25 Σεπτεμβρίου 2017

Κουρελαρία. Μια καλά κρυμμένη εγκληματική οργάνωση.

Το άρθρο περιγράφει μια τραγική κατάσταση, που μπορεί να είναι αληθινή. 

ΛΟΓΙΚΗ, ΤΡΕΛΛΑ (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 

Του καθηγητή Γ. Ζουγανέλη

Παρατηρώντας κανείς όσα έχουν συμβεί απο τη μεταπολίτευση και μετά, διαπιστώνει ότι το αύριο θα είναι πάντα χειρότερο απο το σήμερα. Αυτό πλέον είναι νόμος, ένας κοινωνικός νόμος που αφορά την Ελλάδα. Κάθε φωτιά φέρνει και θα φέρνει πάντα μια μεγαλύτερη φωτιά...Ο υψηλός ρυθμός με τον οποίο συμβαίνουν οι μεταβολές πρός το χειρότερο στην Ελλάδα, δείχνει ότι η χώρα οδηγείται με ταχύτητα προς μιά κατάσταση, που ξεφεύγει απο τη παρούσα "τάξη", κατά το κοινώς λεγόμενον. 

Πρέπει κανείς να αντιληφθεί το γρηγορότερο τη σχέση της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας με το χάος. Περισσότερο όμως, πρέπει να προσπαθήσει να αντιληφθεί μια "κρυφή" τάξη που κρύβει πάντα μέσα του το χάος και που μπορεί να δημιουργηθεί και απο μόνη της. 

Λεπτά σημεία τα ανωτέρω για μια άρχουσα τάξη Κουρελαρία, που το παίζει πολύ απο "Ιχώρ" αλλά απο "κούκου" τίποτα. Το Σύμπαν δεν την αγαπά και έτσι συνεχώς βυθίζεται. 

Μαλάκες με Διαβατήριο είναι τα παιδιά της Κουρελαρίας, αποδεδειγμένα και συνεχόμενα. 

Η ΦΥΛΑΚΗ

Φυλακή δεν είναι μόνο αυτή η γνωστή σε όλους. Υπάρχει και μια άλλη. Είναι αυτή που σας χτίζουν τεχνηέντως στον εσωτερικό και στον εξωτερικό σας κόσμο, μέσα απο αντιλήψεις, από ψεύτικες γνώσεις, απο παραπληροφόρηση. Απο τη στιγμή που δεν μπορείς να δείς την πραγματικότητα ή έστω ένα μεγάλο φάσμα αυτής, ζείς σε φυλακή. Ο καθένας έχει την φυλακή του. Οι πολλοί όμως δεν βλέπουν ούτε τα κάγκελα.

Ακόμη και τα κάγκελα της φυλακής να σπάσετε δεν θα μπορέσετε να ζήσετε ελεύθεροι.
Φυλακισμένοι θα είστε και πάλι. Δεν αρκεί μόνο η αρετή και η τόλμη, χρειάζεται και κάτι άλλο. 

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ" 

Σκεφτείτε ότι ζείτε σε ένα κόσμο που κυριαρχεί το έγκλημα, το οποίο προστατεύει η αστυνομία και το οποίο νομιμοποιεί η δικαιοσύνη.

Στο κόσμο αυτό θα δουλεύετε μόνο εσείς και τα κέρδη σας θα τα παραδίνετε υποτακτικά στους εγκληματίες που σας διοικούν, οι οποίοι θα τα οικιοποιούνται και θα τα διαχειρίζονται χωρίς να σας δίνουν κανένα λογαριασμό. 

Αν επιπλέον θεωρήσετε ότι ζείτε μέσα σε μια φυλακή και δεν "δείτε" τον δεσμοφύλακά σας, δεν θα απελευθερωθείτε ποτέ. Καιρός να τον δείτε. 

Να θυμάσθε ότι στη "φυλακή" πάντα κάποιοι σας "βλέπουν" και ανάλογα σας "βασανίζουν" κρατώντας σας όσο περισσότερο μπορούν στη "φυλακή". Μη πιστέψετε ποτέ ότι οι δεσμοφύλακες "μαλλώνουν". Σας παίζουν μπάλα, για να έχετε κάτι να ασχολείσθε.
Μόλις κλείσει η πόρτα είναι παρέα. 

ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ 

Το ιερό δισκοπότηρο είναι 230 δις ευρώ ιδιωτικό χρέος συν 120 δις ευρώ κόκκινα δάνεια συν 290 δις ευρώ εξωτερικό χρέος. Όλα μαζί 650 δις ευρώ (περασμένα και στον προϋπολογισμό και όλα "εγγυημένα", απλά δεν σας το έχει πεί κανείς, γιατί είναι όλοι μια παρέα αποτυχημένων απατεώνων). Με αυτά τα "απόκρυφα" δεδομένα η Ελλάδα βγαίνει "αναβαθμισμένη" απο τους οίκους αξιολόγησης (που κατά σύμπτωση δεν είχαν πάρει ποτέ είδηση τα Greek statistics επι Σημίτη και Καραμανλή, που χρεοκόπησε τη χώρα και μετά έγινε αφρός ξυρίσματος) στις "αγορές" αυξάνοντας το χρέος, χωρίς βιωσιμότητα του χρέους και με μια νέα Τράπεζα Ανάπτυξης με εγγυήσεις ό,τι "υπάρχει" στο Αγγλικό δίκαιο. Οι παλιές συστημικές πάνε για σκότωμα. Δεν βγαίνει το μαγαζί. 

ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ 

Καλύτερα να "την" πατήσετε τώρα, να τελειώνουμε. Παρατράβηξε κιόλας η πολιτειακή ανωμαλία. Αυτά που γίνονται δεν περνάνε. Τρέχετε εκτός χρόνου πρός λάθος κατεύθυνση με λάθος οδηγούς, κάτι τύπους που κλείνουν τα μάτια στα ναρκωτικά, στα λαθραία και στο μαύρο χρήμα.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.