Τελευταίες αναρτήσεις

21 Αυγούστου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ

Γράφει ο Ιωάννης Ασλανίδης 

Τα κόμματα εξουσίας, και όχι μόνο αυτά, για να δώσουν βαρύτητα στις θέσεις των, επικαλούνται ως κίνητρα των προσπαθειών των την υπηρεσία των έναντι του Ελληνικού Λαού εκείνου που τους ψήφισε μόνο, χωρίς να σκεφθούν ότι, όταν η χώρα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, πρέπει να πρυτανεύει η συνισταμένη αίτηση ολόκληρου του Ελληνικού λαού και τίποτα άλλο. 

Η Ελλάδα στο παρελθόν είχε εργοστάσια, στα οποία εργάζοντο χιλιάδες άνθρωποι, έκαμαν εξαγωγές ελληνικών προϊόντων ελληνικής κατασκευής, ακόμη και ηλεκτρικές συσκευές (Πίτσος, Izola κ.λπ.). Υπ’ όψιν και το ΝΑΤΟ ακόμη κάποτε έδιδε παραγγελίες πυρομαχικών στα Ελληνικά Πυριτιδοποιεία, πού είναι λοιπόν αυτά; Ποιοι λοιπόν τα διέλυσαν και έχασαν τις δουλειές των οι εργαζόμενοι; Δεν τους ξέρετε; Κοιταχτείτε μεταξύ σας, θα τους βρείτε. Όλα τα κόμματα λίγο ή πολύ συνέβαλλαν, στην μη πρόοδο της χώρας και την τελικά Καταστροφή αυτής. Διότι! από ό,τι ξέρουμε, μετά την μεταπολίτευση, η Ελλάδα δεν είχε εξωτερικό χρέος, γιατί και πώς έγινε αυτό το τεράστιο εξωτερικό χρέος; Πού πήγαν τα χρήματα αυτά; Πώς κατάντησε η χώρα μας να έχει πολλούς, πάρα πολλούς πάμπλουτους και από την άλλη πλευρά αυτή να είναι ένα πάμπτωχο και καταχρεωμένο κράτος, χάνοντας ακόμη  την αξιοπιστία του και την επικυριαρχία του.

Φαίνεται η προσπάθεια και το πάθος ν’ ανέλθουν οι Πολιτικοί μας στην εξουσία ή να γίνουν Βουλευτές, και Βολευτές (ουκ ολίγοι) δεν άφηναν περιθώρια σ’ αυτούς για τέτοιες ευαισθησίες για να εκτιμήσουν με εθνική Ελληνική λογική την πραγματικότητα (υπάρχουν βέβαια φωτοφόρες εξαιρέσεις,.).

Ο Ελληνικός Λαός από αγανάκτηση, έφθασε στο σημείο να φέρει στην εξουσία ένα κόμμα που εκυμαίνετο στο 3% με ιδεοληψίες κόντρα στις από αιώνων αρχές και αξίες του Ελληνικού Λαού, με την ελπίδα μήπως και αλλάξει τίποτε στην επικρατούσα καταστροφική κομματική νοοτροπία. Δυστυχώς, όχι μόνο διαψεύσθηκε, αλλά απεδείχθη το κόμμα αυτό, πολύ χειρότερο και πολύ επικίνδυνο, χωρίς καμία ελπίδα πολιτικής αναβάθμισης της χώρας μας.

Σήμερα υπάρχουν πολύ αξιόλογοι και ικανοί Έλληνες πολίτες, με αίσθημα προσφοράς και με αρχές και αξίες, που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον τόπο τους. Όμως! Δεν ασχολούνται με την πολιτική. Διότι! εάν μπουν σ’ αυτό Το σαθρό πολιτικό σύστημα ή θα πρέπει να προσαρμοστούν με αυτό, άλλως επειδή θα διαφωνήσουν με το κόμμα θα τους αποβάλλει αυτό ή θα φύγουν μόνοι των.

- Το Σαθρό αυτό πολιτικό σύστημα της χώρας μας έχει πλέον καταρρεύσει και δεν παράγει. Θα πρέπει ν’ αλλάξουν το γρηγορότερο, τρόπο σκέπτεσθαι οι πολιτικοί μας, προτού να είναι αργά για την χώρα μας. Θα πρέπει να αναβαθμισθεί το πνευματικό, ηγετικό, πατριωτικό και ουσιαστικών αρχών και αξιών πολιτικό επίπεδο, να υπάρχουν πρότυπα, που θα πρέπει να προβάλλονται πολιτικών, επιστημόνων και λοιπών εξουσιών προσωπικότητες, με τα οποία πρέπει η νεολαία μας να μεγαλώνει και να «διδάσκεται». Και! όχι με αγώνες αντιπαράθεσης με τα όργανα επιβολής των νόμων της Δημοκρατίας μας. Η Πατρίδα μας κύριοι κινδυνεύει να μην έχει πλέον μέλλον.

Έσπειραν τα κόμματα μηδενισμό και αμοραλισμό, χωρίς περίσκεψη, χωρίς λύπη, χωρίς ντροπή και τώρα δυστυχώς θερίζει τις συνέπειες ο μη προνομιούχος Ελληνικός λαός.

- Στον πολιτικό μας τοπίο, σε μία Δημοκρατική Χώρα καμία αντιπολίτευση της χώρας, ουδέποτε συνεχάρη δημοσίως την όποια Κυβέρνηση, έστω βρε αδελφέ για ένα θέμα, ακόμη και όταν αυτό ήταν πρόταση αντιπολίτευσης· ενώ βλέπουμε σε άλλη χώρα να βγαίνει ο πρόεδρος κόμματος που έχασε τις εκλογές· αφού συγχαίρει τον πολιτικά αντίπαλο και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του λέει: «… από σήμερα Πρόεδρος της χώρας είναι ο τάδε, εμείς οφείλουμε να τον βοηθήσουμε στο έργο του». Έφτασε η ώρα, αυτή η νοοτροπία κάποτε να εφαρμοσθεί και στον τόπο μας που γέννησε την Δημοκρατία. Φθάνει πλέον ο διχασμός, αυτός μέχρι σήμερα μας αφάνιζε, μας κατάστρεψε και τώρα κινδυνεύουμε να μας τεμαχίσει την Χώρα, να μας διαλύσει, να διώξει τους Έλληνες από την πατρίδα των και να εγκαταστήσει σ’ αυτήν κάθε είδος αλλόφρονα, αλλόθρησκο, ανθέλληνα και εγκληματία. 

- Τι να περιμένει πλέον, ο Σκεπτόμενος Έλληνας Πολίτης από μία τέτοια συνεχιζόμενη, δυστυχώς, πολιτική νοοτροπία, η οποία έχει φθάσει την Ιστορική αυτή χώρα, από πάσης πλευράς στο ναδίρ,Τίποτε. Μια χώρα με χαρισματικό πλούτο από τον θεό (Ήλιο, φως, θάλασσα, αέρα, υπέδαφος, νησιά, ακρογιαλιές, άξιους Έλληνες), δεν είναι κρίμα να την καταντήσουμε έτσι; Δεν νοιώθετε, αγαπητοί μου Έλληνες πολιτικοί, το μέγεθος της ευθύνης σας; 

- Ο πολιτικός χώρος της Πατρίδος χρειάζεται νέους Πολιτικούς με αρχές και αξίες, με αγάπη και πάθος στην Δημιουργία, στα Εθνικά ιδεώδη, στην αγάπη προς την Πατρίδα και τον λαό μας. Επειδή η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία ας ευχηθούμε με πίστη και Ελπίδα, στα δύσκολα αυτά χρόνια ιδεολογικής, κοινωνικής, πνευματικής και οικονομικής δοκιμασίας της χώρας μας, να έλθει κάποτε η γενιά εκείνη των καταξιωμένων Ελλήνων πολιτικών με Αρχές και Αξίες που θα απαλλάξει τους Έλληνες από την κατάρα της διχόνοιας, θα δογματίσει τα πολλά ΕΓΩ σε ΕΜΕΙΣ και θα κάμει το δένδρο της Πατρίδος μας να παραμείνει παντοτινά Αειθαλές και Ζείδωρο.

Ασλανίδης Ιωάννης
Αντγος ε.α.
Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.