Τελευταίες αναρτήσεις

13 Οκτωβρίου 2017

Σχολεία σε όλη την Αγγλία αφαιρούν από τα ημερολόγια την αναφορά στον Χριστό. Η Νέα Τάξη

Οι παραδοσιακοί όροι BC, (Before Christ) π.Χ., (Πριν από τον Χριστό) και AD, (Anno Domini), (Μετά Χριστόν) αλλάζουν σε  BCE – (Before Common Era)- (Πριν από την κοινή εποχή) και CE – (Common Era)- (Κοινή Εποχή). Οι νέοι όροι εξακολουθούν να υποδηλώνουν τις περιόδους πριν και μετά τη γέννηση του Χριστού. Οι επιτροπές τοπικής αυτοδιοίκησης που καταρτίζουν προγράμματα σπουδών θρησκευτικής εκπαίδευσης, αναφέρουν ότι οι παλιοί όροι ενδέχεται να αναστατώσουν τις μειονότητες ή τους απίστους. Όμως οι επικριτές αυτής της κίνησης  την στηλιτεύουν ως «συνθηκολόγηση στην πολιτική ορθότητα».

Για εκατοντάδες χρόνια, ο κόσμος χρησιμοποιεί ημερολόγιο, όπου κάθε χρόνος είναι μια άμεση αναφορά στον Ιησού Χριστό. Τώρα στη Βρετανία αρχίζουν να απομακρύνουν τον Χριστό, από όλα τα ημερολόγια στα σχολεία. Αντικαθίσταται η αναφορά στον Χριστό από το CE, για την «κοινή εποχή» και το BCE, «πριν από την κοινή εποχή» όροι που είναι αποδεκτοί από τους άθεους και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Καθώς πλησιάζουμε προς την εγκαθίδρυση του παγκόσμιου κράτους του Αντιχρίστου το όνομα του Ιησού Χριστού πρέπει να εξαφανιστεί από παντού.

Οι επιτροπές τοπικής αυτοδιοίκησης - γνωστές ως Μόνιμες Συμβουλευτικές Επιτροπές για τη Θρησκευτική Εκπαίδευση (SACRE) - από το Μπράιτον και το Εσέξ συγκαταλέγονται μεταξύ των αρχών που προτρέπουν την αλλαγή στο BC και το AD.

Το πρόγραμμα σπουδών για τα σχολεία στο Ανατολικό Σάσεξ, για παράδειγμα, λέει: «Το BCE και το CE χρησιμοποιούνται τώρα για να δείξουν ευαισθησία σε όσους δεν είναι Χριστιανοί».

Σε απάντηση τους ακόμα και Βρετανοί, όπως ο Λόρδος Carey δήλωσε: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ έναν μουσουλμάνο ή εβραϊκό ηγέτη που προσβάλλεται από το Γρηγοριανό ημερολόγιο» ενώ ακόμα και ο Ιμάμης Ιμπραήμ Μόγκρε δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι προκαλεί προσβολή κατά των μουσουλμάνων», καθώς επίσης και ο Εβραίος εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε ότι: "Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ντρεπόταν αν χρησιμοποιούσε το π.Χ. και το μ.Χ."

Τώρα ποιους ενοχλεί εντέλει, η αναφορά στον Χριστό, αφού κανείς δε φαίνεται από τους λεγόμενους "άπιστους" να έχει πρόβλημα, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει ακόμα και τους δύσπιστους, ως προς την προσπάθεια επιβολής μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με αρχηγό τον Αντίχριστο. Είναι πλέον φανερό το που θέλουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα με τις νέες οδηγίες που εκδίδουν συνεχώς μέσω του ΟΗΕ, υποχρεώνοντας όλα τα κράτη να υπακούουν και να ψηφίζουν νόμους, στο όνομα της πολιτικής ορθότητας δήθεν, που μόνο για το καλό των πολιτών δεν είναι! Ποιον ενοχλεί το όνομα του Ιησού Χριστού, αν όχι τον ίδιο τον διάβολο και τους υπηρέτες του;

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Για να μην νομίζετε ότι η Αγγλία είναι πολύ μακρυά και ως εκ τούτου τέτοια φαινόμενα είναι δύσκολο να εμφανισθούν στην πατρίδα μας να σας επισημάνω ότι ήδη αρκετοί άθεοι, αγνωστικιστές και κυρίως νεοπαγανιστές έχουν ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιούν σε βιβλία, άρθρα και σχόλια ακόμα και εδώ στο διαδίκτυο, παρόμοιες πρακτικές... βάζοντας το π.κ.χ (προ κοινής χρονολόγησης) ή το κ. χ. (κοινή χρονολόγηση)....
Φυσικά το κάνουν μόνο λόγω έχθρας προς τον Χριστό και για κανέναν άλλο λόγο. Κι αυτό αποδεικνύεται με τό ότι ακόμα και οι αλλόθρησκοι, μουσουλμάνοι ή βουδιστές χρησιμοποιούν χωρίς να ενοχλούνται διεθνώς αλλά και στις πατρίδες τους ημερολόγια με την καθιερωμένη χρονολόγηση π.Χ και μ.Χ.....

Το μένος της Νέας Τάξης κατά κάθε χριστιανικού και ιδιαιτέρως κατά της Ορθοδοξίας μας είναι χωρίς προηγούμενο....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.