23 Αυγούστου 2017

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ κολοβώνει τις μέρες μας για να περάσει πιο εύκολα ο πνευματικός τυφώνας και να διαλυθεί η Τουρκία.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ξημερώνει –Νυχτώνει και δεν καταλαβαίνουμε τίποτε, λες και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ κολόβωσε τις μέρες για να περάσει ποιο εύκολα η δαιμονική μπόρα των ημερών μας. 
Το σχόλιο του φίλου μου Πέτρου δίνει από μόνο του το στίγμα της καθημερινής βιωτής- παράκρουσης. 

«Έχουμε καταντήσει πρωταθλητές στα χειρότερα...!!!! Για μετάνοια... Ούτε λόγος...!!!
Είμαστε στο χείλος του γκρεμού και αντί να κάνουμε μεταβολή και να ξαναψάξουμε για τις ρίζες μας, ακούμε τους …πολιτικούς, που με στόμφο μας προτρέπουν να κάνουμε ένα βήμα "μπροστά"...!!!!! Μα ας ξυπνήσουμε επιτέλους...!!!! Δεν είναι όνειρο...!!!! Ένα βήμα μπρος στο χείλος του γκρεμού, δεν είναι πρόοδος... Είναι θάνατος...!!!!» 

Η νέα πολιορκία του ¨Μεσολογγίου¨ από τους τοκογλύφους και νεοθωμανούς είναι γεγονός που κλείνει τον ιστορικό της κύκλο και μαζί με αυτή  η  πλάνη και ο δόλος θα μας αναγκάσουν όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων  να αποφασίσουμε αν θα μείνουμε μέσα στην πολιορκημένη ¨μεταπολίτευση ¨για να καταλήξουμε να ¨τρώμε ποντίκια και γάτες¨ ή θα βγούμε έξω στο πνευματικό ξέφωτο του ιστορικού πεπρωμένου μας;

Οι Τοκογλύφοι –δανειστές και οι νεοθωμανοί έγιναν το ίδιο δαιμονικό συνονθύλευμα στις ημέρες μας και φυσικά πάντα ιστορικά ανταμώνανε. 
«Οι δείκτες των προκλητικών στρατιωτικών κινήσεων των Τούρκων τους τελευταίους δύο μήνες έχουν «κοκκινίσει», ενδεικτικό του ότι οι νέο-οθωμανοί «κάτι μαγειρεύουν» εδώ και καιρό αναμένοντας απλά την καλύτερη ευκαιρία, που θα ήταν ίσως μια πολιτική «ανωμαλία» στην Ελλάδα, που όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της Τρόικας»
http://www.pentapostagma.gr/ 22 Αυγούστου 2017 
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ= ΜΠΙΖΝΑ + ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ+ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ= ΟΛΕΘΡΟΣ
Για τον λόγο αυτό τα πάντα όλα είναι ρευστά και τα συμπεράσματα απατηλά.

Η πρόσκαιρη μπίζνα Πούτιν-Ερντογάν έδωσε σε κάποιους αναλυτές και ιστοσελίδες την βεβαιότητα ότι οι προφητείες των ΑΓΙΩΝ μας αναβάλλονται επ αόριστο.

Η πνευματοκίνητη προφητεία δεν εξουθενώνεται διότι ο αρχηγός και ο τελειωτής της ανθρώπινης ιστορίας είναι ο ίδιος ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.

Ο ΘΕΟΣ δεν κάνει γεωπολιτική, απλώς γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ πάλι για την Μικρά Ασία.
Μετά από λίγες μέρες σαν σήμερα  ξεκίνησε η ιστορία της Μικρασιατική καταστροφής,
¨ΣΜΥΡΝΗ 27 Αυγούστου 1922: Αίμα θάνατος και φρίκη “γέννησαν” την κεμαλική Τουρκία

«Στις 27 Αυγούστου 1922 οι Τούρκοι μπαίνουν στην Σμύρνη. Το τι ακολούθησε το περιγράφουν με τις εξαιρετικές τους πένες τρεις συγγραφείς -δύο ξένοι και η Διδώ Σωτηρίου- κι ένας διπλωμάτης. Το “Παρίσι της Μέσης Ανατολής” καταστράφηκε από τις ορδές των βαρβάρων του Κεμάλ…Η κεμαλική τουρκική δημοκρατία “γεννιόταν” με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε να “γεννηθεί”: με φρίκη και αίμα. Κι όπως γεννήθηκε έτσι συνεχίζει να πορεύεται στην περιοχή. Είτε με κεμαλιστές, είτε με ισλαμιστές…»
 http://www.militaire.gr/ Π. Καρβουνόπουλος 27/08/2016
Που θα τελειώσει αυτή η ΙΣΤΟΡΙΑ;

Και πάμε δια των πνευματοφόρων Πατέρων μας στην εξέλιξη των γεγονότων που θα συντελεστούν στην Ορθόδοξη Ρωμαίικη Μικρασιατική ΓΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΣ ΔΕΙ
Και
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ

Το παρακάτω βίντεο που εν μέρει απομαγνητοφωνήσαμε δίνει το ΣΤΙΓΜΑ:
«-Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;¨
¨- Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.» (εννοεί από την Πολεμική λαίλαπα)
Ο Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής (1888-1970)

Δηλ. είναι σαν να μας λέει ο Γέροντας Αμφιλόχιος  ότι ο Μικρασιατικός Ελληνισμός γνώρισε την προσφυγιά για να σωθεί το πνευματικό προζύμι με τους Έλληνες Μικρασιάτες- Πόντιους και Καππαδόκες πρόσφυγες που τελικά θα βοηθήσει να φουσκώσει το Πρόσφορο της ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ της κατά άλλα και πολιτισμικής  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στην Οικουμένη στις μέρες μας μετά την διαφαινόμενη και επερχόμενη ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Ο Άγιος Γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής, πνευματικό τέκνο του Αγίου Νεκταρίου, είναι μία από τις μεγαλύτερες πνευματικές μορφές του 20ού αιώνα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ζηλανδίας Αμφιλόχιος Τσούκος ο οποίος ήταν πνευματικό τέκνο του Αγίου Γέροντος Αμφιλοχίου Μακρή έχει καταθέσει από τον Οκτώβριο του 2014 συγκλονιστικές προρρήσεις του Γέροντα Αμφιλόχιου που συνάδουν με αυτά τα αποκαλυπτικά που ζούμε ήδη μετά από ένα χρόνο.

Τις παραθέτουμε:
«- Πολύ τον έθλιβε όταν αντίκριζε τα βουνά της Μικράς Ασίας και ήξερε ότι οι ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΕΣ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ήτανε σβησμένες η Έφεσος, η Σμύρνη, η Πέργαμος , τα Θυάτειρα, οι Σάρδεις, η Φιλαδέλφεια, η Λαοδίκεια και ότι η μόνη αναμμένη Λυχνία ήτανε η Λυχνία της Αποκαλύψεως (στην Πάτμο)

ΕΛΕΓΕ
- Να σας αξιώσει ο ΘΕΟΣ να πάρετε το ΦΩΣ από την αναμμένη Λυχνία της Αποκαλύψεως (στην Πάτμο) να το μεταφέρετε για να ανάψετε τις σβησμένες Λυχνίες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ στην Μικρά Ασία.
- Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία;
– Επέτρεψε ο ΘΕΟΣ να φύγουνε για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ.

Φαίνεται ο ΘΕΟΣ του το απεκάλυψε αυτό γιατί είχε την μεγάλη αγωνία για αυτό το θέμα και του φανέρωσε ότι εκεί θα γίνει μεγάλο κακό …
Ίσως ο ΘΕΟΣ θα τους τιμωρήσει (τους τούρκους) εφ όσον μέχρι σήμερα μένουν αμετανόητοι.

Μια άλλη φορά πάλι είπε τις μοναχές και έκαναν μια τούρτα και εκεί εζωγράφισαν την Μικρά Ασία και έβαλαν τα ονόματα των ΕΠΤΑ ΛΥΧΝΙΩΝ στα παράλια της Μικράς Ασίας.. νομίζω ήτανε και η Πάτμος… μας επαναλάμβανε αυτά τα λόγια… που θα πέρναμε το ΦΩΣ από την Λυχνία της Πάτμου την αναμμένη να το μεταφέρουμε στις σβησμένες Λυχνίες της Μικράς Ασίας.

- Έχουμε ένα ανεξόφλητο χρέος πρώτα προς τους κρυπτοχριστιανούς απέναντι οι οποίοι περιμένουν μέχρι τώρα κάτι από εμάς και δεύτερο στον τουρκικό λαό ο οποίος στο σύνολο του μάλλον περίπου κατά το 50% είναι Έλληνες εξισλαμισθέντες.
– Μέσα στις φλέβες τους τρέχει αίμα Ελληνικό και Χριστιανικό.
Ιεραποστολές να γίνουν από τα μοναστήρια των Δωδεκανήσων προς αυτούς.

Θα γίνει όμως το ΜΕΓΑΛΟ αυτό ΚΑΚΟ που λέει ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ να πέσει το 1/3 των τούρκων στον πόλεμο, το άλλο να πάει στην κόκκινη μηλιά και το τρίτον να γίνουν Χριστιανοί… οπότε τότε πρέπει μα είμαστε έτοιμοι εδώ κοντά για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε καλύτερα. Συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος.»
Προφητεία Αγ. Αμφιλοχίου για τους Τούρκους. Το 50% των Τούρκων……… 

 
¨Τίποτε δεν εξηγείται σήμερα με την λογική , μόνο με την υπέρβαση της διορατικότητας των Αγίων Πατέρων μας και φυσικά όποιος πίστεψε- πίστεψε γιατί ο στόχος των δεινών που διερχόμαστε είναι κατ εξοχήν δαιμονικός.
¨η Ορθοδοξία στην Ελλάδα πρέπει να εξαφανιστεί για να μην σηκώσει η Ελλάδα κεφάλι¨
¨ο πονηρός ξέρει το σχέδιο του ΘΕΟΥ εν μέρει και όχι εν όλο για αυτό και μας παρακολουθεί κατά πόδι για να μας συνθλίψει ή να πιστέψουμε ότι μας έχει συνθλίψει¨

¨Το σχέδιο του Θεού δουλεύει χρόνια για την Ελλάδα και τους Έλληνες και ήδη ο Ουρανός πλέον απροκάλυπτα συνωμοτεί για την σωτηρία της Ελλάδος, αρκεί να έχουμε μάτια να βλέπουμε.¨

Με Πίστη Και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.