29 Οκτωβρίου 2017

Συνεχίζεται η εγκληματική στάση των Αλβανών και η προδοσία των δικαστικών και πολιτικών αρχών που τους αποφυλακίζουν....

Τρείς είδήσεις που δείχνουν το πρόβλημα.... 

Αλβανός ληστής αποφυλακίστηκε σε 3 χρόνια ενώ είχε καταδικαστεί σε 20!!!!

O ληστής με το καλάσνικοφ που το καλοκαίρι του 2014 μαζί με τρεις ακόμη ένοπλους συνεργούς του εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην καρδιά της Αρχαίας Ολυμπίας και πυροβολώντας στον αέρα άρπαξαν κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και μετρητά αποφυλακίστηκε μετά από δυόμισι χρόνια κράτησης!  

Ο συγκεκριμένος κακοποιός, αντί να βγει από τη φυλακή στις 13 Νοεμβρίου του 2035, έφυγε την 1η Σεπτεμβρίου του 2017 “συνέπεια ευεργετικού υπολογισμού 800 ημερών λόγω αναπηρίας, βάσει του νόμου 4322/2015 (σ.σ ο λεγόμενος νόμος Παρασκευόπουλου) και αναστολή του υπολοίπου της ποινής του”. 

Οι πληροφορίες λένε ότι η αναπηρία του Αλβανού ληστή, προέκυψε από έναν τραυματισμό στο πόδι λόγω τροχαίου ατυχήματος λίγες ημέρες πριν συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2014. Έτσι αντί να παραμείνει στη φυλακή για 20 χρόνια, βγήκε στα 2,5! 

Οι μάχιμοι αστυνομικοί κάνουν λόγο για αποφυλάκιση ενός σκληρού κακοποιού που δεν διστάζει να βγάλει το καλάσνικοφ και να πυροβολήσει στο ψαχνό και ουσιαστικά είναι μία ακόμη από τις χιλιάδες περιπτώσεις περίεργων αποφυλακίσεων με χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Αποτέλεσμα είναι να αδειάσουν οι φυλακές και να γεμίσουν οι πόλεις με αλλοδαπούς κακοποιούς που αλλάζουν τα δεδομένα στον χάρτη της εγκληματικότητας.

“Πηγές” της Αστυνομίας κάνουν λόγο για την ανακυκλώσιμη εγκληματικότητα και την ανάδειξη μιας νέας μορφής παραβατικότητας που “κουμπώνει” στις διατάξεις του νόμου έτσι ώστε οι δράστες αν συλληφθούν, να κατηγορηθούν για αδικήματα που θα τους επιτρέπουν μετά από λίγους μήνες φυλάκισης να βγουν και πάλι έξω. 

Ήταν μεσημέρι της 27ης Ιουνίου του 2014. Τέσσερις Αλβανοί ληστές ανάμεσα τους και ο συγκεκριμένος που αποφυλακίστηκς φορώντας κουκούλες, αλεξίσφαιρα γιλέκα και κρατώντας στα χέρια καλάσνικοφ φθάνουν με κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αρχαία Ολυμπία. Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, σηκώνουν τα όπλα, πυροβολούν στον αέρα και αφού σπάνε με βαριοπούλες τη τζαμαρία κεντρικού κοσμηματοπωλείου, εισβάλλουν σε αυτό. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες ο πλακόστρωτος κεντρικός δρόμος της Αρχαίας Ολυμπίας γέμισε με κάλυκες απο καλάσνικοφ.

Με τις “καπνισμένες” κάννες των καλάσνικοφ ακινητοποιούν τον ιδιοκτήτη, ανοίγουν τις προθήκες και αρπάζουν κοσμήματα αξίας 112.000 ευρώ. Στη συνέχεια αναγκάζουν τον κοσμηματοπώλη να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και παίρνουν 8.500 ευρώ. Με τη “μπάζα” στα χέρια, επιβιβάζονται στο κλεμμένο αυτοκίνητο που τους περίμενε συνεργός.

Δεκαπέντε χιλιόμετρα έξω από την Ολυμπία, μέσα στο δάσος της Φολόης επιβιβάζονται σε δεύτερο όχημα αφού πρώτα φροντίζουν να πυρπολήσουν το πρώτο για να σβήσουν τα ίχνη τους στη φωτιά.

Η Ασφάλεια Πύργου σε συνεργασία με τα κεντρικά της Αστυνομίας, οργώνει την Ελλάδα και καταφέρνουν πέντε μήνες αργότερα να συλλάβουν δύο από τους τέσσερις ληστές σε Γλυφάδα και Κερατσίνι. Στο σπίτι του μάλιστα  στην Αττική οι αστυνομικοί βρήκαν πιστόλι, σφαίρες, σιδηρογροθιές, αλεξίσφαιρο γιλέκο, βαριοπούλα και πολλά κινητά τηλέφωνα.

Στη δίκη που γίνεται τον Μάιο του 2016, ο 43χρονος Αλβανός καταδικάζεται σε 24 χρόνια κάθειρξη τα οποία στο Εφετείο γίνονται 20. Παράλληλα, υπήρχε άλλη μία καταδικαστική απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση για κλοπή. Τελικά, αν και θα έπρεπε σύμφωνα με τις αποφάσεις των δικαστών ο Αλβανός ληστής να βγει από τα “σίδερα” τον Νοέμβριο του 2035, έφυγε σαν κύριος τον Σεπτέμβριο του 2017. 

πηγή

Τρόμος από Αλβανούς στα χωριά του Πωγωνίου. Σκότωσαν ηλικιωμένο με ξυλοδαρμό....

Την ίδια ώρα που οι «αντιρατσιστές», οι «αλληλέγγυοι» και οι «δικαιωματάκηδες» πουλάνε «ανθρωπισμό» του χειρίστου είδους από την ήσυχη ασφάλεια και την ευρύχωρη άνεση των πολυτελών οικιών τους, η δράση των αλβανών κακοποιών στα ακριτικά χωριά του Πωγωνίου, στον νομό Ιωαννίνων, προκαλεί τον φόβο και τον τρόμο στους λιγοστούς κατοίκους της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφονται σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή: «Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, τρεις θρασύτατοι Αλβανοί πήγαν μέρα-μεσημέρι σε καφενείο του χωριού Κτίσματα, παριστάνοντας τους πελάτες. Όταν έφυγαν οι υπόλοιποι θαμώνες, αφαίρεσαν από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του, περισσότερα από 700 ευρώ! Ενθαρρυμένοι από τη λεία τους και βέβαιοι ότι δεν κινδυνεύουν να συλληφθούν, μετά από λίγες ημέρες, οι ίδιοι δράστες κρύφτηκαν στην τουαλέτα καφενείου του γειτονικού χωριού Χαραυγή, στήνοντας καρτέρι στην ιδιοκτήτριά του. Όταν γύρω στις 7.30 π.μ. η ανυποψίαστη ιδιοκτήτρια του άνοιξε το καφενείο και πήγε στην τουαλέτα (η οποία σημειωτέον βρίσκεται έξω από το κατάστημα), αντίκρισε έντρομη τους τρεις Αλβανούς. Στην ερώτησή της "τι κάνετε εκεί;" πήρε την απάντηση "περιμέναμε ν' ανοίξεις"!

Λίγο η ένταση της φωνής της τρομαγμένης γυναίκας, λίγο η γειτνίαση του καφενείου με την επαρχιακή οδό Κτισμάτων-Αγίας Μαρίνας και ο φόβος των αλβανών για πιθανή διέλευση οχημάτων, ανάγκασαν τους θρασύτατους κλέφτες να φύγουν, ανενόχλητοι βέβαια.  

Πριν λίγο καιρό, ηλικιωμένος στο χωριό Κεράσοβο, το οποίο σημειωτέον δεν βρίσκεται στην "πρώτη γραμμή" των συνόρων, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από Αλβανούς κακοποιούς μέσα στο σπίτι του. Νοσηλεύτηκε, βαριά τραυματισμένος, για πολλές μέρες. Σήμερα, με βαθιά θλίψη, πληροφορηθήκαμε ότι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο… Οι δράστες του φόνου παραμένουν ασύλληπτοι.

Στην Καστάνιανη, όπως πληροφορούμαστε από την εφημερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου της, τον τελευταίο καιρό, οι αλβανοί κακοποιοί άνοιξαν 12 σπίτια στο χωριό. Συνήθως, ψάχνουν για χρήματα, κάνοντας τα πάντα άνω κάτω. Άλλες φορές αρκούνται σε ρούχα, κλινοσκεπάσματα κλπ. Μερικές φορές, μαγειρεύουν, τρώνε και… κάνουν τις σωματικές τους ανάγκες μέσα στα σπίτια!».

Ο πολιτικός απατεώνας της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης Πάνος Καμμένος τον Ιούνιο του 2015 είχε εξαγγείλει πανηγυρικά την άμεση επάνδρωση των φυλακίων στα παραμεθόρια χωριά της Ηπείρου. Κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει ως τώρα, αφήνοντας τους κατοίκους των χωριών στο έλεος του Θεού και την διάθεση των κακοποιών.

Να σημειώσουμε ότι ο Στρατός αποσύρθηκε από τα φυλάκια της περιοχής, επί κυβέρνησης Κ. Καραμανλή το 2009. Η κυβέρνηση Καραμανλή είχε συναινέσει και στην ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ. Με τον χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί και να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες κάτοικοι - ακρίτες της περιοχής.

Αλλά προφανώς ζητούμε πολλά από κάποια «λιγούρια της εξουσίας», των οποίων τα ανθρωπιστικά αντανακλαστικά και ενδιαφέροντα εστιάζονται αποκλειστικά στους λαθρομετανάστες που συνεχίζουν παράνομα να κατακλύζουν την Χώρα μας.


πηγή 

Στα χέρια της αστυνομίας τα καθάρματα που βασάνισαν 90χρονο...

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους άκρως επικίνδυνους κακοποιούς είχε έρθει ο 90χρονος στο Γαλάτσι, όταν εισέβαλαν στο σπίτι και τον βασάνισαν χωρίς έλεος για πέντε ευρώ.

Οι δράστες είχαν καταφέρει να μπουν στο ισόγειο διαμέρισμα του θύματος από την πόρτα του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες τον ακινητοποίησε στο κρεβάτι, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι και άρχισε να τον χτυπάει απαιτώντας να του πει που είχε τα χρήματα. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος προσπάθησε να του πει ότι δεν έχει χρήματα, ωστόσο ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Φυσικά και οι τελευταίοι που συνελήφθησαν θα αφεθούν ελεύθεροι πολύ σύντομα για να μην πω αμέσως με βάση τον Νόμο του αρχιπροδότη Παρασκευόπουλου.... 
Το προδοτικό ανθελληνικό κράτος συνεχίζει να δείχνει αδιαφορία...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.