Τελευταίες αναρτήσεις

9 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΗΠΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Οι “πεμπτοφαλαγγίτες” Πάγκαλος, Φίλης, Γαβρόγλου κα
Επίκαιρος παρά ποτέ ο πατρο – Κοσμάς…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Ο πλανήτης βράζει από τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις. Οι δυο υπερδυνάμεις, ΗΠΑ και Ρωσία έχουν πάρει το “όπλο” στο χέρι τους και το επιδεικνύει η μια στην άλλη. Από ότι φαίνεται πέρασαν οι ημέρες της “αγάπης” μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων. Και δυστυχώς, η Ελλάς βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δυο αυτών Πλανηταρχών.

Ας προσπαθήσουμε όμως, να προσεγγίσουμε τα δεδομένα!
Η Ρωσία επιθυμεί διακαώς τη δημιουργία ενός Χριστιανό - Ορθόδοξου Άξονα Ρωσίας – Σερβίας – Ελλάδος. Στον Άξονα αυτόν προστέθηκε εσχάτως και η Βουλγαρία που μπορεί να ελέγξει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς των Σκοπίων! 

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ θέλει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”! 

Από την άλλη πλευρά το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (ΝSA, CIA κλπ), που επί χρόνια κυβερνάει την Αμερική και φαντάζει αρκετά δύσκολο αυτήν την στιγμή, ο Ντόναλντ Τραμπ να ανακόψει τη δράση του, εκφράζει και υλοποιεί τα θέλω των Σόρος, Κλίντον, Ομπάμα, δηλαδή του αμερικανό-σιωνιστικού λόμπυ των ΗΠΑ! Που στα άμεσα σχέδιά τους είναι η άρον-άρον αναγνώριση της γείτονας χώρας με συνθετική του οριστικού ονόματός της, τη λέξη “Μακεδονία”! Επιδιώκουν και γι΄ αυτό πιέζουν οι ΗΠΑ αφόρητα την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί τη λύση του ΟΗΕ στην παραχώρηση του ονόματος! Έτσι, θα επισπεύσουν την είσοδο των γυφτοσκοπιανών στους κόλπους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ελέγχοντάς τους κατ΄αυτόν τον τρόπο απόλυτα! Τρέχουν να προλάβουν τα σχέδια της Ρωσίας – που παραπάνω αναφέρουμε – και η οποία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια!

Ήδη ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει “κλειδώσει” το όνομα της FYROM με τα ονόματα: “Άνω Μακεδονία” ή “Βόρεια Μακεδονία”! ωστόσο, προς αποφυγή αυτού του ενδεχομένου ο Βλαδιμίρ Πούτιν δημιουργεί κλίμα εξέγερσης στα Σκόπια προκειμένου να επιτύχει τη διάλυσή τους, για να μην καταστούν (τα Σκόπια) ένα δυνατό όπλο στο γεωπολιτικό – γεωστρατηγικό σχεδιασμό των ΗΠΑ στην περιοχή των Βαλκανίων! 

Ανέλαβε δράση το αμερικανό-σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ! 

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού άμεσης απόδοσης του σύνθετου ονόματος στη FYROM που θα εμπεριέχει τη λέξη “Μακεδονία”, εντάσσεται και η πρόσφατη προκλητικότατη στάση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Χάντμπολ, ώστε να αποβάλλει την Ομάδα των Γυναικών της Ελλάδος Κ17 από το Πρωτάθλημα που διεξάγεται στα Σκόπια, επειδή στον αγώνα της με την διοργανώτρια Ομάδα των Σκοπίων, η ελληνική Ομάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού οι υπεύθυνοι της αντίπαλης Ομάδας φορούσαν μπλουζάκια όπου αναγραφόταν η λέξη “Μακεδονία”! Έτσι, η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Χάντμπολ, αντί να επιβάλει κυρώσεις ως όφειλε στην Ομοσπονδία των Σκοπίων, επέβαλε στην ελληνική! Μια απόφαση, σίγουρα, του αμερικανό-σιωνιστικού βαθέως κράτους των ΗΠΑ!

Αδύναμος κρίκος είναι η Βουλγαρία…

…στον επιχειρούμενο από τους Ρώσους Χριστιανό – Ορθόδοξο Άξονα Ρωσίας – Σερβίας – Ελλάδος και Βουλγαρίας, είναι η Βουλγαρία! Και τούτο γιατί ήδη επιχειρείται από την πλευρά των ΗΠΑ η διάσπαση αυτού του Μετώπου διά μέσω και της Βουλγαρίας! Που πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ την έχουν κατακλύσει!

Η Βουλγαρία είναι άλλωστε, σύμφωνα και με την προόριση – προφητεία του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού, ένα από τα σημεία αρχής Πολέμου μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων!
Καθ΄ ότι είχε αναφέρει: “Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία”! 

Η πέμπτη φάλαγγα “εντός των τειχών”!

Δυστυχώς όμως για την Ελλάδα οι μεγαλύτεροι εχθροί της βρίσκονται εντός των ελληνικών τειχών! Τους οποίους το αμερικανό-σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ τους είχε ή τους έχει Υπουργούς, προκειμένου να δυναμιτίζουν τα θεμέλια του ελληνικού Έθνους, προς όφελος φυσικά τρίτων ξένων χωρών! Οι οποίοι εκτελούν ένα διαχρονικό ανθελληνικό σχέδιο, είτε είναι στην Εξουσία, είτε έχουν αποχωρήσει από αυτήν! Είναι οι λεγόμενοι από την ιστορία: Πεμπτοφαλαγγίτες!

Πρώτος και καλύτερος, ο κοιλιόδουλος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος! Ο οποίος έχει κατά καιρούς πει πολλά και διάφορα, με σκοπό να δημιουργεί διασάλευση της σκέψεως και της γνώσεως των Ελλήνων!

Τι δεν έχει πει το βρωμερό στόμα του! Πως στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν υπήρχαν Έλληνες! Πως η μάνα του ήταν Αλβανίδα! Πως πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς αναγνωρίζοντας το αλβανικό Κόσσοβο! Πως είμαστε ίδια ράτσα με τους Τούρκους, τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς!

Όμως, πάντα οι δηλώσεις του – παρεμβάσεις του, δεν γίνονται απλά για να γίνονται! Έχουν πάντα βαθύτερο στόχο και σκοπό! Όπως οι πρόσφατες, που καταφέρθηκε με απύθμενη προκλητικότητα κατά των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας! Αποκαλώντας τους Έλληνες στρατιωτικούς “ατσαλάκωτους”!

Θέλοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο να πλήξει το Στράτευμα, να κάμψει το ηθικό και το αξιόμαχό του, σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο υπονόμευσης των Αξιών του Έθνους μας!

Άραγε, αυτός ο χοντρό - άνδρας είναι Έλληνας;; Ή μήπως – σύμφωνα με τις δηλώσεις του - είναι “Τουρκαλβανός”;; 

Αποδομητές του Έθνους παίζουν παιχνίδια ξένων συμφερόντων… 

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την Πατρίδα μας εποχή, που η οικονομική κρίση την έχει σακατέψει με αποτέλεσμα να “διώχνονται” οι επιστήμονες νέοι μας στο εξωτερικό, που καθημερινά πέφτει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με αποτέλεσμα να εισέρχονται όλο και περισσότεροι στον κατάλογο των φτωχών, που έχει ως αποτέλεσμα την εκτίναξη της υπογεννητικότητας με την ταυτόχρονη αθρόα λαθρομετανάστευση, οι οποίοι μετατρέπονται σε μόνιμοι κάτοικοι στη χώρα μας, θα περιμέναμε από μια ελληνική κυβέρνηση, την ενίσχυση του φρονήματος των Ελλήνων!

Αντί αυτού, έχουμε έναν Υπουργό Παιδείας, τον Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος καταγγέλλεται πως δεν υπηρέτησε τη Σημαία μας! Αφού, ο ίδιος έκανε χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας των Συνταγματαρχών και δεν στρατεύθηκε ΠΟΤΕ, ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθως ευρισκόμενος για σπουδές στο εξωτερικό!
Αυτός ο κύριος λοιπόν, ως νέος γενίτσαρος αποφάσισε μέσω ενός νέου Προεδρικού Διατάγματος,  την κατάργηση της έπαρσης της Σημαίας μας, του Εθνικού μας Συμβόλου, που συνοδευόταν από την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, την πρώτη Δευτέρα εκάστου μηνός από τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία! Αλλά και από τις Εθνικές Επετείους και τις τοπικές Εθνικές Εορτές!

Αυτός ο κύριος λοιπόν, είναι “άξιος” συνεχιστής του προηγούμενου Υπουργού Παιδείας! Του Διεθνιστή Νίκου Φίλη!! 

Πολύ κοντά ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος! 

Σήμερα με την επικείμενη “πλωτή” σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Βελιγραδίου (η οποία θα παραγκωνίσει – υποβαθμίσει την σημασία των στενών του Βοσπόρου, είναι πιθανότατο το ενδεχόμενο “να πιαστεί ο πόλεμος από πάνω” και ο οποίος θα εξελιχθεί σε Παγκόσμιο.

Ενδεχομένως όμως “να πιαστεί και από κάτω”, αφού η Ρωσία έχει το “πάνω χέρι” και επ΄ ουδενί θα επιτρέψει να θιγεί το Ορθόδοξο στοιχείο της Παλαιστίνης και της Συρίας!

Εν έτει 2017 που οι γνωρίζοντες και παρακολουθούντες τους Αγίους της Πίστώς μας, θεωρούν ότι επαληθεύονται τα ρηθέντα από τον πατρο – Κοσμά τον Αιτωλό, ο οποίος είχε δει από το παρελθόν τα σημερινά μελλούμενα;; Όταν έλεγε ότι: “εάν ο πόλεμος πιαστεί από επάνω (σ.σ. Σκόπια, Βουλγαρία, Κόσσοβο) πολλά δεινά θα πάθετε! Εάν όμως πιαστεί από κάτω (σ.σ. Συρία, Κύπρος, Ισραήλ) λίγα δεινά θα πάθετε”! 

Επίκαιρος παρά ποτέ! 

Επίσης, δημιουργείται ιδιαίτερη εντύπωση από την αποκρυπτογράφηση των τριών περιοδειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Ελλάδα και ειδικότερα η τρίτη (1775-1777) που περιελάμβανε τα Δωδεκάνησα και τη Βόρειο Ήπειρο! Εκεί δηλαδή, όπου σήμερα ο ελληνισμός απειλείται άμεσα!

Επανέρχομαι…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.