9 Αυγούστου 2017

Φεύγουν κατά χιλιάδες οι συμφεροντολόγοι από την χώρα... Προτιμούν το συμφέρον τους από την πατρίδα..

Ο Στέφανος και η Χριστίνα, παρότι έχουν στην Ελλάδα μια άκρως επιτυχημένη επιχείρηση, αποφάσισαν να πάρουν τα δύο παιδιά τους και να μεταναστεύσουν στη Γερμανία. 

Λύγισαν από τη δολοφονική φορολογία που δεν άφηνε ούτε ευρώ στο οικογενειακό ταμείο τους, παρότι οι δουλειές πήγαιναν πολύ καλά. Δούλευαν πάνω από 10 ώρες την ημέρα, δεν έβλεπαν τα παιδιά τους, βρίσκονταν σε διαρκές στρες και ουσιαστικά δεν ζούσαν. 

Την ίδια επιλογή έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια χιλιάδες Έλληνες, κυρίως νέοι, που αναζητούν μια καλύτερη τύχη. Γιατί όμως επέλεξαν τη Γερμανία; Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι οι παροχές και τα δεκάδες επιδόματα! Ναι, η Γερμανία, που μας κουνά το δάχτυλο για τις υπερβολικές «σπατάλες», δίνει παχυλά βοηθήματα πάσης φύσεως, εφόσον όμως πρόκειται για μετανάστες που έχουν χρήματα ή είναι βέβαιο ότι μπορούν να συνεισφέρουν στην οικονομία της χώρας τους.

Μόνο το στεγαστικό επίδομα για τους ξένους μπορεί να φτάσει τα 1.800 ευρώ τον μήνα! 

Με μια σειρά από πονηρές ρυθμίσεις οι Γερμανοί προχωρούν τα τελευταία χρόνια σε ένα νέου τύπου «παιδομάζωμα». Αφού διέλυσαν τις περισσότερες χώρες του Νότου, με πρώτη την Ελλάδα, προσφέρουν «δώρα» για να μαζέψουν στη χώρα τους λαμπρά μυαλά και ελπιδοφόρους επαγγελματίες. Την ίδια ώρα, οι επιχειρήσεις τους δουλεύουν στον αυτόματο πιλότο και χιλιάδες Γερμανοί εργάζονται λιγότερο από οκτώ ώρες, εκμεταλλευόμενοι τα φθηνά ξένα εργατικά χέρια. 

Το κόλπο είναι καλοστημένο και θωρακισμένο με κάθε τρόπο. Αρχικά κανείς δεν μπορεί να εργαστεί στη Γερμανία, αν δεν έχει μόνιμη κατοικία. Με αυτό τον τρόπο κλείνουν την πόρτα σε φτωχούς μετανάστες ή απελπισμένους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Έτσι κάνουν το πρώτο και βασικό «ξεσκαρτάρισμα» του εργατικού δυναμικού που χρειάζονται.

Δεύτερον, κανένα σπίτι δεν νοικιάζεται σε ξένους χωρίς σοβαρές εγγυήσεις και μια γενναία προκαταβολή ενοικίου έως και για ένα έτος. Γλιτώνουν με αυτό τον τρόπο από τζαμπατζήδες ή άφραγκους που θα αφήσουν χρέη. Τρίτον, βεβαιώνονται οι υπηρεσίες τους ότι αυτοί που τελικά θα πάρουν άδεια εργασίας είναι χρήσιμοι και αποδοτικοί.

Συμπερασματικά, η Γερμανία καλοδέχεται μόνο τους οικονομικούς μετανάστες με... γεμάτο πορτοφόλι, εκτός κι αν διαθέτουν σημαντικά πτυχία ή δεξιότητες. 

Στη συνέχεια, όμως, τα δίνουν όλα για να τους κρατήσουν στη χώρα τους. Τεράστιο επίδομα ενοικίου, βοήθημα για κάθε παιδί, φοροαπαλλαγές, άλλο επίδομα αν τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο, εκπτώσεις σε δημοτικά τέλη και κάθε λογής διευκολύνσεις. Το «κοινωνικό» κράτος τους θυμίζει το αντίστοιχο ελληνικό της πρώτης εποχής του ΠΑΣΟΚ. 

Ο «σφιχτός» Σόιμπλε έχτισε ένα παμπόνηρο σύστημα για να δελεάσει μόνο αυτούς που η γερμανική «μηχανή» έχει ανάγκη. Πραγματικά σατανικό! 

Την ίδια ώρα οι δανειστές επιβάλλουν στην Ελλάδα μια σειρά από περικοπές, ορισμένες εκ των οποίων είναι προκλητικά ανάλγητες. Κορυφαίο παράδειγμα η «σφαγή» των συντάξεων στις χήρες! Ουσιαστικά κόβουν όλα όσα προσφέρουν οι ίδιοι απλόχερα. Είναι απορίας άξιο, γιατί οι πολιτικοί μας που διαπραγματεύονται με τους Γερμανούς, δεν επικαλούνται τις παροχές της κυρίας Μέρκελ. Ενδεχομένως να τις αγνοούν με βάση την ασχετοσύνη και την προχειρότητα που επέδειξαν όσοι κλήθηκαν έως τώρα να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων. 

Ο Στέφανος και η Χριστίνα, λοιπόν, γι’ αυτό φεύγουν. Το τίμημα της ξενιτιάς είναι βαρύ, όμως εκεί στη Γερμανία ελπίζουν ότι θα έχουν μέλλον. Θα βάλουν στην αρχή βαθιά το χέρι στην τσέπη, όμως είναι δεδομένο ότι μόλις θεωρηθούν «Γερμανοί πολίτες», θα απολαύσουν προνόμια που εδώ δεν θα έβλεπαν ούτε στον ύπνο τους. Πώς να τους πεις, λοιπόν, ότι κάνουν λάθος; 

Οι Γερμανοί, και εν γένει οι κατακτητές, πάντα αυτήν τη μέθοδο ακολουθούσαν. Στην Κατοχή μας πήραν τον χρυσό και τις πρώτες ύλες. Τώρα θησαυρίζουν εις βάρος μας μέσω των τόκων και μας αρπάζουν ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Το μέλλον μας! Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. 

Δημήτρης Ριζούλης

ΣΧΟΛΙΟ

Εδώ τίθεται ένα σημαντικό θέμα....
Ποιο συμφέρον είναι που πρέπει ο Ελληνας πατριώτης να βάλει μπροστά;
Το Εθνικό ή το προσωπικό-οικογενειακό;

Το νέο αυτό ζευγάρι ο Στέφανος και η Χριστίνα αποφάσισαν να γίνουν Γερμανοί πολίτες και να βρουν την τύχη τους στην Γερμανία...
Προτίμησαν αυτήν την λύση πάρα να αγωνιστούν κατά των προδοτών πολιτικών που έφεραν την πατρίδα μας σε αυτό το χάλι...
Προτίμησαν την Γερμανία που μας κατέστρεψε, παρά την κατεστραμμένη από τους Γερμανούς, Ελλάδα....

Τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν σαν Γερμανοί... Τι πειράζει;
Μπροστά στην οικονομική ευημερία δεν πειράζει....
Το όνειρο είναι όνειρο .... "θα γίνουμε Γερμανοί πολίτες"....

Εμείς όλοι (που δεν θέλουμε να φύγουμε) αντίθετα αποφασίσαμε να ζήσουμε στην κόλαση που δημιούργησαν οι προδότες και να αγωνιστούμε κατά των ντόπιων προδοτών και των ξένων αφεντικών τους. Θέλουμε να σώσουμε την πατρίδα μας....
Θέλουμε να σώσουμε τα παιδιά μας αλλά ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ....
Θέλουμε να σώσουμε την οικογένειά μας αλλά μέσα από την ευρύτερη σωτηρία της πατρίδας μας...

Και φυσικά θα το καταφέρουμε....
Και την Ελλάδα θα σώσουμε και τους ξένους επικυρίαρχους θα τσακίσουμε και τους λαθρομετανάστες θα στείλουμε ...κάπου άλλου ή στις πατρίδες τους (διότι αρκετά τράβηξε το κακό με την παρανοϊκή υποχρεωτική φιλοξενία)....
Και την παιδεία θα ξανακάνουμε ΕΘΝΙΚΗ...
Και την δημόσια υγεία θα την επαναφέρουμε εκεί που αξίζει σε κάθε Ελληνα..
Και τους μισθούς και τις συντάξεις θα τους κάνουμε πάλι αξιοπρεπείς...
Και όσα ξεπούλησαν οι προδότες θα τα πάρουμε σε ελληνικά χέρια...
Και την εθνική μας ανεξαρτησία θα αποκαταστήσουμε...
Και τα εθνικά θέματα θα τα λύσουμε δίκαια και ελληνικά....
Και τον Ελληνικό μας στρατό θα τον ξανακάνουμε ισχυρό...
Και τέλος την κατοχική μπλέ διαβολοσημαία με τα κίτρινα αστεράκια θα την εξαφανίσουμε... 

Και όταν μετατρέψουμε πάλι την όμορφη πατρίδα μας σε παράδεισο θα ζήσουμε ικανοποιημένοι εμείς και τα παιδιά μας....

Ελπίζω ο Στέφανος και η Χριστίνα να μην έχουν την απαίτηση ΤΟΤΕ να ξαναγυρίσουν με υφάκι δημιουργημένου να ζήσουν στην πατρίδα (που ΕΜΕΙΣ θα έχουμε σώσει) από την οποία λιποτάκτησαν, κοιτώντας το δικό τους συμφέρον....

Κι εμείς σπουδάσαμε κι εμείς κάναμε παιδιά αλλά δεν τα μεγαλώνουμε με όνειρο να γίνουν Γερμανοί πολίτες....
Τα μεγαλώνουμε να γίνουν ΕΛΛΗΝΕΣ....

Καταλάβατε Στέφανε και Χριστίνα;
Γι αυτό μόλις η ΕΛΛΑΔΑ μας γίνει η πατρίδα που αξίζει, με χαρά θα σας φιλοξενήσουμε για λίγες μέρες ως τουρίστες με τα γερμανικά σας διαβατήρια....

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Το σχόλιό μου δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν αλλά έμειναν για πάντα Ελληνες στην ψυχή και στην καρδιά και στην πρώτη ευκαιρία βοηθούν παντοιοτρόπως την Ελλάδα μας
Ασχολείται με αυτούς που πάντα θαύμαζαν τους ξένους (δυτικούς) και ήθελαν να τους μοιάσουν και με την κρίση - που τύποι σαν και αυτούς προκάλεσαν- βρήκαν την ευκαιρία να φύγουν.... (και αν το καλοψαξεις θα διαπιστώσεις ότι προέρχονται από εύπορες και καλοβολεμένες οικογένειες που άντεξαν εύκολα την κρίση....)



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε ποιός ή τι είναι ο στέφανος και η χριστίνα, θα πρέπει πρώτα να καθορίσουμε, ποιός είναι ο Έλληνας.
Εαν ποτέ αυτός ο τόπος γίνει πατρίδα της προκοπής, όλοι οι ανεπρόκοποι που την κοπάνησαν με την πρώτη δυσκολία, θα μαζεφτούν σαν τις μέλισσες στο λουλούδι, για να την αρμέξουν.
Και ένα κουίζ.
Ποίος είναι ο εξυπνότερος λαός του κόσμου, και γιατί.

Ευχαριστώ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Το ρητορικο κουιζ μπορεις να το απαντησεις μονο σου ανωνυμε φιλε σχολιαστη.

Οσο για το αρμεγμα που θα ακολουθησει συμφωνω...
Θα συμβεί σιγουρα....
Το κακο ειναι οτι οχι μονο θα την αρμεξουν αλλά θα την κυβερνησουν κιολας...
Δεν βλεπεις ποιος κυβερναει σημερα;
Τα "παιδακια" των κολλεγιων τα αμερικανοσπουδαγμενα...
Τα χειροτερα κοπροσκυλα...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.