1 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΧΘΕΣΙΝΗ) ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Γράφει η Μαίρη Καρά 

     Με την παρουσία πολυπληθούς ακροατηρίου -πρωτοφανούς για τέτοια εποχή - αλλά όχι και του απαιτούμενου λόγω της σοβαρότητας του θέματος, διεξήχθη η δίκη για παράβαση καθήκοντος κατά του Γεωργίου, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Κατά την διάρκεια της δίκης παρατηρήθηκε ένταση και διαξιφισμοί ανάμεσα στην Πρόεδρο και το ακροατήριο, όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης του… ΑΠΟΝΤΑ κατηγορουμένου επεδίωξαν να ελαφρύνουν τις κατηγορίες, με την εξέταση τριών αλλοδαπών μαρτύρων υπεράσπισης - στελέχη της Eurostat ή απλά στελέχη άλλων στατιστικών υπηρεσιών, που διατέλεσαν σύβουλοι της ΕΛΣΤΑΤ - και με γελοία επιχειρήματα.
     Οι ερωτήσεις αφορούσαν αν τηρούνταν ο κανονισμός δεοντολογίας κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του εγκάθετου Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ, για το ωράριο εργασίας του, γιατί έδιωξε τους "κακούς" υπαλλήλους ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ΛΟΓΟΘΕΤΗ, γιατί έπαιρνε μόνος του τις αποφάσεις… όπως άλλωστε γίνεται σε όλα τα κράτη μέλη της Αγίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και φυσικά απαντούσαν πως όλα τα έκανε σωστά ο εγκάθετος.....
     Η δίκη αφορούσε όχι στον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος, για το οποίο έχει απαλλαχθεί με βούλευμα και εκκρεμεί αναίρεση στον Άρειο Πάγο, αλλά για τον τρόπο διοίκησης της ΕΛΣΤΑΤ και την παράλληλη απασχόλησή του στο ΔΝΤ. Συγκρατούμε το όνομα του εισαγγελέα Λάμπρου Πατσαβέλα, που με συγκροτημένο λόγο πρότεινε την ΕΝΟΧΗ του Γεωργίου. Η απόφαση θα βγει αύριο και εαν το δικαστήριο δεχθεί την εισαγγελική πρόταση, τότε ο Γεωργίου θα καταδικαστεί για δόλο, άλλως θα καταδικαστεί για βαριά αμέλεια, που θα σημαίνει - δυστυχώς για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ - την αθώωσή του.
     Σε κάθε περίπτωση η όποια καταδικαστική απόφαση θα έχει πολιτική σημασία και ενδεχόμενα να πυροδοτήσει εξελίξεις. Γιατί θα πρόκειται περί υπερίσχυσης Ελληνικού νόμου (3832) έναντι των Ευρωπαϊκών πρακτικών. Και θα είναι ένα χαστούκι στο πολιτικό κατεστημένο, που προστατεύει με νύχια και με δόντια το αγαπημένο του παιδί. Αυτό που ως φυσικός αυτουργός (ασχέτως αν εκτελούσε εντολές), άνοιξε την Κερκόπορτα για να μπει η χώρα σταδιακά στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και στην συνέχεια στην ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ.  Σε περίπτωση θετικής απόφασης, επιβάλλεται όπως οι υγιείς αντιμνημονιακές δυνάμεις να την εκμεταλευτούν στο έπακρο.
     Με ζωηρά χειροκροτήματα και φωνάζοντας «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ" έγινε αποδεκτή απ' το ακροατήριο η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας να κηρυχθεί ένοχος ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.... Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, «υπήρχε έντονη ανάγκη εκείνη την περίοδο να σταθεί στο ύψος της η ΕΛΣΤΑΤ. Ο Ανδρέας Γεωργίου όφειλε να δώσει βήμα στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και να ακούει τις απόψεις τους. Παρέβη τον σεβασμό στο νόμο, στην ομάδα και στην συλλογικότητα».
     Όσον αφορά στην διατήρηση παράλληλα απ' τον κατηγορούμενο της θέσης στην ΕΛΣΤΑΤ και στο Δ.Ν.Τ, ο Εισαγγελέας σημείωσε πως «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται», θέτοντας το ερώτημα για το "αν ο Γεωργίου θα είχε επιλεγεί για την θέση του επικεφαλής της Αρχής, εάν είχε αποκαλύψει την παραμονή του και στο Δ.Ν.Τ για διάστημα μερικών μηνών.
     Κατά την διάρκεια της δίκης το ακροατήριο διέκοπτε την διαδικασία. Μάλιστα η πρόεδρος πολλές φορές ενημέρωσε το ακροατήριο, πως αν δεν σταματήσει να εκδηλώνει τα αρνητικά συναισθήματά του για τον κατηγορούμενο, θα αναγκαστεί να αποβάλει όποιον διαμαρτύρεται. Όταν όμως ακούστηκε η απόφαση του Εισαγγελέα που ζήτησε την ΕΝΟΧΗ του Γεωργίου κι ο κόσμος ξέσπασε σε ζωηρά χειροκροτήματα… η Πρόεδρος επέκρινε την στάση μιας Ελληνίδας, που διαμαρτυρόταν έντονα και διέταξε τα όργανα να την αποβάλλουν απ' την αίθουσα και να κρατηθεί για 48 ώρες στο τμήμα.
     Λόγω όμως της παρέλευσης των χρονικών ορίων της εκδίκασης και μετά την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης του απόντος κατηγορουμένου, η Πρόεδρος ανακοίνωσε πως η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο στις 11 στην ίδια αίθουσα… Αν η απόφαση είναι καταδικαστική για τον Γεωργίου αυτόματα οδηγεί στην παραγραφή όλων τών ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, που μάς επέβαλε ή Ληστοσυμμορία τών Γερμανοσιωνιστών καί τά Ελληνόφωνα τσιράκια τους, αποζημίωση τής Ελλάδος, επιστροφή τού πλούτου που μάς έκλεψαν (λιμάνια, αεροδρόμια κ.λ.π). αποζημίωση τών Έλλήνων πολιτών και την αποδόμηση τής Ε.Ε. των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. 
     Κι εμείς που είμαστε παρόντες σε ολες τις δίκες ελπίζουμε πως αύριο θα είναι η ευλογημένη ημέρα για την ΕΛΛΑΔΑ μας αλλά και για όλο το ΕΘΝΟΣ μας που η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα αποδώσει στον ελληνικό λαό το ΔΙΚΙΟ του και την πατρίδα του ΕΛΕΥΘΕΡΗ… Γι' αυτό είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων να παρεβρεθούν στο δικαστήριο σε συμπαράσταση της Αγωνίστριας Ζωής Γεωργαντά και των Αγωνιστών Νίκου Στρόμπλου και Νίκου Λογοθέτη και να απαιτήσουμε απ' τούς δικαστές την καταδίκη τού Αντρέα Γεωργίου.
     Ολοι οι Ελληνες λοιπόν αύριο 1η Αυγούστου 2017 στο δικαστήριο να δώσουμε το βροντερό παρόν μας για να γκρεμίσουμε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, μαζί με την δημόσια και ιδιωτική μας περιουσία και να ανακτήσουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μαζί με την πληγωμένη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ. Οσο πιο πολλοί θα είμαστε τόσο πιο πολύ γνωστός θα γίνε ο ΑΓΩΝΑΣ μας στα πέρατα του κόσμου και θα δώσουμε το καλύτερο παράδειγμα σε όλους τους σκλαβωμένους λαούς… 

ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΙΔΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.