27 Αυγούστου 2017

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι “μάρτυρες του Ιεχωβά” και η γιορτή των θυσιών…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Το ξεκίνημα των “μαρτύρων του Ιεχωβά” ή “χιλιαστών” έγινε πριν από 140 χρόνια στις ΗΠΑ (που αλλού) και οι ίδιοι αξιώνουν ότι αποτελούν την αναβίωση της πρώτης Χριστιανικής Εκκλησίας!

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας όμως, θεωρεί τους μάρτυρες του Ιεχωβά ως αίρεση και τη διδασκαλία τους ως αιρετική! Κάτι που έχει διατυπωθεί και από πολλούς έγκριτους επιστήμονες, ιερείς και θεολόγους!

Από τα πλέον γνώριμα χαρακτηριστικά τους, που μεταφέρονται μέσω της δημόσιας διδασκαλίας τους από σπίτι σε σπίτι, είναι η άρνηση στράτευσης και η άρνηση μετάγγισης αίματος! Ιδεοληψίες που στρέφονται κατά του Έθνους – κράτους και κατά του ανθρώπου!

Η δυναμική τους έχει εξαπλωθεί σε 240 χώρες και απαριθμεί περί τα 8,3 εκατ. ανθρώπους!
Μια από αυτές τις χώρες είναι και η Ελλάδα! Ιδιαίτερα για εκείνους, η Ορθόδοξη Ελλάδα!

Οι “μάρτυρες του Ιεχωβά” συνεργάτες Μυστικών ξένων Υπηρεσιών! 

Άριστος γνώστης αυτών των ζητημάτων ο φίλος μου, μας εξιστορεί και μας λέει πως οι χάβρες των Ιεχωβάδων στην Πατρίδα μας λειτουργούν ως υποσταθμοί πληροφοριών της εβραϊκής Mossad και της αμερικανό-σιωνιστικής NSA. Σ΄ αυτές, έχουν εγγραφεί πολλοί Αλβανο-κοσοβάροι που ζουν στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα στα Δωδεκάνησα συνεργάζονται και με την τουρκική ΜΙΤ. Τα ηγετικά τους στελέχη μάλιστα, έχουν παράστημα και παρουσιαστικό πλήρως εκπαιδευμένων πρακτόρων – κατασκόπων! Αυτοί, εκτός από τη συλλογή πληροφοριών για λογαριασμό και της ΜΙΤ, κάμπτουν με το κήρυγμά τους, το φρόνημα και την πίστη των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών διασπείροντας ψευδείς παραπλανητικές ειδήσεις για την Ορθοδοξία και ενισχύοντας την άρνηση της στράτευσης!

Εκτός όμως της “κρυφής” προπαγάνδας για τη διάσπαση του φρονήματος και των αντιστάσεων άμυνας των Ελλήνων, υπάρχει και η δημόσια προπαγάνδα που εκφράζεται υποβοηθητικά από τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας! Ακούτε, επί παραδείγματι, ότι στην Κρήτη έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα “Σύμφωνα Συμβίωσης των ζευγαριών”, τα οποία δεν παντρεύονται πλέον με θρησκευτικό γάμο, αλλά ούτε με πολιτικό! Παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα “ελευθερίας” που έχουν αυτά τα “Σύμφωνα Συμβίωσης”, αφού δεν αναφέρουν ύποπτα, ότι έτσι καταρρακώνεται το άρρηκτο δέσιμο της οικογένειας!

Σε αυτές τις χάβρες προστίθενται, οι Μασόνοι και τα παρακλάδια τους των Rotary – Lions, άλλες παραθρησκευτικές οργανώσεις , σατανιστές κα! 

Η πύλη εισόδου τζιχαντιστών είναι τα νησιά μας! 

Ιδιαίτερη δράση παρατηρείται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικότερα στα νησιά μας, όπου αναπτύσσεται μια μισελληνική δράση. Αυτές τις δράσεις τις διαχειρίζονται μόνιμα κλιμάκια των ξένων Μυστικών Υπηρεσιών στα νησιά μας!

Γι΄ αυτό πιστεύουμε ακράδαντα, πως η πύλη των τζιχαντιστών είναι τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας (κυρίως Κως, Πάτμος, Ρόδος) και όχι η Θράκη. Εκεί (στα νησιά μας) ελλοχεύει ο πραγματικός κίνδυνος που θα πρέπει η Ελλάδα να είναι έτοιμη για να τον αντιμετωπίσει!

Ο πονοκέφαλος του Ερντογάν!

Σας έχω ενημερώσει και αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα μου, πως ηγέτης των Τζιχαντιστών είναι ο Χαριτζής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο οποίος δεν έχει ως μεγαλύτερο εχθρό του την Ελλάδα ή όποια άλλη χώρα φαίνεται αυτή τη στιγμή απέναντι της Τουρκίας.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της διαχρονικά είναι το Ιράν. Το οποίο θα ήθελε να εξαφανίσει τελείως την Τουρκία, αφού τη μισεί θανάσιμα. Ένα απύθμενο μίσος που ξεκινάει από το 661 και 680 μ.Χ. όταν οι χαριτζήδες δολοφόνησαν τους ηγέτες των Σιϊτών στις πόλεις Κούφα και Καρμπάλα, αντίστοιχα!

Στο διάβα των χρόνων αυτό το μίσος δεν έχει σβήσει, αντίθετα έχει φουντώσει ακόμα περισσότερο, γιατί οι Ιρανοί θεωρούν πως φθάνει το πλήρωμα του χρόνου γι΄ αυτήν την εκδίκηση, όταν επιπλέον ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής Ερντογάν κλείνει τις κάνουλες των πηγών του Τίγρεως και του Ευφράτη, αφυδατώνοντας κυριολεκτικά την εύφορη Μεσοποταμία!

Έτσι, στις ημέρες μας εν έτει 2017, θα συντρίψουν την Τουρκία, η σημερινή διοίκηση του Ιράκ που είναι Σιϊτική, οι ενωμένες στρατιωτικές δυνάμεις των Κούρδων και των Ιρανών Σιϊτών, αλλά και οι δυνάμεις των Αλαουϊτών και Αλεβήδων της Τουρκίας και της Συρίας!

Αυτοί όλοι είναι ορκισμένοι να συντρίψουν το τυραννικό καθεστώς του Τζιχαντιστή Ερντογάν. Αυτές οι δυνάμεις που αυτοαποκαλούνται ως “οι δυνάμεις του φωτός και της φλόγας”!

Η αθωότητα των Συλλόγων τι μπορεί να υποκρύπτει;; 

Οι αλβανικές και τουρκικές Υπηρεσίες Πληροφοριών έχουν διεισδύσει σε πάρα πολλούς Συλλόγους Αδελφικότητας των λαών τους με τον ελληνικό! Διά μέσω αυτών των Συλλόγων και βεβαίως εν αγνοία αυτών, εισχωρούν “αθώα” στα σωθικά τους, παίζοντας τα παιχνίδια κατασκοπίας τους! Ή μήπως αυτή δεν είναι μια ωμή και απτή πραγματικότητα;;

Εν ονόματι λοιπόν της ελληνοτουρκικής φιλίας υπάρχουν Σύλλογοι, με πολλών ετών δραστηριότητα στη Ρόδο, στην Κω και σε άλλα νησιά του Αιγαίου! Φιλόμουσοι Σύλλογοι αδελφότητας των λαών της Ελλάδος και της Τουρκίας (εάν είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος μη αδαής ότι μπορεί ποτέ να υπάρξει τέτοια φιλία)! Που κάνουν περιοδείες αυτές οι ορχήστρες, αυτών των Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα!
Και το ερώτημα που τίθεται ευθέως, είναι:

Μήπως ενώ στους περισσότερους των συμμετεχόντων αυτές οι περιοδείες είναι πράγματι φιλόμουσες, ενδεχομένως όμως για κάποιους να μην είναι απλές μουσικές περιοδείες, αλλά να υποκρύπτουν προστοχευμένες ενέργειες στις περιοχές επίσκεψής τους;;

Αφού οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι τόσο οι τουρκικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, όσο και οι αλβανικές κατά την τελευταία 7ετία έχουν αυξήσει κατακόρυφα την δράση τους στην Αθήνα, την Ελευσίνα, τη Ρόδο και την Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο)! 

Ας είμαστε σε επιφυλακή κατά την διάρκεια του Κουρμπάν – Μπαϊράμ! 

Το Κουρμπάν – Μπαϊράμ (γνωστό ως η γιορτή των θυσιών) είναι ένα θρησκευτικό φεστιβάλ που γιορτάζεται από τους Μουσουλμάνους παγκοσμίως. Είναι μια από τις δυο μεγάλες εορτές του ισλαμικού κόσμου! Η άλλη είναι το Ραμαζάνι!

Κατά τη διάρκεια της εορτής, σύμφωνα με τις παραδόσεις τους, θυσιάζονται διάφορα ζώα (βόδια, πρόβατα κλπ) τα οποία πιο μπροστά έχουν ευλογηθεί από τον κατά τόπους χότζα!
Το Κουρμπάν – Μπαϊράμ διαρκεί τρεις (3) ημέρες! Η όλη διαδικασία είναι πολύ σκληρή, τέτοια που μόνο Μουσουλμάνοι γνωρίζουν να κάνουν!

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί φέτος το τριήμερο 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου!
Καλό θα είναι λοιπόν οι Υπηρεσίες μας να βρίσκονται σε κάποια επιφυλακή, κυρίως για “τον φόβο των Ιουδαίων”!
Επανέρχομαι…



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.