22 Ιουλίου 2017

Η απαρχές της Νέας Τάξης. Jean Monnet (ιδρυτής ΕΟΚ): Τα έθνη της Ευρώπης πρέπει να οδηγηθούν στη δημιουργία ενός υπερκράτους χωρίς οι λαοί τους να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Ο Ζαν Μονέ θεωρείται από τους πατέρες της ίδρυσης της ΕΕ και χαρακτηρίζεται ως η ενωτική δύναμη πίσω από τη γέννησή της.

Ο Γάλλος αυτός πολιτικός και οικονομικός σύμβουλος αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Ήταν η έμπνευση πίσω από το «Σχέδιο Robert Schuman», το οποίο προέβλεπε τη συγχώνευση της δυτικής ευρωπαϊκής βαριάς βιομηχανίας. 

Ο Monnet ήταν από την περιοχή Cognac της Γαλλίας. Όταν έφυγε από το σχολείο σε ηλικία 16 ετών ταξίδεψε διεθνώς ως έμπορος κονιάκ και αργότερα ως τραπεζίτης. Κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων κατείχε υψηλές θέσεις στο συντονισμό της βιομηχανικής παραγωγής στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Για την ΕΕ ο Μονέ έχει πει μεταξύ άλλων: 
«Έχω διατυπώσει αρκετά σαφώς ότι η Κοινότητα που δημιουργήσαμε δεν είναι αυτοσκοπός; Πρόκειται για μια διαδικασία αλλαγής, η οποία σε προγενέστερες περιόδους παρήγαγε τις «μορφές ζωής» των εθνών μας. Τα κυρίαρχα έθνη του παρελθόντος δεν μπορούν πλέον να λύσουν τα προβλήματα του παρόντος: δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ίδια τους την πρόοδο ή να ελέγχουν το ίδιο τους το μέλλον. Η ίδια η ΕΕ αποτελεί μόνο ένα στάδιο στο δρόμο της οργάνωσης του αυριανού κόσμου». 

«Δεν θα υπάρξει ειρήνη στην Ευρώπη, εάν τα ίδια τα κράτη ανοικοδομηθούν στη βάση της εθνικής κυριαρχίας, με τις παρενέργειες της πολιτικής κύρους και οικονομικής προστασίας που συνεπάγεται αυτό (…). Καμία από τις χώρες της Ευρώπης δεν είναι αρκετά ισχυρή για να είναι σε θέση να εγγυηθεί την ευημερία και την κοινωνική ανάπτυξη του λαού της. Τα κράτη της Ευρώπης πρέπει, συνεπώς, να ενωθούν σε μια ομοσπονδία ή μια ευρωπαϊκή οντότητα που θα τα μετατρέψει σε μια κοινή οικονομική μονάδα.» 

«Η συγχώνευση (των οικονομικών λειτουργιών) θα αναγκάσει τα έθνη να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία τους σε ένα ενιαίο ευρωπαϊκό κράτος». 

«Οι άνθρωποι αποδέχονται την αλλαγή μόνο από ανάγκη, και αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα, μόνο όταν πλήττονται από μια κρίση». 

Επίσης σε επιστολή του σε φιλικό πρόσωπο (1952) αναφέρει: 

«Τα έθνη της Ευρώπης πρέπει να κατευθυνθούν προς τη δημιουργία ενός υπερκράτους χωρίς οι λαοί τους να καταλάβουν τι συμβαίνει. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διαδοχικά βήματα, τα οποία θα φαίνεται ότι έχουν οικονομικό σκοπό, αλλά στην πραγματικότητα θα οδηγήσουν σε ομοσπονδία τελικά και αμετάκλητα». 
*** 

Πηγές.

το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ

Θεωρώ ότι ο Μονέ ήταν μασώνος....
Αυτοί έχουν τρέλα με την παγκόσμια διακυβέρνηση...
Οπως έλεγε κι ο μακαριστός αρχιμανδρίτης Χαράλαμπος Βασιλόπουλος η επιθυμία και η επιδίωξη των μυστικών λεσχών και στοών (της λεγόμενης ΝΤΠ) είναι η δημιουργία όλο και μεγαλύτερων συνασπισμών κρατών που θα ενοποιούνται με αποκορύφωμα την δημιουργία του ενός παγκόσμιου υπερκράτους....
Αυτή η επιδιώξη εξυπηρετεί τους στόχους τους διότι όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να έχεις να ελέγξεις 250 κυβερνήσεις κι άλλο μία και μόνη....
Και φυσικά το θέμα ξεκινάει προωτίστως από τις μεγάλες και ισχυρές...

Και εντάξει τις ΗΠΑ τις έχουν θέσει ουσιαστικά κάτω από τον έλεγχό τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...
Με την Ρωσία και την Κίνα έχουν ακόμα σοβαρά προβλήματα αλλά ευελπιστούν να τις περιορίσουν μέσω στρατιωτικών και γεωστρατηγικών στραγγαλισμών...
 
Με την Ε.Ε. επιχειρούν (και το έχουν σε μεγάλο ποσοστό πετύχει) να θέσουν υπό τον έλεγχό τους και τις ευρωπαϊκές χώρες.... 

Κάτι το ελληνικό δημοψήφισμα, κάτι το brexit και κάτι παλιότερα δημοψηφίσματα που απέρριψαν το επιχειρούμενο τότε Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, τους έχουν πάει λίγο πίσω αλλά η προσπάθειά τους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση... Πέτυχαν την μετατροπή της ΕΟΚ σε Ε.Ε. Πέτυχαν την συνθήκη του Μάαστριχτ (που ουσιαστικά μετέτρεψε την Ε.Ε. σε ένα υπερεθνικό κράτος στα σπάργανα.. Πέτυχαν την συνθήκη Σέγκεν (με τον πλήρη έλεγχο ασφαλείας των διακινούμενων πολιτών εντός της Ε.Ε.)... Πέτυχαν την νομισματική ένωση με το ευρώ... Πέτυχαν την συνθήκη της Λισαβώνας (που φέρνει ακόμα πιο κοντά την ενοποίηση και μεταξύ άλλων, δίνει το δικαίωμα στρατιωτικής επέμβασης σε όποιο κράτος μέλος επιχειρήσει να βγεί από το πλαίσιο της Ε.Ε. με λαϊκή αντίδραση). Πέτυχαν την θέσπιση Προέδρου της Ε.Ε και Υπουργού Εξωτερικών.... κ.α.

Γι αυτό όποτε ακούτε ότι επιχειρείται ένα ακόμα βήμα ενοποίησης (π.χ. δημιουργία ευρωπαϊκού στρατού, κλπ) να ξέρετε ότι οδεύουμε ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση των επιδιώξεων της Νέας Τάξης...

Οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε στα παραπάνω με κάθε κόστος...
Παίζεται η εθνική μας ανεξαρτησία... (που η ΕΕ την εξαφανίζει βήμα-βήμα)
Παίζεται το μέλλον των παιδιών μας... (που η ΕΕ τα στέλνει μετανάστες)
Παίζεται η ιστορία μας και ο ελληνικός τρόπος ζωής μας.... (μην π.χ. ξεχνάμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εταίρων μας έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και ότι κάθονται και χαριεντίζονται με τους Τούρκους που έχουν καταλάβει το 40% του εδάφους μιας χώρας μέλους, της Κύπρου)

Το κατοχικό μπλέ λάβαρο με τα κίτρινα αστεράκια πρέπει να κατέβει από τα σχολεία, και τα δημόσια κτίρια της πατρίδας μας...
Πρέπει να βγεί από το Κοινοβούλιο πριν εξοβελίσει την ελληνική μας σημαία...

ΘΑΝΟΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.