολιτικοί μας… 

Όταν ο ελληνικός λαός υποφέρει και πεινάει! Όταν του κόβουν το μισθό και τη σύνταξη για να εξυπηρετηθούν τα Μνημόνια! Όταν του αρπάζουν ως κοινοί κλέφτες το σπίτι! Όταν οι τράπεζες δεν δίνουν δάνειο σε ιδιώτες ή και επιχειρήσεις, οι πολιτικοί μας είναι βουτηγμένοι στα χρέη από τα δάνεια που έχουν πάρει! Όχι δάνεια λίγων ευρώ! Αλλά δάνεια πολλών χιλιάδων ευρώ! Επί παραδείγματι: O ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, πήρε το 2002 δάνειο 150 χιλιάδες ευρώ από την Eurobank, το 2009 (που ξεκινούσαν τα Μνημόνια) 100 χιλιάδες ευρώ από την ΕΤΕ! Το 2013, επίσης από τη Eurobank 15 χιλιάδες ευρώ! 

Ο Διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, πήρε δάνειο το 2007 από την Τράπεζα της Ελλάδος 190 χιλιάδες ευρώ! Ο Επίτροπος Μετανάστευσης της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος, πήρε δάνειο το 2002 από τη Eurobank 276 χιλιάδες ευρώ και το 2008 από την ίδια τράπεζα 27 χιλιάδες ευρώ! 

Η εκπρόσωπος Τύπου και ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη χρωστάει σήμερα από δάνεια, το εξωφρενικό ποσό των 713.318 ευρώ! Και το περίεργο είναι πως, εν μέσω οικονομικής κρίσεως πήρε το 2012 από την Alpha Bank 29 χιλιάδες ευρώ και από την Πειραιώς το 2013, 40 χιλιάδες ευρώ! Το 2014 πάλι από την Πειραιώς, 31 και 430 χιλιάδες ευρώ! 

Ο Πάνος Καμμένος, πέραν των άλλων δανείων, που έχει πάρει πριν τα Μνημόνια, πήρε από την ΕΤΕ το 2012, 403 χιλιάδες ευρώ! Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πήρε το 2012 από την ΕΤΕ 45 χιλιάδες ευρώ, πέραν αυτών που είχε πάρει το 2005 από την Alpha Bank, 156 χιλιάδες ευρώ! Χρωστάει σήμερα 119 χιλιάδες ευρώ! Ο πολύς Ηλίας Ψινάκης Δήμαρχος του Μαραθώνα – Νέα Μάκρη, το 2004 πήρε από την Eurobank δάνειο 400 χιλιάδες ευρώ και εν μέσω οικονομικής κρίσεως πήρε άλλες 23.600 ευρώ! Χρωστάει σήμερα 360 χιλιάδες ευρώ! 

Ο κατάλογος είναι ατέλειωτος! Τι δεν κατάλαβες λαέ βασανισμένε, που εσένα οι τράπεζες σου παίρνουν το σπίτι και τα όνειρα της οικογένειάς σου; Πότε μωρέ θα επαναστατήσεις;;



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.