24 Αυγούστου 2017

Ο Κόσμος θα γεμίσει με ορφανά και η Τουρκία με περισσότερα.

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Γιατί τόσα τακτικά- στρατηγικά και πυρηνικά όπλα βγήκαν έξω από τα σιλό και τις βάσεις τους. Και όχι μόνο βγήκαν αλλά διανεμήθηκαν και διατάχθηκαν σε όλη την υφήλιο σε θέσεις μάχης; Βγήκαν για βόλτα, βγήκαν για να αεριστούν και να τα δει ο ήλιος; Είναι ξεκάθαρο σήμερα ότι βγήκαν για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό για τον οποίο φτιάχτηκαν με το πιο δαπανηρό τρόπο για σκεπάσουν τον πλανήτη με εκατόμβες θυμάτων και να τον γεμίσουν με ορφανά. 

Τελικά οι τούρκοι υπέγραψαν με τους Ρώσσους για τους S 400 διότι από ώρα σε ώρα οι δηλώσεις αλλάζουν; 
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τον σουλτάνο «Επικοινωνιακό παιχνίδι με τους S-400» 
Ανασκευάζει το ρωσικό RIA-Novosti: "Η σύμβαση είναι έτοιμη, αλλά δεν έχει υπογραφεί". Ο σουλτάνος θέλει διακαώς υπογραφές εδώ και τώρα για να τις δείχνει στους πρώην συμμάχους του. 

ΑΛΛΑ δεν ξέρει ο κακομοίρης ότι τα χαρτιά είναι ήδη υπογεγραμμένα στον ουρανό. Θα γίνουν αυτά που λένε τα χαρτιά του Ουρανού. 

«Δι αυτό της Τουρκίας, είναι καιρός οπού είδα εις τον ύπνο μου ότι ένας λαμπροφορεμένος ως δεσπότης μου δίνει δύο χαρτιά τούρκικα και μου λέγει: ¨Δώστα του Σπυρίδωνα, ότ’είναι τα παλιά προικοσύφωνα της Τουρκίας και να της τα δώσει, ότι εγώ έκαμα νέα.¨» 
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ»ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 
1. ΚΟΥΡΔΙΚΟ 
2. ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
3. S400- ΑΟΖ 

¨τα παραμύθια της Χαλιμάς¨ του Μακρυγιάννη ζωντανεύουν στις ημέρες μας 

Τάδε έφη και έγγραψε Μακρυγιάννης 
¨Αναγνώστες, αναγνώστες, αναγνώστες διαβάστε σας παρακαλώ, με προσοχή αυτά που σημειώνει ο χειρότερος απ’ ούλο το πλάσμα του Θεού και αγράμματος ¨δεν είναι παραμύθια της Χαλιμάς, είναι αγανάκτηση Θεού και οδηγίες σε μας τους αμαρτωλούς Ανθρώπους…

Τον πήρε ο Χριστός εις το χέρι, και ευτύς βγαίνει ένας και είχε μία μεγάλη τρομπέτα και την έβαλε εις το στόμα του και φώναξε πρώτα αριστερά και δεύτερα δεξιά, και ευτύς κίμησαν δύο καβαλαραίγοι με τις σημαίες, και συγχρόνως ο σταυρός, και ακολουθούσαν μαζί τους από πίσω στρατεύματα, ύστερα άρχισε μία θάλασσα και γιομάτη όλο καράβια, μεγάλα και τρανά, με διάφορες σημαίες, και πλήθος από αυτά, πνιμένη όλη η θάλασσα, όλο διάβαιναν¨¨ ύστερα άρχισαν μυρμήγκοι στρατευμάτων, μαύροι, κόκκινοι και τα εξής:

Διαβαίνοντας και αυτά πολλή ώρα, παρουσιάζεται μία σαν αντάρα, καπνός πολύς, και ένας μεγάλος ποταμός όλο αίμα¨ και τελειώνοντας αυτά, άρχισαν τούρκικα γράμματᨨ ο τουράς τους πρωτοβήκε και κίνησε ομπρός, και κοντά τα γράμματα. 

Τελειώνοντας αυτά, περνούν γράμματα δικά μας, έλεγαν: «Παίρνει τέλος.»…: »παίρνει τέλος το βασίλειον»…. «Θεία δίκη δίνει τέλος εις την ασέβειαν»… 

Δι αυτό της Τουρκίας, είναι καιρός οπού είδα εις τον ύπνο μου ότι ένας λαμπροφορεμένος ως δεσπότης μου δίνει δύο χαρτιά τούρκικα και μου λέγει: ¨Δώστα του Σπυρίδωνα, ότ’είναι τα παλιά προικοσύφωνα της Τουρκίας και να της τα δώσει, ότι εγώ έκαμα νέα.¨ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ»ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ. ΣΕΛ.197-199. http://orthodoxathemata.blogspot.gr/ 

Το 1821 δεν ολοκληρώθηκε, το 1921-22 κλαίγαμε στην προκυμαία της Σμύρνης, το 2021-22, 200 χρόνια μετά το ηρωικό 21 θα σουλατσάρουμε στις νέες ανακαινισμένες προκυμαίες της Κωνσταντινούπολης στον Βόσπορο και στον Κεράτιο. 

Ο Τούρκος επιβίωσε με πολεμικά τετελεσμένα για αυτό και σήμερα η έξοδος του από την Ιστορία θεωρείται τετελεσμένη. 

"Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια. Στο τέλος θα τούς διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τούς Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά". 
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ που εορτάζουμε την πανίερη μνήμη του. 

Στην απλωταριά μια Ιεράς Μονής την δεκαετία του 90, που όλοι οι μεγάλοι ήταν αγαπημένοι και δούλευαν στο φουλ για την επίτευξη της νέας εποχής. 
Το τείχος του Βερολίνου έπεσε 
Ο Γιέλτσιν έπινε από την χαρά του για αυτά που ¨ βίωνε η χώρα του¨ 
Οι κούρσες των παγκόσμιων εξοπλισμών τελείωναν ενώ στην Ελλάδα μας ζούσαμε την φόρμουλα 1 της μίζας. 
Το ΑΙΓΑΙΟ βίωνε τις καθημερινές παραβιάσεις των τούρκων παρ όλα τα μορατόριουμ που υπογράφαμε. 

Και ένας σεβάσμιος ηλικιωμένος Γέροντας Ασκητής μας έλεγε παράξενα πράγματα. Τότε αν ήθελες τα πίστευες. 
ΣΗΜΕΡΑ όμως; 

Μονολογούσε μαζί με το κομποσχοίνι του 
- Θα γίνει μεγάλο κακό, ο Κόσμος θα γεμίσει με ορφανά και η Τουρκία με περισσότερα. 
- Οι Έλληνες μέσα από την ανάγκη τους θα γίνουν οι «ορφανοτρόφοι» για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά της Τουρκίας εξ αιτίας του κακού που θα πέσει πάνω της. Και συνέχιζε ο γέροντας τα τότε ακατάληπτα για εμάς. 
- Για δείτε την Οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ - Θα ξαναγίνει παιδομάζωμα μετά από πόσα χρόνια. 
- Αυτή την φορά από ανάγκη οι Έλληνες θα κάνουν παιδομάζωμα για τις πονεμένες ψυχούλες που θα περιδιαβαίνουν την έρημη χώρα της Μικράς Ασίας. 
- Τι άλλο να σας πω αδελφοί; 
- ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ- ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ 

Με Πίστη και Ελπίδα  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.