Τελευταίες αναρτήσεις

11 Ιουλίου 2017

Οδεύουμε στο μελλοντικό και εφιαλτικό χάος..... Τέλος στις παραδοσιακές γεννήσεις σύμφωνα με τους επιστήμονες...

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Επιστήμονες ανακοινώνουν το πέρας της εποχής όπως την ξέρουμε και την «ανατολή» μιας νέας, στην οποία θα καταργηθούν οι παραδοσιακές γεννήσεις ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Κέντρου Νομικής και Βιοεπιστημών της Νομικής Σχολής του Στάνφορντ, Χανκ Γκρίλι, εκτιμά πως τα ζευγάρια θα επιλέγουν την καλλιέργεια των εμβρύων, καθώς, λόγω του ότι θα είναι μία φθηνότερη διαδικασία από την... παραδοσιακή παραγωγή απογόνων.

Πολύ καλά διαβάσατε! Λόγω της κρίσης που βάσει σχεδίου διογκώθηκε, οι άνθρωποι θα προτιμούν να μην γεννούν και να αναλάβει και αυτή την ευθύνη το Κράτος ή οι πολυεθνικές με την βοήθεια εργαστηρίων.

Αυτό μας λένε τουλάχιστον οι επιστήμονες.

Σε 30 χρόνια από σήμερα, τονίζει ο καθηγητής, το σεξ θα είναι περιττό για την απόκτηση απογόνων. Έτσι η παγκόσμια εξουσία θα ελέγχει, μεταξύ άλλων, τον αριθμό των γεννήσεων. Λίγοι «δούλοι» και καλοί!

Προκειμένου δε να εξηγήσει το συλλογισμό του, ο  καθηγητής Γκρίλι, μιλώντας στο «Aspen Ideas Festival», υποστήριξε ότι η απόκτηση τέκνων θα γίνεται μεθοδικά και επιλεκτικά στο εργαστήριο.

Τα έμβρυα, συνεχίζει ο καθηγητής, θα καλλιεργούνται από το γενετικό υλικό και των δύο γονέων, τα οποία στη συνέχεια θα εξετάζονται από τους ειδικούς και τους δυνητικούς γονείς.

Άλλο δηλαδή οι γενετικοί και άλλο οι δυνητικοί γονείς, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι υπάλληλοι του Κράτους ή επιστήμονες.

Στην συνέχεια θα ελέγχονται για ασθένειες με τους ερευνητές να εντοπίζουν γονιδιακές μεταλλάξεις που πυροδοτούν την εμφάνιση χρόνιων και ανίατων νόσων.
Όποια έμβρυα είναι «άρρωστα», θα απορρίπτονται.

Πέραν τούτου, οι δυνητικοί γονείς θα μπορούν να επιλέγουν εξωτερικά χαρακτηριστικά, όπως το χρώμα των μαλλιών και των ματιών ενώ τα γονίδια που σχετίζονται με τον δείκτη ευφυίας θα μπορούν να συνδυαστούν. Η μέθοδος επεξεργασίας των γονιδίων θα γίνεται με την βοήθεια της εφαρμογής "CRISPR", (τεχνική επεξεργασία γονιδίων), η οποία χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για ιατρικούς σκοπούς.

Έτσι ξεκινούν οι «απατεωνιές» στην εποχή μας, για ιατρικούς σκοπούς.
Η διαδικασία θα είναι δωρεάν για όλους, συμπληρώνει ο καθηγητής και καταλήγει:
«Η διαδικασία επιλογής εμβρύων είναι φθηνότερη από την παραγωγή μωρών με τον γνωστό, παραδοσιακό τρόπο, εάν υπολογίσει κανείς το κόστος που επωμίζεται το ζευγάρι μετά τη γέννηση του παιδιού».  

Για τον Αμερικανό καθηγητή, δεν εγείρονται διλήμματα ηθικής αλλά ούτε και θέματα από οικονομικής πλευράς.

Όλα δείχνουν πως τελικά το παγκόσμιο Κράτος δεν θέλει να ελέγχει τα παιδιά από τριών ετών στα ολοήμερα νηπιαγωγεία και σχολεία, αλλά από έμβρυα, επιλέγοντας ποια θα γεννηθούν και που θα… διοριστούν στην παγκόσμια μηχανή εξαθλίωσης και υποταγής των ανθρώπων. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Προχωράμε στην "τέλεια κοινωνία".....
Στην τελείως φασιστική θα έλεγα εγώ....
Εμείς λοιπόν που πρόκειται να αντισταθούμε σε όλο αυτό το παγκοσμιοποιημένο σίχαμα... θα περιθωριοποιηθούμε....
Θα είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι.... αντιπαθητικοί.
Οπως ακριβώς είμαστε και τώρα που αντιστεκόμαστε στις διεστραμμένες διαφορετικότητες... στην ανωμαλία και στο αίσχος....
Αυτή είναι η μοίρα των χριστιανών των εσχάτων καιρών...

Θα προσπαθήσουν να μας εξαφανίσουν.....
Αλλά δεν θα τα καταφέρουν γιατί ξεχνούν όλοι αυτοί που παριστάνουν τους θεούς τον Εναν και Μοναδικό Αληθινό Θεό....

Οι υποκριτές οπαδοί της ανώμαλης διαφορετικότητας, δεν έχουν καμία συμπάθεια και κανένα σεβασμό στην φυσιολογική διαφορετικότητα που μπορεί να έχει ένα έμβρυο λόγω ασθένειας....
Παριστάνουν ότι σέβονται την σιχαμάρα των διεστραμμένων συνανθρώπων μας αλλά σκοτώνουν εν ριπή οφθαλμού ένα παιδάκι στην κοιλιά της μάνας του αν διαπιστώσουν ότι ΜΠΟΡΕΙ να πάσχει από σύνδρομο Ντάουν....

Οι οπαδοί των ηλίθιων παγκόσμιων ημερών υποκρίνονται ότι ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο και στην πραγματικότητα προωθούν την "τέλεια κοινωνία" και την "παγκόσμια διακυβέρνηση"....

Προσέξτε πως αρχίζει το άρθρο.....
Μας ανακοινώνουν δηλαδή ότι εμείς ανήκουμε σε μια παλιά εποχή που παρέρχεται...
Αυτοί θα μας εισάγουν στην "νέα εποχή" της ακολασίας της δολοφονίας και του παγκόσμιου απολυταρχισμού....
Και πως τα "βαπτίζουν" αυτά;
Θα είναι ένας κόσμος τέλειος... Χωρίς αρρώστιες.... χωρίς αμεα.... χωρίς παιδιά προβληματικά... με όμορφους υγιείς ανθρώπους.... η ασχήμια θα πεθάνει...
Ολα θα είναι ειδυλλιακά....

Και απλά πίσω από αυτό το "όμορφο" περιτύλιγμα θα υπάρχουν δολοφονίες εμβρύων, σοδομισμός, παγκόσμια υπακοή και σίγουρα τρομακτική εγκληματικότητα....
Διότι πάντα η άρχουσα τάξη επιθυμεί να υπάρχει το οργανωμένο έγκλημα για να τρομάζει τον κόσμο και να τρέχει να κρυφτεί στις ανοικτές αγκάλες του (παγκοσμιοποιημένου) κράτους...

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οφείλουμε να κινούμαστε μπροστά σαν άνθρωποι και ως Ελληνες, μόνο περνώντας κάθε τί νέο που μας έρχεται αυνήθως από το εξωτερικό, μέσα από τα ελληνορθόδοξα φίλτρα μας....
Και όσα από αυτά θεωρούμε ηθικά και δίκαια να τα ενστερνιζόμαστε κι όσα διαβλέπουμε ότι προωθούν την Νέα Τάξη και τις διαστροφικές και ανήθικες επιδιώξεις της, να τα απορρίπτουμε....

Ετσι μόνο θα προστατέψουμε την ίδια την ύπαρξη ως Γένους και ως απλών ανθρώπων.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.