23 Νοεμβρίου 2017

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ Η ΛΕΣΒΟΣ

Κάνουν το Στρατόπεδο Πολιχνίτου κέντρο “μεταναστών” 
Στην Τουρκία του Ερντογάν, Καμμένος – Αποστολάκης θα ήταν φυλακή

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Προφανώς αυτή η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει αποφασίσει να παραδώσει τα νησιά μας του Βορείου Αιγαίου στην Τουρκία χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά! Διότι δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που απορρέει από την αλόγιστη – τουλάχιστον – “μεταναστευτική” της πολιτική, με την ελεύθερη είσοδο και μόνιμη εγκατάσταση από την Τουρκία δεκάδων – εκατοντάδων λαθρομεταναστών! Αφού πλέον σε αυτά τα νησιά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ιδιαίτερα στη Λέσβο! Πιο συγκεκριμένα στον καταυλισμό που “φιλοξενεί” τους “μετανάστες – πρόσφυγες ” στη Μόρια, το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκαν μεγάλης έκτασης επεισόδια που προκάλεσαν μεγάλες υλικές καταστροφές στις εγκαταστάσεις!

Αυτό το φαινόμενο δεν είναι χθεσινό ή προχθεσινό, αφού και κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί διάφορες εξεγέρσεις – κινητοποιήσεις από τους “φιλοξενούμενους” λαθρομετανάστες στο Hot Spot της Μόριας! Οι οποίοι ζητούν ασφαλή διαμονή στον καταυλισμό και γρήγορη απονομή ασύλου για εκείνους που υποβάλλουν αίτηση!

Ωστόσο, με αυτά και με τα άλλα, οι “πρόσφυγες - μετανάστες” έχουν φτάσει στο νησί της Λέσβου τις 8 χιλιάδες, όταν οι κάτοικοι του νησιού είναι 30 χιλιάδες! Παρατηρείται δηλαδή, ένας εποικισμός ανάλογος με αυτόν στην Κύπρο από Τούρκους, που όμως προήλθε από μια εισβολή και κατοχή μεγάλου τμήματος του Νησιού! 

Νύχτα πολέμου στην Λέσβο…

Έτσι, από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Hot Spot της Μόριας δόθηκε μάχη με τους άνδρες της Αστυνομίας και υπήρξαν αρκετές συλλήψεις καταστροφέων! Αλλά, το πολύ σημαντικό που μετέφερε δημοσιογράφος τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της Μυτιλήνης, είναι πως ο Διοικητής της Αστυνομίας που έχει στην ευθύνη του το Hot Spot της Μόριας δεν επιτρέπει την είσοδο σε άλλους στο εν λόγω κέντρο “φιλοξενίας” από τη στιγμή που εκεί έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο! Σε ερώτηση δε του επικεφαλής του Λιμενικού για το τι θα κάνουμε αυτούς που καθημερινώς αποβιβάζονται στο Νησί, η απάντηση ήταν: “Κάντε τους ότι θέλετε”! Αυτά είναι τα αποτελέσματα σε μια χώρα που επί δεκαετίες καμιά κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το οξύ εθνικό ζήτημα της αθρόας μετανάστευσης! Αλλά τι να πούμε τώρα, όταν η πάλαι ποτέ υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα είχε πει το αμίμητο: “Υπάρχουν μόνο λαθραία τσιγάρα…”! 

Επαναστατούν όλοι στη Λέσβο… 

Μπροστά σε αυτήν την μόνιμη διαμορφούμενη ζοφερή και επικίνδυνη κατάσταση η Δημοτική Αρχή της Λέσβου – που δεν εισακούεται από την Κυβέρνηση παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και ενημερώσεις της περί του τεράστιου προβλήματος – καθώς και οι κάτοικοι, αποφάσισαν να πάρουν την τύχη τους στα δικά τους χέρια!

Γι΄ αυτό σε συναυλία – διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στο Νησί εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους και την αντίδρασή τους! Μια αντίδραση που εκφράστηκε και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για “τις πολιτικές που επιθυμούν να μετατρέψουν τη Λέσβο, το νησί της ανθρωπιάς, της ειρήνης και της αλληλεγγύης, αλλά και γενικότερα την ελληνική μεθόριο, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταρράκωσης κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας”!

Όπου καταγγέλλεται η κυβέρνηση πως, “υπάρχει παντελής απουσία πολιτικής βούλησης για την πραγματοποίηση της αποσυμφόρησης της Λέσβου, όπως πασιφανέστατα προκύπτει και από τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, όπου συζητήθηκε η διαχείριση των προσφυγικών ροών”!

Διατυπώνει επίσης η Δημοτική Αρχή της Λέσβου: “Βλέπουμε με αγανάκτηση τον στυγνό – πλέον – εκβιασμό που υφίσταται η τοπική κοινωνία μέσα από την αδράνεια του αρμόδιου υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και γενικότερα της κυβερνήσεως. Έχουμε χρέος να προστατέψουμε την κοινωνική συνοχή της ακριτικής και κατά συνέπεια κρίσιμης εθνικής σημασίας περιοχή της Λέσβου…”!

Πού το πάει η κυβέρνηση;

Ο κάθε καλόπιστος πολίτης – πλέον – σε αυτήν την χώρα, εύλογα διερωτάται για πού πραγματικά το πάει αυτή η κυβέρνηση!

Δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος αυτής της αλόγιστης πολιτικής της;
Δεν αντιλαμβάνεται τους Εθνικούς κινδύνους, αφού έχει μετατρέψει όλη την Ελλάδα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκεντρώσεως λαθρομεταναστών, οι περισσότεροι των οποίων είναι σκληροί Ισλαμιστές και κάθε μέρα παραπάνω που διαρκεί η “διαμονή” τους στην Ελλάδα, αυξάνεται ο κίνδυνος ακραίων εξτρεμιστικών καταστάσεων, που θα ωχριά μπροστά τους η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική – με ευθύνη της Πολιτείας – με τους 21 προς το παρόν νεκρούς;

Αλλά, τα ίδια ερωτήματα απευθύνονται και προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση! Τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο οποίος, θιγόμενος από την δριμύτατη κριτική των ΜΜΕ για τη συμμετοχή της συζύγου του στη λίστα των Paradise Papers, μας δήλωσε πως θα πρέπει να “χτυπήσουν” τον ίδιο και όχι τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι!

Αυτούς τους παλικαρισμούς, θα περιμέναμε να τους κάνει προς την κυβέρνηση για την αθρόα λαθρομετανάστευση που αλλάζει ραγδαία την Πατρίδα, ο κ. Μητσοτάκης!

Θα περιμέναμε στο ζήτημα αυτό, να διατυπώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ μια άλλη πολιτική, που δυστυχώς δεν βλέπουμε!
Όπως επίσης αυτά τα ερωτήματα, τα θέτουμε και στα άλλα Κοινοβουλευτικά κόμματα! 

Μια φοβερή καταγγελία… 

Διαβάσαμε και σας μεταφέρουμε μια καταγγελία βόμβα, από το ιστολόγιο “Ανεξάρτητος και διπλωματικός παρατηρητής”:

«Η πληροφορία έσκασε ως …βόμβα! Τα ελληνικά νησιά κυριολεκτικά πνίγονται καθημερινά από νέες εισβολές λαθρομεταναστών οι οποίοι κατακλύζουν κυρίως τη Λέσβο. Η ΕΕ έχει πάρει απόφαση να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απέραντη καραντίνα υποδοχής μεταναστών οι οποίοι… θα μένουν εσαεί εγκλωβισμένοι στη χώρα μας! Η ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο δεν προτίθεται να κάνει κάτι προς την κατεύθυνση ανακούφισης της χώρας μας, όχι μόνο δεν απαιτεί από τους ευρωπαίους να απαλλάξουν την Πατρίδα μας από τις αδιάλειπτες εισβολές, αλλά συνεννοείται μαζί τους για την διασφάλιση της μόνιμης παραμονής τους εντός της Ελλάδος!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, υπάρχει συναίνεση της ελληνικής κυβερνήσεως να παραμείνουν στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες και μάλιστα να φτιαχτούν νέα, μεγάλα κέντρα υποδοχής. Τι γίνεται όμως, τώρα πού η συντριπτική πλειοψηφία όσων μπουκάρουν στη χώρα μας, δεν είναι πρόσφυγες αλλά αμιγώς λαθρομετανάστες;

Μάλλον, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πάνε για δημιουργία κέντρου κράτησης “κρατουμένων”! Και αυτό θα γίνει στη Λέσβο, αλλά το χειρότερο όλων φαίνεται να είναι ότι θα συνδυαστεί με την κατάργηση του στρατοπέδου Πολιχνίτου για την μετατροπή του, στο πρώτο Ευρωπαϊκό Κέντρο “κρατουμένων”!

Θα ξηλωθούν δηλαδή, οι φαντάροι και οι αξιωματικοί μας για να μπουν μέσα οι λαθρομετανάστες!

Αναμένουμε από τους αρμόδιους επιβεβαίωση ή διάψευση (αν και μια διάψευση, από αυτή ειδικά την κυβέρνηση δεν μπορεί να μας πείσει εύκολα)»!

Να απαντήσει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ…

Οφείλει όμως, μια απάντηση γι΄ αυτήν την καταγγελία και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης! Από τη στιγμή που παλαιότερα γνωρίζαμε πως οι Αξιωματικοί μας διακρίνονταν από υπέρμετρη ευαισθησία και φιλοπατρία!

Αναμένουμε απάντηση, ναι, παρότι είμαστε απογοητευμένοι από την ανακοίνωση που έβγαλε το Γραφείο Τύπου του ΓΕΕΘΑ για την εισβολή στο Πεντάγωνο των Αναρχικών του “Ρουβίκωνα”:
«Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών (σ.σ. ;;;;) εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρο του στρατοπέδου “Παπάγου” από την πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια…»!

Για σας κ. Αποστολάκη, οι Αναρχικοί – Αντιεξουσιαστές του “Ρουβίκωνα” είναι “ομάδα πολιτών”; Γιατί κ. Αρχηγέ, φοβόσαστε ακόμη και τις λέξεις;
Μπήκαν χωρίς άδεια και τους απωθήσατε!

Είναι σοβαρή ερμηνεία αυτή, για μια εισβολή στο καλύτερα φυλασσόμενο κτήριο του Στρατού μας;

Αρχηγέ, καταντήσατε το Στράτευμα, “μπείτε σκύλοι αλέστε…” και το καλύτερο πράγμα που θα είχατε να κάνετε, θα ήταν η παραίτησή σας! Και όχι να κρύβεστε πίσω από την ανάληψη πολιτικής ευθύνης του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου!
Στην Τουρκία του Ερντογάν, θα είσαστε ήδη στη φυλακή!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.