Τελευταίες αναρτήσεις

1 Αυγούστου 2017

ΜΑΣΟΝΙΑ …ΠΑΝΤΟΥ

Αλαφούζος, Τούρκοι, Survivor και στο βάθος …Παναθηναϊκός!
Σόρος, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΝΔ …βίοι παράλληλοι!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Καλό, ευλογημένο, μήνα σε όλους σας!

Η λέσχη Rotary δημιουργήθηκε το 1905 από τον Αμερικανό δικηγόρο Paul Harris στην πολιτεία του Ιλλινόις, στο εβραίο-κρατούμενο Σικάγο  των ΗΠΑ. Σ΄ αυτήν την οργάνωση διείσδυσαν στη συνέχεια οι “Ροδόσταυροι” που θεωρούνται ότι χειρότερο υπάρχει στη Μασονία!

Το 1917 ιδρύθηκε στο Σικάγο η λέσχη Lions (λέοντες)! Στην Ελλάδα εμφανίστηκαν το 1954 και διατείνονται τους πατριώτες και τους θρησκευόμενους ανθρώπους! Παρ΄ ότι οι κανονισμοί τους, τους απαγορεύουν να ασχολούνται με θρησκευτικά ζητήματα!

Υπαινίσσονται πως είναι θεματοφύλακες των Αρχών, της νομιμοφροσύνης, της αγαθοεργίας, της ευημερίας κλπ.

Ωστόσο, η Εκκλησία μας, θεωρεί πως έχουν στενή σχέση και συγγένεια με τον Τεκτονισμό (Μασονία) και πως αποτελούν τον προθάλαμο και την κρησάρα προκειμένου να εισέλθεις στην Μασονία! Από την στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος των Ροταριανών και των Lions είναι τέκτονες! Όπως, ο πρώτος “κυβερνήτης” του εν Ελλάδι Rotary, ο οποίος ήταν διακεκριμένο μέλος της ελληνικής Μασονίας!

Θα μου πείτε, γιατί ξεκινάω έτσι σήμερα;; Επειδή, από την πολύπαθη το τελευταίο χρονικό διάστημα Κω, μου έρχεται η παρακάτω είδηση:
Παρουσία του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση, του Αντιδημάρχου κ. Ηλία Σιφάκη, καθώς και προέδρων Κοινοτήτων του νησιού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο “Helona Resort” στην Καρδάμαινα, η επίσημη παράδοση – παραλαβή του νέου ΔΣ της λέσχης Lion Κω!

Στο νέο ΔΣ της λέσχης Lion Κω, διακρίναμε στη θέση της Β΄ Αντιπροέδρου την L Τλε Νιλούφερ! Η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι νηπιαγωγός και διατηρεί στη Κω, παιδικό σταθμό!

Αυτή η αναφορά μας γίνεται γιατί - όπως μαθαίνουμε - ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επεξεργάζεται το ενδεχόμενο η κ. Νιλούφερ να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα!

Θα μου πείτε, που βρίσκεται το παράξενο! Αφού μέσα και στη σημερινή Βουλή, αρκετοί είναι Μασόνοι και μάλιστα υψηλότατου βαθμού!

Το ζήτημα είναι πως, όταν είναι χαμηλού βαθμού στην Μασονική ιεραρχία, δεν ντρέπονται να αποκαλύπτουν αυτή τη συμμετοχή τους στα Κοινά! Όταν όμως ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια της “μυστικής” ιεραρχίας τους, κρύβονται και δεν αποκαλύπτονται!

Για την ιστορία – για πρώτη φορά το γράφω – όταν ήμουν υποψήφιος Βουλευτής του ΛΑΟΣ στο νομό Ιωαννίνων στις εκλογές του 2007, λίγους μήνες πριν την διεξαγωγή αυτών, αρνήθηκα την στήριξη της λέσχης Rotary Ιωαννίνων! Αν λέει κάτι αυτό!

Αλαφούζος, Τούρκοι, Survivor και στο βάθος …Παναθηναϊκός!

Επί μήνες ο ελληνικός λαός, ο δυστυχισμένος και σκληρά πενόμενος ελληνικός λαός – ευτυχώς όχι στο σύνολό του – αποχαυνωμένος παρακολουθούσε στην τηλεόραση μια από τις προπαγανδιστικές εκπομπές, που λειτουργούν ως η βαλβίδα εξαέρωσης της οργής του στη χύτρα που βράζει! Το Survivor, που παρουσιαζόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, του ΣΚΑΙ! Του οποίου παραγωγός ήταν ο Τούρκος Acun Ilicali, που δεν σεβάστηκαν ούτε την ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων και πρόβαλαν την ίδια ημέρα επεισόδια του Survivor για τη μάχη Ελλάδος – Τουρκίας!

Σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας – δεκτή η κάθε διάψευση – ο Acun Ilicali συνεργάζεται στενά με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ)! Αληθεύει αυτή η πληροφορία;;

Αληθεύει επίσης, ότι ο αδελφός του πρώην Υπουργού της ΝΔ κ. Μάκη Βορίδη, Κώστας, ήταν ο αρχισυντάκτης του Survivor;;

Είναι επίσης αλήθεια, ότι μετά τους δεσμούς “αίματος” που αναπτύχθηκαν μεταξύ Acun Ilicali και Γιάννη Αλαφούζου, ο ιδιοκτήτης της ιστορικής Ομάδος του Παναθηναϊκού σκέπτεται να πουλήσει τον ΠΑΟ σε τούρκικα συμφέροντα;; Από τη στιγμή που η Ελλάδα περνάει τη μεγαλύτερη οικονομική και αξιακή κρίση της, οι Τούρκοι επιχειρηματίες βλέπουν ως μεγάλη ευκαιρία την αγορά της Ελλάδος!

Ωστόσο, μας παραξένεψε και η μετάδοση από τον ΣΚΑΙ των συνεπειών που προκάλεσε στην Κω ο πρόσφατος μεγάλος σεισμός! Ενώ, όλοι είχαν καταλήξει πως η Κως άντεξε από τον σεισμό, ο ΣΚΑΙ παρουσίαζε μια άλλη πραγματικότητα! Γιατί;;
Γιατί, ο ΣΚΑΙ δεν έδειξε πλάνα από το ισοπεδωμένο Bodrum, απέναντι στα κατεχόμενα Μικρασιατικά παράλια;; γιατί;;
Ερωτήματα που αναμένουν απαντήσεων!!

Σόρος, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΝΔ …βίοι παράλληλοι! 

Μια από τις ισχυρές ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, διά μέσω του σκοπιανού παραρτήματος της εταιρείας του “Open Society Foundation” είναι η “Solidarity Now”!
Έχουν αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα και φήμες αναφέρουν ότι χρηματοδοτείται και από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος (;;;;)! Είναι αλήθεια ΥΠΕΞ κ. Νίκο Κοτζιά;;;

Η οποία ΜΚΟ αυτήν τη στιγμή ασχολείται με τη συγγραφή της “κοινής βαλκανικής ιστορίας”! Θεός φυλάξοι!

Αλλά, ας δούμε μερικά από τα μέλη του ΔΣ αυτής της ΜΚΟ του Σόρος!

Στέλιος Ζαββός: Πρόεδρος της ΜΚΟ και κουμπάρος του Σόρος! Οικείος με τους Λουκά
Παπαδήμο, Γκίκα Χαρδούβελη, Νίκο Δένδια κα!
Χρήστος Ροζάκης: Νομικός, Υφυπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη, υπερασπιστής των μειονοτήτων και έχει “καταδικάσει” την Ελλάδα για την μη αναγνώριση των “μακεδονικών” και τουρκικών συλλόγων!   
Νίκος Αλιβιζάτος: Νομικός, υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη (13/2-10/3/2004) και σύμβουλός του, υποψήφιος για την Προεδρεία της Δημοκρατίας, τον Φεβρουάριο του 2015 με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του “Ποταμιού”!
Αντιγόνη Λυμπεράκη: Καθηγήτρια της Παντείου, Βουλευτής της Β΄ Αθηνών με το “Ποτάμι” (το κόμμα των Διεθνιστών). Πρώην αντιπρόεδρος του κόμματος “Δράση” του νεοφιλελευθέρου Στέφανου Μάνου! Κόρη του Γεωργίου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη! Αδελφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!
Ευθύμιος Βιτάλης: Επιχειρηματίας, διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά! Η σύζυγός του βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ!

Οι πληροφορίες μας λένε, όλους αυτούς τους συνδέει το λαθρομεταναστευτικό, εξ ου και οι πολύ καλές σχέσεις με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο!
Τι είπατε;; Δεν άκουσα;;
Στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, θα τρέξετε να ψηφίσετε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και “Ποτάμι”; Με τις υγείες σας λοιπόν!!
Επανέρχομαι…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.