18 Νοεμβρίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Παπαγγελόπουλος τσαλικίδης
Μέσα σε όλα ο Παπαγγελόπουλος 

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως καταγγέλλεται ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα) διότι δεν έπραξε όσα όφειλε ως εισαγγελέας στην διερεύνηση της περίεργης υποθέσεως του Κώστα Τσαλικίδη το 2006! Μετά την καταδίκη της Ελλάδος την Πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ)!

Τότε, πολλοί είχαν επισημάνει ότι: “Τον Τσαλικίδη τον φοβούνται ακόμη και νεκρό”!
Χαρακτηριστικότατα, ο “Ιός” της Ελευθεροτυπίας είχε γράψει στις 7 Φεβρουαρίου 2010:
«Η κυβέρνηση διστάζει να προχωρήσει σε Εξεταστική Επιτροπή για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο της μεταπολιτευτικής περιόδου. Κι ας είναι το μόνο που έχει σημαδευτεί από το θάνατο ενός νέου ανθρώπου… Η Επιτροπή της Βουλής έχει και ένα πρώτο ντοκουμέντο, πάνω στο οποίο μπορεί να στηρίξει την “αναψηλάφηση” της υποθέσεως. Πρόκειται για την ερώτηση 15 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είχε κατατεθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, την τελευταία μέρα, δηλαδή πριν κλείσει η Βουλή για τις εκλογές. Με την ερώτηση αυτή, που έμεινε βέβαια αναπάντητη, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τέσσερεις από τους οποίους κατέχουν κυβερνητική θέση (Πεταλωτής, Καρχιμάκης, Μπόλαρης, Τζάκρη), σχολιάζουν την τοποθέτηση ως Διοικητή της ΕΥΠ του κ. Παπαγγελόπουλου, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τη συγκάλυψη της υπόθεσης και θέτουν τα ακόλουθα ερωτήματα….»!

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε εμείς, ότι σήμερα, ο Μπόλαρης και η Τζάκρη είναι κολλητοί του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ο Πεταλωτής και ο Καρχιμάκης είναι κολλητοί του Γιώργου Παπανδρέου!

Έτσι, θα περιμένουμε να δούμε αν η κυβέρνηση, μετά και την ευρωπαϊκή καταδίκη, θα ζητήσει την αναψηλάφηση της δίκης! Της αναψηλάφησης του κ. Παπαγγελόπουλου που από Εισαγγελέας ποινών, έγινε Διοικητής της ΕΥΠ, Υπουργός Δικαιοσύνης και σήμερα Αναπληρωτής!

Εκτός, αν στον πολλά βαρύ κ. Παπαγγελόπουλο, δεν πρέπει να πειραχτεί ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά της κεφαλής του! Ο οποίος χειρίστηκε ως Εισαγγελέας τεράστιες υποθέσεις και τις οποίες περιέργως πως, τις έθεσε στο αρχείο (των υποκλοπών, των Πακιστανών, της MAYO [παράνομες χρηματοδοτήσεις της ΝΔ] και άλλες)!
Ελλάς, το Μεγαλείο σου… 

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκολάγνος μπουτάρης
Τα Σκόπια για τον Μπουτάρη, λέγονται “Μακεδονία” 

Ας όψονται οι Θεσσαλονικείς που δυο φορές εξέλεξαν για Δήμαρχο της Πόλης τους τον Γιάννη Μπουτάρη!

Τον άθεο, τον τουρκολάγνο, τον φίλο και υπερασπιστή των ομοφυλόφιλων που έχει μετατρέψει σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα των Gay Pride, την Θεσσαλονίκη, σπαταλώντας τα λεφτά των πολιτών!

Αυτό, λοιπόν, το γερόντιο δεν δίστασε να δείξει τα ανθελληνικά αισθήματά του για άλλη μια φορά!

Έτσι, σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη στα Σκόπια με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ Γκεόργκι Ιβάνοφ και τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, δεν δίστασε το στόμα του να αποκαλέσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”! Αφού στην πρότασή του, ώστε η επόμενη συνάντηση των πρωθυπουργών Ελλάδος και “Μακεδονίας” να γίνει στη Θεσσαλονίκη!
Θεέ μου, τι αμαρτίες πληρώνουμε… 

Αποτέλεσμα εικόνας για πολυτεχνειο και αριστερα
Ημέρα πολυτεχνείου η χθεσινή γαρ… 

Η χθεσινή Ελεύθερη Ώρα με πολλές αφιερωματικές σελίδες ξεμπρόστιασε τον “μύθο” του Πολυτεχνείου!

Ωστόσο, θα ήθελα να προσθέσω και το παρακάτω:

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος αλλά και ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ουδέποτε κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο για τα γεγονότα του 1973!

Ουδείς αριστερός παραμυθατζής και μη έχει μέχρι σήμερα τολμήσει να στηλιτεύσει ή να σχολιάσει αυτή τη συμπεριφορά του “Εθνάρχη”! Γιατί;;;

Από σεβασμό (έχουν σεβασμό οι αριστεροί;;) προς τον θεσμικό του ρόλο ή μήπως επειδή γνωρίζουν την πραγματική αλήθεια (στην οποία συμμετείχαν) και δεν πιστεύουν σε “μύθους” περί εξεγέρσεως και περί εκατοντάδων νεκρών; Ή μήπως θα πρέπει να σας προβληματίσω, θέτοντας στους αριστερούς πάσης φύσεως και αποκλίσεως, το ερώτημα…

Αλήθεια τι απέγινε η “Ηλένια Ασημακοπούλου”, φίλη του Κνίτη που την πυροβόλησε αστυνομικός στη Δυτική Πύλη του Πολυτεχνείου και την “σκότωσε”;

Αναστήθηκε και την ξέχασε το ΚΚΕ, καθώς και το τότε ΚΚΕ εσωτερικού (στη συνέχεια Συνασπισμός και σήμερα ΣΥΡΙΖΑ);;

Η οποία αποδείχθηκε ότι ήταν Αγγλίδα διαφημίστρια σαμπουάν και οι αριστεροί, αφού πρώτα παραμύθιαζαν τον κοσμάκη, έκτοτε σφυρίζουν κλέφτικα! 

Άσε που ο Κνίτης καταδικάσθηκε για διασπορά ψευδών ειδήσεων!!   

Από το σοφό …διαδίκτυο...




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.