28 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ “ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ” ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Πόσες και πόσες φορές δεν έχω αναφερθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν σε άρθρα μου για το ιερό νησί της Κω! Το οποίο θεωρώ, πως είναι η κερκόπορτα που ανοίγουν απάτριδες Έλληνες προκειμένου να εισβάλλει η Τουρκία στην Ελλάδα!

Όταν έχω πολλάκις αναφερθεί πως, το νησί του Ιπποκράτη το αλωνίζουν και το στελεχώνουν πράκτορες της ΜΙΤ υπό την ανοχή των δικών μας κυβερνήσεων και των δικών μας Μυστικών Υπηρεσιών!

Το οποίο νησί της Κω, προπαγανδίζει ως το νησί της επιθυμίας του στους Τούρκους επισκέπτες ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Όταν οι άσπονδοι “φίλοι” μας οι Βρετανοί, πριν λίγο καιρό διά μέσω της εφημερίδας “Μετρό” μας ανήγγειλαν πως η Κως ανήκει στην Τουρκία! 

Όταν ο Δήμαρχος της Κω “ξεγύμνωνε” την Κουντουρά 

Δεν έχει παρέλθει πολύς καιρός από τον μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί της Κω στο κατακαλόκαιρο και δημόσια ο Δήμαρχος της Κω “ξεγύμνωνε” την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, λέγοντας σε τηλεοπτικό σταθμό: “Δε νομίζω ότι κάνατε δεκτά τα αιτήματά μας. Ζητήσαμε μειωμένο ΦΠΑ, δεν τον έχουμε. Να ζητήσω τώρα κάτι; Να μην πληρώνουν ΕΝΦΙΑ οι τουριστικές επιχειρήσεις; Θα βοηθήσει η κ. Κουντουρά;”!

Βέβαια, όπως αντιλαμβάνεστε αυτή η φωνή του Δημάρχου της Κω, είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω για την Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Ωστόσο, αυτή η φωνή βρήκε στο πλευρό της όλους τους Συνέλληνες! 

Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου στην Κω 

Παρά ταύτα, είναι άλλο το δημόσιο ξεμπρόστιασμα της ανάλγητης Εξουσίας από το Δήμαρχο της Κω, που βρήκε σύμμαχο το Πανελλήνιο και είναι άλλο η πρωτοβουλία του Δημάρχου της Κω για την πραγματοποίηση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην Κω του φεστιβάλ τουρκικού κινηματογράφου! Με μια συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Κωνσταντινούπολη με Τούρκους και τουρκο-λάγνους παρισταμένους!

Άραγε, διερωτήθηκε ο κ. Δήμαρχος γιατί κόπτονται και δείχνουν τέτοιο ενδιαφέρον για το νησί οι Τούρκοι; Όταν έχουν καταφέρει να πλημμυρίσουν το νησί με ισλαμιστές λαθρομετανάστες υπό του τύπου της προσωρινής διαμονής, που θα εξελιχθεί σε μόνιμη, με την αγαστή συνεργασία της ελληνικής Μπολσεβίκικης κυβέρνησης; Όταν το μουσουλμανικό στοιχείο ήταν ήδη πολυπληθές στο νησί πριν από την νέα “εισβολή” τους με αφορμή τον πόλεμο στη Συρία; 

Είναι αφέλεια ή προδοσία; 

Διαβάστε την ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Δήμου Κω και κρίνετε εσείς τι από τα παραπάνω είναι αυτή η ανακοίνωση:
«Η εβδομάδα Τουρκικού Κινηματογράφου, που διοργανώθηκε πέρυσι στην Κω και συνέβαλε στην προβολή του νησιού, αποκτά νέα δυναμική. Το Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου διοργανώνεται φέτος στην Κω και στην Αλικαρνασσό στα πλαίσια της συνεργασίας των δυο Δήμων και στοχεύει να αποτελέσει θεσμό πολιτισμού που θα προάγει την πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη. Είναι χαρακτηριστικό της εμβέλειας που έχει το Φεστιβάλ, η κοινή συνέντευξη που δόθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τους διοργανωτές, το Σύνδεσμο Πολιτισμού του Δήμου Αλικαρνασσού και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Κω. 

Αντικείμενο της συνέντευξης τύπου, στην οποία παρέστησαν ηθοποιοί αλλά και δεκάδες δημοσιογράφοι, εκτός από την παρουσίαση και προβολή του Φεστιβάλ, ήταν και η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας AYLA, η οποία φιλοδοξεί να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες θέτοντας υποψηφιότητα για το OSCAR καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σιφάκης, μιλώντας, τόνισε ότι “Δήμος Κω και Δήμος Αλικαρνασσού αποδεικνύουν ότι μέσα από τον πολιτισμό μπορούν να αναδεικνύουν τη δυναμική που έχουν οι δυο περιοχές, ως τουριστικοί προορισμοί. Η Κως του πολιτισμού είναι αναπόσπαστο μέρος του συνολικού τουριστικού μας προϊόντος. Το Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου προβάλλει την Κω στην τουρκική τουριστική αγορά αλλά και διεθνώς”»!

Και επειδή εσείς κύριοι δημοτικοί άρχοντες της Κω και της Αλικαρνασσού εν τη αφελεία σας – θέλω να πιστεύω – σφίγγετε τις σχέσεις σας με τους αλλόθρησκους, θα σταματήσει ξαφνικά ο Ερντογάν να εκφράζει τον αλυτρωτισμό του για τα ελληνικά Δωδεκάνησα;; Θα σταματήσει αμέσως τις εναέριες και τις διά θαλάσσης παραβιάσεις του ελληνικού κυριαρχικού μας χώρου στα Δωδεκάνησα;;
Θα το επαναλάβω: Είστε αφελείς τελικά ή προδότες;; 

Επιστρέφουν οι τουρκικές σειρές στα κανάλια μας 

Στην ίδια κεκαλυμμένη παραδόπιστη φιλία των Τούρκων εντάσσεται και η προβολή στα τσοντο-κανάλια μας των τουρκικών σειρών! Και μπορεί οι τηλεθεατές να γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις τουρκικές σειρές κατά την περασμένη σεζόν, όπως προκύπτει από τις... χαμηλές πτήσεις που σημείωσαν  σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία, ωστόσο τα βοθροκάναλα του Συστήματος επανέρχονται δριμύτερα, προαναγγέλλοντας νέες τουρκικές σειρές!

Προσπαθούν απεγνωσμένα να αλώσουν το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων! Προσπαθούν να μας γυρίσουν στην εποχή της τουρκοκρατίας! Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ωφέλιμος ο ραγιαδισμός! Δυστυχώς, είναι ταγμένοι στο βωμό του χρήματος! Όχι εκείνου του χρήματος, που θα βγάλουν τα κανάλια από τις διαφημίσεις κατά την προβολή των τουρκο-σήριαλ, αλλά εκείνου που παίρνουν κάτω από το τραπέζι για την απεθνοποίηση και αποχριστιανισμό του Έλληνα! 

Υπάρχουν εξαιρέσεις στην Εκκλησία μας 

Υπάρχουν Ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας που είναι ολοσχερώς υποταγμένοι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση, που εκφράζεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τους έχει κυριεύσει πλήρης αφωνία! Υπάρχουν επίσης Ιεράρχες που δεν μιλούν για να τα έχουν καλά με όλους και να εξασφαλίζουν τον μισθουλάκο τους!

Υπάρχουν όμως και Ιεράρχες που Επαναστατούν! Όπως ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, Ευσέβιος, που έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ενημερώνει για το άλυτο μεταναστευτικό πρόβλημα! Τονίζοντάς του πως, στη Σάμο έχει ξεφύγει η κατάσταση από κάθε δυνατότητα ελέγχου και μπορεί να χαρακτηριστεί ως δραματική! Που οφείλεται στην εισροή των “μεταναστών” που παίρνει μορφή επέλασης!

Καταγγέλλει επίσης ο Μητροπολίτης πως, στο Βαθύ των 6 χιλιάδων κατοίκων ζουν σήμερα άλλες 5 χιλιάδες “μετανάστες”, όταν ο καταυλισμός πλησίον της πόλης μπορεί να φιλοξενήσει μόνο 800 ανθρώπους! Και καταλήγει ο Μητροπολίτης Σάμου στην επιστολή του: «Σας διαβεβαιώνουμε, ότι όλοι εμείς παραμένουμε απλοί θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου, βιούντες την εγκατάλειψη της Πολιτείας και αδύναμοι εξ αυτού να αντιδράσουμε, απευχόμενοι απλώς τα χειρότερα, και ο νοών νοείτω».

Στο παιχνίδι και ο αθλητισμός 

Συνέλληνες, τι ακριβώς δεν καταλάβατε από την αναφορά όλων των παραπάνω;
Εφησυχάζετε μη αντιδρώντες; Μας παίρνουν την Πατρίδα μέσω κερκόπορτας που ανοίγουν στα νησιά μας! Και επειδή δεν σας φτάνουν τα παραπάνω, να σας ενημερώσω πως ο αθλητικός Σύλλογος καλαθοσφαίρισης “Ιπποκράτης” έκανε προετοιμασία στην Τουρκία! Χάθηκαν από τον ελλαδικό χώρο οι πόλεις και τα θέρετρα για να προετοιμαστούν κατάλληλα οι αθλητές του “Ιπποκράτη” της Κω;; Αν δεν είναι αυτά σημεία των καιρών, τότε πια είναι;; 
Επανέρχομαι…



Share

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία του συγγραφέα του άρθρου για τα τεκταινόμενα εις βάρος της Ελλάδος και καλό θα είναι, αν τον νοιάζει η εθνική ενότητα σε όσα απαρτίζουν τον Ελληνισμό όπως τον ξέρουμε, να αποφεύγει τους λίβελους κατά των Ιεραρχών της Εκκλησίας απλά και μόνο γιατί δεν πολιτεύονται κατά τις επιθυμίες του. Άλλη είναι η αποστολή της Εκκλησίας στον κόσμο και όχι να είναι το δεκανίκι του εθνικισμού και είναι τουλάχιστον άστοχο να κρίνει τον Κλήρο με πολιτικούς όρους.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Να κανω λιγο τον συνηγορο του αρθρογραφου...
Γενικως δεν διαφωνω με το σκεπτικο του σχολίου σου...
Ομως δεν κολλαει ειδικα στον συγκεκριμενο αρθρογραφο καθως μπορεί να συγκαταλεγεται στον πατριωτικο χωρο αλλά όχι στον εθνικιστικό...
Ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαίνεις την διαφορα του πατριωτη απο του εθνικιστη... (κι αυτο δεν το λεω απαραιτήτως διοτι θεωρω κατι κακο τον εθνικισμο)...
Απλά προτιμώ κι εγω προσωπικα τον ορο πατριωτης που είναι πολυ πιο ευρεία ως εννοια...

Unknown είπε...

Δεν έτυχε να γνωρίσω δια των γραπτών του τον αρθρογράφο και δεν αμφιβάλω για την βεβαίωσή σας ότι συγκαταλέγεται στον πατριωτικό χώρο και όχι στον (δυτικού τύπου) εθνικιστικό. Είναι όμως ενοχλητικό το ότι πολλοί πατριώτες από υπέρμετρο ζήλο για τα πατριωτικά θέματα, να επιτίθενται λεκτικά κατά του Κλήρου γιατί δεν επεμβαίνει στα πολιτικά θέματα, υπονοώντας για τους Ιεράρχες ότι είναι λίγο πολύ από βολεμένοι έως προδότες. Η Εκκλησία ήταν και είναι το τελευταίο και ισχυρότερο στήριγμα του Έθνους, αναλαμβάνοντας (κατ' ανάγκην) την Εθναρχία όταν όλοι οι άλλοι θεσμοί έχουν πέσει, όπως έγινε το 1453. Όσο το Κράτος έχει νομιμοποιημένους θεσμούς δεν νοείται η Εκκλησία να επεμβαίνει στην καθ' ημέραν πολιτική και αν γι' αυτό γίνεται αντικείμενο μομφής, τότε στις συνειδήσεις πολλών θα απαξιωθεί ηθικά και όταν θα παραστεί ανάγκη να στηρίξει το Έθνος δεν θα μπορεί να το κάνει. Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία μετά από 2.000 χρόνια είναι πλέον μία υπόσταση, γι' αυτό ας μην γινόμαστε ακούσια πιόνια των εχθρών μας διαχωρίζοντας αυτά τα δύο μεγέθη.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε μου φιλε συμφωνω απολυτα με ολο το σκεπτικο σου και στο δικο μας ιστολογιο παντα υποστηριζουμε την Εκκλησία μας αποφεύγοντας συνηθως να παρουμε θεση στο ατοπήματα ορισμένων Ιεραρχών (τα οποια ειναι λαθος να τα χρεωνουμε σε ολοκληρη την Εκκλησία στην οποια ανηκουμε κι εγω κι εσυ)...
Δυστυχως η διοίκηση της Ελλαδικης μας Ορθοδοξης Εκκλησίας πολυ συχνα πεφτει σε λαθη και ατοπήματα ή και παραλείψεις...
Και δεν ειναι δυνατον να απαιτουμε απο τους αρθρογραφους μας να μην λένε την αποψη τους ελευθερα...

Ευτυχως η Εκκλησία εχει κεφαλη τον Χριστό και μελη της Αγιους, μαρτυρες, Γεροντες και πνευματικούς κληρικους και λαικούς της θριαμβεύουσας και της στρατευομενης εκδοχή της.
Και δεν ειναι δυνατόν να την διασαλεύσουν μερικοί πιθανως αναξιοι κληρικοι ή λαικοί...
Η συνδεσή της δε με το Γενος μας ειναι πλεον σε τετοιο βαθμό που αν αφαιρεσεις την Ορθοδοξία απο την ψυχη του Ελληνα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα θα παψει απλα να ειναι Ελληνας... Κι αυτο ηδη το διαπιστωνουμε με τους ομογενείς μας...
Οσοι εξ αυτων διερρηξαν τους δεσμους με την Ελληνορθοδοξία σύντομα χανουν καθε εθνικο στοιχείο και τα παιδια τους δεν εχουν ουδεμιαν σχεση καν με την ιδια την Ελλαδα και τον Ελληνισμο...

Δυστυχως αυτο που ειχαν διαπιστωσει μεσα από 400 χρόνια τουρκικης σκλαβιας οι πρόγονοί μας ότι δηλαδή όσοι εκ των Ελληνων της τουρκοκρατίας έχαναν την πιστη τους μετα από λίγο γινονταν γενιτσαροι και τελικως εκτουρκίζονταν πληρως... το ξεχασαμε και δεν το μαθαινουμε καν στην ιστορία μας...

Σε ευχαριστω για το σχολιο σου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.