29 Νοεμβρίου 2017

Προσκλήσεις σε Εθνικές εκδηλώσεις.

(πατήστε για μεγέθυνση)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
«Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής
Οργανώσεως ”Χ”» 
(Χαρ. Τρικούπη 14, 1ος οροφος)

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1944 
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Με απόφαση του Δ.Σ. μας, ο «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως ”Χ”»
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ 

Να εντάξουμε από φέτος, την μέχρι τώρα ξεχωριστή Επιμνημόσυνη Δέηση μας, στο ετήσιο Ιερό και Εθνικό Μνημόσυνο, το οποίο πραγματοποιείται  την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, υπέρ των Πεσόντων υπερασπιστών της Εθνικής Ελευθερίας στην «Μάχη των Αθηνών». 

Στην ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ συνεισέφεραν με τον αγώνα και την ζωή τους ΟΛΕΣ οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ήτοι: ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΝ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΟΣ, 3Η ΟΡΕΙΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «Χ» κυρίως στην «Μάχη του Θησείου», ΠΟΛΙΤΕΣ κ.ά.

Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη αποτελεί το διαχρονικό Μνημείο που πρέπει να μας θυμίζει τον ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ που δίνουμε πάντα ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά ΝΙΚΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Σήμερα που η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ επελαύνει κατά της Πατρίδος και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, δεν έχουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ το δικαίωμα στην εσωστρέφεια.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ πρέπει να μας βρει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τιμούμε και τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ στην «ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ», του 1941-44, αλλά και όλους ΕΚΕΙΝΟΥΣ που έπεσαν για τα ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ όλων των ΕΠΙΒΟΥΛΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ - ΙΤΑΛΩΝ - ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους ΕΘΝΙΚΑ σκεπτόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ να παρευρεθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στις 9.30’ π.μ. στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη (Σταθμός Ακροπόλεως ΜΕΤΡΟ), για το Ιερό και Εθνικό Μνημόσυνο των Ηρωικών Πεσόντων μας.

Σας περιμένουμε.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ                            
Η Γενική Γραμματέας ΘΩΜΑἹΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥ

C:\Users\user\Desktop\23844478_727108180833797_7878486438749652973_n.jpg
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3-12-2017 ΚΑΙ ΏΡΑ 09.30, ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 1944 (73η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ). 
ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΌ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ -ΓΙΑ ΤΟΥΣ 155 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΤΟΝ ΔΕΚΈΜΒΡΙΟ 1944 ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΊΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΆΝΝΗ.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.