31 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εβραίος ο διαχειριστής των “κόκκινων” δανείων

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου 
του κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”

Ένα θέμα που δεν τολμά να αγγίξει κανείς, αλλά ούτε και τα ΜΜΕ της παλαιάς διαπλοκής ή της νέας που στήνεται με γοργούς ρυθμούς, ήταν οι σαρωτικές αλλαγές που έγιναν με τους Διευθυντές στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και η αύξηση του χρόνου θητείας στη θέση αυτή! Μάλιστα, σε πολλά σχολεία γίναμε μάρτυρες διαμαρτυριών από γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς όλες οι τοποθετήσεις είχαν έντονο κομματικό στοιχείο, με απειλές και εκβιασμούς από συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να εκδώσει  κανένα δελτίο τύπου, παρακολουθεί αμήχανα τη δημιουργία της Βαλκανικής Νέας Σοβιετίας! Ωστόσο, οι πολίτες αν και καταλαβαίνουν ότι όλο το πολιτικό Σύστημα είναι “αιχμάλωτο” στις ορέξεις των Δανειστών, των Αγορών και των Γερμανών κι οι οποίοι μπορεί μεν να στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, έχουν όμως “καβάτζα” των ορέξεών τους τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδόθηκαν αμαχητί στο νέο μοντέλο κράτους που χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς γι΄ αυτούς σημασία δεν έχει ότι η χώρα μετατρέπεται σε Βόρεια Κορέα της Ευρώπης, αλλά η αντιμετώπιση της καθημερινότητας τους! Ο κόσμος της φτηνής εργασίας, του ελεγχόμενου υπερκέρδους των μειωμένων παροχών του κοινωνικού κράτους, στοιχεία που με λίγη φαντασία υπάρχουν στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μέρος της συνταγής αυτού του σχεδίου και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει την τεράστια ζημιά που γίνεται στα σχολεία της χώρας! 

Οι ηττημένοι τελικά είναι οι νικητές;; 

Έτσι, το μεγάλο όνειρο των ηττημένων του συμμοριτοπόλεμου παίρνει σάρκα και οστά καθώς το “μικρό κράτος” για τους Νέο-σταλινιστές είναι η κάρτα POS και η αύξηση διανομής κουπονιών, τα οποία θα είναι και για τους δικούς μας αλλά και για τους λαθρομετανάστες ο “κρυφός” τους σύμμαχος! Οι δηλώσεις περί “απόκτησης γης” από Υπουργούς που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο εργασίας και η ενσωμάτωσή τους μέσα στην ελληνική κοινωνία αυτή την χρονιά, θα είναι ακόμη πιο ορατή, όχι γιατί πρέπει να γίνει, όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει εκείνο το κοινωνικό κόμμα, αλλά γιατί αυτές οι βουλές των ισχυρών, θέλουν την Ελλάδα μια χώρα παράδειγμα – μοντέλο, ενός νέου οικονομικού καθεστώτος χωρίς δικαιώματα αλλά και χωρίς κίνητρα! 

Τα δυσβάσταχτα μέτρα, η μόνη διέξοδος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του “Νέο-σταλινικού νεοφιλελεύθερου” δόγματος είναι η συντήρηση στην κεντρική σκηνή της μοντέρνας καλπάζουσας νέο-αριστεράς, της υποτέλειας και του άκρατου απολυταρχισμού, σε ένα νέο πολιτικό περιβάλλον το οποίο χτίζει η παρούσα Κυβέρνηση! Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη της Εξουσίας προχωράει με πολύ καλούς ρυθμούς και η επικοινωνιακή τακτική του Μαξίμου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλα θέματα που αγγίζουν δεν αγγίζουν τους πολίτες, επιτρέπει σε μια σειρά από ενέργειες που είναι βέβαιο ότι χτίζεται ένας νέος εφεδρικός κομματικός στρατός!

Κλείστε τ΄ αυτιά σας στις “Σειρήνες”!

Σε λίγες μέρες ανοίγει την πύλη της η ΔΕΘ! Εκεί θα παρελάσει όλο το πολιτικό διεφθαρμένο Σύστημα, το οποίο θα μας πει πολλά και διάφορα, αλλά δεν θα μας πει την πραγματικότητα ή έστω και την σκληρή αλήθεια για το τι ακόμη πρόκειται να ακολουθήσει! Εκείνα τα αέρινα βραδάκια με τις παροχές και τα λεγόμενα προγράμματα “Θεσσαλονίκης” αποτελούν πλέον παρελθόν! Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν μόνον έναν χρόνο Εξουσίας ακόμη και φέτος θα κάνουν αυτά τα οποία έχει ως κρυφή ατζέντα ο Αλέξης Τσίπρας και οι “αριστεροί” Γερμανοτσολιάδες για να αναστρέψουν το κλίμα της δυσαρέσκειας! 

Σε αυτήν λοιπόν την ψευτο – αριστερή λαίλαπα, πρέπει ο λαός να απαντήσει και αυτή τη χρονιά πρέπει να ματώσει κυριολεκτικά γιατί οι επόμενες γενιές δεν θα βρουν τίποτα όρθιο! Και το λέμε αυτό διότι δεν είναι μόνο η πολιτική της Κυβέρνησης στην εκπαίδευση αλλά και μια σειρά από ενέργειες της που φανερώνουν ότι, ο Τσίπρας και η παρέα του κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους. Δεν αποκλείεται και η βιαία παραμονή του στην Εξουσία με την “κοινή” συναίνεση και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά πάντα με πρόσταγμα τα εθνικά μας θέματα και τις επιλογές των δανειστών! 

Μόνοι τους αυτό-αποκαλύπτονται! 

Αυτό το σχέδιο Σοβιετοποίησης της Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι σε όλους τους Οργανισμούς και τα Υπουργεία τοποθετούνται οι επί χρόνια συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τα κριτήρια του νόμου! Τελικά, το σχέδιο αφελληνισμού που έχει συμφωνηθεί από κάποιες δυνάμεις, με παρονομαστή την κυβέρνηση “πρώτη φορά αριστερά”, έχει αρχίσει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις καταστρέφοντας την Πατρίδα! Και αυτό-αποκαλύπτονται μόνοι τους. Όπως στις 2 Ιουλίου 2017 ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγραψε στο facebook: “Όχι Κολομβία, Σοβιετία θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου”!

Μας παίρνουν τα σπίτια και τα δίνουν στους ξένους!

Στο πλαίσιο αυτής της σοβιετοποίησης της Πατρίδος, εντάσσεται και η ανάθεση διαχείρισης  των “κόκκινων δάνειων” των Ελλήνων, σε εταιρεία που διευθύνει ο Εβραίος Αβραάμ Μωϋσής μέλος του ΚΙΣ και σημαντικός παράγοντας συμφερόντων της Εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα! Οι Εβραίοι και οι λαθρομετανάστες τελικά θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων;;

Δείτε παρακάτω το ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε σήμερα κατ΄ αποκλειστικότητα:

Γι΄ αυτό, ας ξυπνήσουν οι Έλληνες και ας αφήσουν την εσωστρέφειά τους, κοιτάζοντας τι έχει συμβεί με τη Συρία δυο δεκαετίες τώρα! Πριν να είναι αργά! 

Η απόλυτη επιβεβαίωσή μου…

Στο άρθρο μου: “Ορατές και αόρατες ασύμμετρες απειλές από την Τουρκία”, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, μεταξύ των άλλων έγραφα: «Από αυτήν εδώ την ελεύθερη εφημερίδα, την “Ελεύθερη Ώρα”, σας έχω πολλές φορές μιλήσει για τις φανερές ασύμμετρες απειλές που ελλοχεύουν στην Πατρίδα μας! 

Σας έχω παρουσιάσει μέσα από τα άρθρα μου, πως “τουρκεύεται” η Ελλάδα χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά! Πως “τουρκεύεται” η Πρωτεύουσά της, η Αθήνα! Σήμερα θα συνεχίσω να δίνω στοιχεία για την πληροφόρησή σας, αλλά ευελπιστώντας πως αυτά τα στοιχεία θα “ξυπνήσουν” την ανησυχία της ελληνικής Πολιτείας, προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα

Η πλειονότητα των καταστημάτων της πλατείας Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι της Αθήνας (Γιουσουρούμ – τα παλιατζίδικα) έχει αγοραστεί από Οθωμανούς πάσης φύσεως! Όμως, αυτοί αποτελούν – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – την “βιτρίνα”, γιατί πίσω από αυτούς κρύβονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες, οι οποίοι είναι Τούρκοι, Εβραίοι ή Τουρκο-Εβραίοι! Σε όλες επίσης, τις κάθετες οδούς της οδού Ερμού (από το ύψος της οδού Αιόλου και κάτω), υπάρχουν ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, café-bar, παλαιοπωλεία κα, τα οποία ανήκουν ως επί το πλείστον σε Τούρκους και Εβραίους, οι οποίοι σε πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έχουν τοποθετήσει άλλους “μπροστινούς” με ελληνικά ονοματεπώνυμα, προκειμένου να αποκρύψουν τους αληθινούς και πραγματικούς ιδιοκτήτες!




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.