Τελευταίες αναρτήσεις

23 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

Θέλουμε πίσω την Αθήνα των ονείρων μας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Ήμουν έτοιμος να παρακολουθήσω κάποιο “δελτίο ειδήσεων” από κάποιο Συστημικό κανάλι, όχι βέβαια για να ενημερωθώ, αφού όλες τις πραγματικές ειδήσεις τις παθαίνουμε πολύ γρήγορα πλέον από το διαδίκτυο, αλλά για να προσπαθήσω να αντιληφθώ την πολιτική κατεύθυνση που θέλει να μας περάσει η εργοδοσία – ιδιοκτησία αυτών των καναλιών!

Πριν λοιπόν αρχίσουν οι “ειδήσεις” από το συγκεκριμένο κανάλι διαφημιζόταν πως, θα προβληθεί έγχρωμη, μετά από ειδική επεξεργασία σε στούντιο των ΗΠΑ, η κινηματογραφική ταινία του 1963 “Της κακομοίρας” ή πιο γνωστή ως “ο Μπακαλόγατος”, του Ντίνου Κατσουρίδη, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Χατζηχρήστο και μια πλειάδα άλλων καλών ηθοποιών! 

Αυτή η ταινία γυρίστηκε στην Αθήνα των ονείρων μας… 

…στην Αθήνα αυτών των κινηματογραφικών ταινιών, σ΄ αυτήν την πανέμορφη Αθήνα, που όλοι κυκλοφορούσαν στους δρόμους της χωρίς κανένα φόβο, οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου! Σ΄ αυτήν την Αθήνα, όπου οι κάτοικοί της έλυναν τα προβλήματά τους μέσω των “λαϊκών δικαστηρίων” που στήνονταν στα πεζοδρόμια ή στις αυλές των σπιτιών τους!

Στην Αθήνα των θερινών σινεμά που έπαιζαν αυτές τις ταινίες και οι ουρές στα ταμεία αυτών των σινεμά ήταν ατέλειωτες! Βλέπετε, αυτή  ήταν η διασκέδαση του μεροκαματιάρη πολίτη της Αθήνας! Μιας Αθήνας όμως, που μοσχοβολούσε γιασεμί, όπου παιδιά τότε, παίζαμε στους χωμάτινους δρόμους της ποδόσφαιρο με μπάλες φτιαγμένες από υφάσματα και μόλις τύχαινε να περάσει κάποιο όχημα, φωνάζαμε “σύρμα”, πηγαίνοντας στις άκρες των πεζοδρομίων για να συνεχίσουμε μόλις αυτό περνούσε!  

Σε αυτήν την Αθήνα, της Πλάκας, του Κεραμεικού, του Βοτανικού, γυρίστηκαν αυτές οι ταινίες! Σε κάποια από αυτές τις γειτονιές γυρίστηκε και η θρυλική ταινία του “Ζίκου” του μπακαλόγατου!

Εκεί κοντά στην οδό Μυκάλης 19 στον Κεραμεικό, όπου πέρασα όλα τα παιδικά μου χρόνια! Με το μπακαλικάκι του κυρ - Γιάννη (ίδιο με της ταινίας) που είχε το μοναδικό τηλέφωνο της γειτονιάς μας! Με τους κινηματογράφους του “Λαού” (στη Λένορμαν), του Περουζέ (στις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως), του “Κόσμος” (στην πλατεία Ασωμάτων) κα. Με την επιβλητική εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην οδό Πειραιώς, όπου και βαφτίστηκα Ορθόδοξος Χριστιανός! 

Αυτή η Αθήνα πέρασε ανεπιστρεπτί… 

…και δεν έχει καμιά σχέση με την σημερινή Αθήνα, όπου σε αυτές τις γειτονιές παραμονεύει ο φόβος, αφού μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της είναι παράνομοι μετανάστες και γι΄ αυτό η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει “κόκκινο”, με αποτέλεσμα τη νύχτα να μην μπορεί να περπατήσει εκεί κάποιος με ασφάλεια! Όταν μέρα – μεσημέρι βλέπει ο καθένας μας, νέους ανθρώπους να κάνουν χρήση ηρωίνης καταμεσής των δρόμων μπροστά στα μάτια περαστικών και κυρίως παιδιών! Ηρωίνη, που πουλιέται ελεύθερα επί 24ώρου βάσεως! 

Στις ίδιες αυτές γειτονιές, γυναίκες από κάθε γωνιά της γης “εκδίδονται” μέσω του αγοραίου έρωτα για ένα κομμάτι ψωμί! Και έτσι, ελλοχεύει καθημερινά ο κίνδυνος ασθενειών από τη στιγμή που δεν τηρούνται στο ελάχιστο οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας! Αλλά και εκείνα τα μπακαλικάκια της αθώας εποχής μας, άλλαξαν χέρια και αγοράστηκαν από τουρκικά και άλλα ξένα συμφέροντα, όπως πολλές φορές έχουμε καταγγείλει κατά το πρόσφατο παρελθόν, στην προσπάθεια τουρκοποίησης της Αθήνας! Της Αθήνας μας!

Ωρολογιακή βόμβα οι λαθρομετανάστες 

Αλλά την σημερινή διαμορφούμενη τραγική κατάσταση της Αθήνας, αλλά και της υπολοίπου Ελλάδος τη δημιούργησε κυρίως η εποχή των επάρατων Μνημονίων, που υπηρέτησαν και υπηρετούν όλα τα κόμματα που μας κυβέρνησαν αυτά τα χρόνια (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ)!

Αποδεχόμενα το σατανικό – εχθρικό σχέδιο της Ευρωπαικής Ενώσεως, που στοχευμένα μετέτρεψε την Ελλάδα σε μια μπαρουταποθήκη ψυχών! Αφού δεν υπάρχει πλέον πόλη στην ελληνική Επικράτεια, που να μην έχει hot spot που “φιλοξενούν” λαθρομετανάστες και που το πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος μας τους ονομάζει μετανάστες – πρόσφυγες!

Αυτή την ωρολογιακή βόμβα ψυχών την υποθάλπει, την συντηρεί και την γιγαντώνει η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Στην πολύ δύσκολη εποχή των Μνημονίων, όπου μαραζώνουν οι Έλληνες πολίτες (κόβονται μισθοί, συντάξεις, απολύονται εργαζόμενοι αφού κλείνουν επιχειρήσεις, οι νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικό) με τρομάζει η φασιστική νοοτροπία αυτής της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά των Ελλήνων! Όταν υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν ψωμί να φάνε και ουδεμία μορφή περίθαλψης της υγείας τους, όταν κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους για ασήμαντα ποσά που χρωστάνε στο ανάλγητο και αναίσθητο αυτό κράτος, οι λαθρομετανάστες καλοπερνούν στη γη της Επαγγελίας τους, την Ελλάδα!

Ο φασισμός του Τσίπρα με τρομάζει 

Πέρασε στα πολύ “ψηλά” από τα Συστημικά ΜΜΕ η είδηση πως, στην Κάτω Μηλιά Πιερίας εγκαινιάσθηκε προ ολίγων ημερών ολόκληρο χωριό λαθρομεταναστών! Με άρτιες, άριστες εγκαταστάσεις που στοίχισαν περί το 1,5 εκατ. ευρώ και από ότι μας πληροφορούν, διατέθηκε από την γερμανική κυβέρνηση! Ναι, καλά ακούσατε και διαβάσατε! Από την κ. Μέρκελ, την πιστή φίλη του πειθήνιου οργάνου της, του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα! Αλλά και από διάφορες ΜΚΟ, προφανώς του ανθέλληνα Σόρος!

Επιπλωμένα λοιπόν σπιτάκια, πλήρως εξοπλισμένα με ηλιακά συστήματα, κλιματισμό, μαγειρικά σκεύη κα. Περιμένουν να υποδεχτούν τους λαθρομετανάστες, θυμίζοντάς μας παλαιότερη διαφήμιση, που έλεγε: “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”!

Αλλά αφού φροντίζουμε να διάγουν μια σωστή ζωή, φροντίζουμε και για την άθλησή τους! Έτσι, έχει προβλεφθεί και έχει γίνει και γήπεδο αθλοπαιδιών και χώρος αναψυχής! Εδώ να θυμηθούμε και μια άλλη παλαιά διαφήμιση που έλεγε: “Είδες η ΔΕΗ;”!

Υπόψη πως όλοι αυτοί θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται ελεύθεροι του χωριού! Στα εγκαίνια το παρόν δεν μπορούσαν να μην δώσουν αρκετά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ! Το τραγικό όμως ήταν πως, σε αυτά τα εγκαίνια συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Αστυνομίας (;;;), του Στρατού (;;;), και της Πυροσβεστικής (;;;)!

Δηλαδή, όλες οι αρχές του Κράτους ήταν παρούσες! Τραγικό, τραγικό!

Ωστόσο, μην παραξενευτείτε αν αύριο – μεθαύριο αυτό το χωριό “μπει” στο χάρτη της Ελληνικής Επικράτειας με όλα τα δικαιώματα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι!
Καθώς και τα άλλα που θα ακολουθήσουν! 

Περιθάλπει αυτή η κυβέρνηση τους φονιάδες μας

Ακούσατε για το περιστατικό που έγινε στην οδό Διόσκουρων στην Πλάκα; Όπου, Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει γυναίκα αρχαιοφύλακα στην Ακρόπολη; Του οποίου την ίδια ημέρα έληγε η άδεια παραμονής του στην Ελλάδα;

Αλλά, στην Ελλάδα των Μνημονίων αποκρύπτονται από τους λαθρολάγνους οι εγκληματικές ενέργειες κατά των Ελλήνων, από όλους αυτούς που έχουν περιμαζέψει οι τελευταίες, ειδικότερα, κυβερνήσεις! Πουθενά δεν θα δείτε επίσημα στοιχεία γι΄ αυτές τις εγκληματικές πράξεις, αντίθετα από ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Θα το πω άλλη μια φορά: Αυτός ο φασισμός κατά των Ελλήνων από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τρομάζει… 

Χάνει τους τελευταίους υποστηριχτές του ο Τσίπρας 

Δριμύτατη κριτική κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξή του στο iselida.gr!

Έσταξε πραγματικό δηλητήριο κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας μεταξύ άλλων (και εκεί στέκομαι ιδιαίτερα): «Όμως, φίλε μου, όταν σε επισκέπτεται η Αντζελίνα Τζολί στο γραφείο σου, εξαιτίας της καρέκλας που κάθεσαι, τότε η καρέκλα αυτή γίνεται τόσο γλυκιά που τελικά κολλάει στον πισινούλη σου και οι “ιδεολογίες” πάνε περίπατο»!

Ψέματα;;; Ας προσέχαμε!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.