Τελευταίες αναρτήσεις

21 Ιουλίου 2017

Ανεξάρτητη Δημοκρατία Κρήτης. Το κράτος που επι χρόνια ετοιμάζουν οι Στοές Μακαντάση.

Του καθηγητή Γ. Ζουγανέλη 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Οι απατεώνες του "κόσμου", της "ηθικής" και της "βιοηθικής" ξέρουν απο αυτά γιατί αυτοί τα στήνουν με δωρεές απο τον κοινό κορβανά... Υπάρχει μια λεπτομέρεια όμως. Το Σύμπαν δεν τους γουστάρει....   

Η Κρήτη, η περιοχή της Θεσσαλονίκης και το Ιόνιο με τη περιοχή της Πάτρας είναι γεγονός ότι έχουν πολλά κοιτάσματα. Δεν αρκεί όμως να τα έχουν, πρέπει να είναι και εκμεταλλεύσιμα, δηλαδή να έχουν ένα μέγεθος που να δίνει κέρδος σε βάθος χρόνου μεγαλύτερο απο άλλα κοιτάσματα στην ίδια περιοχή ή σε άλλη περιοχή του κόσμου. Το κόστος πάντως των εξορύξεων όπως και ο χρόνος εξόρυξης έχει μειωθεί αισθητά διεθνώς με τη συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας. 

Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ της Κρήτης περνάνε στο κόσμο μηνύματα ανεξαρτοποίησης του νησιού απο την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι αναφορές απο τα τοπικά ΜΜΕ που παίζουν ύποπτο ρόλο κατά όλόκληρης της χώρας μας στην "οικονομία" της Κρήτης, στα πλούσια κοιτάσματα "μόνο" της Κρήτης, στο "φοβερό" πανεπιστήμιο Κρήτης (που δεν ξέρει τί είναι ποτάμια της θάλασσας), στο Κρητιικό DNA (που ερευνάται σαν κάτι μη Ελληνικό) και στα μοναδικά της προιόντα (δεν έχει νερό το νησί και η θάλασσα είναι δίπλα) κοκ.

Τα ΜΜΕ της Κρήτης έχουν γεμίσει απο Ερμήδες της Στοάς Μακαντάση, που άλλοτε μιλούν για τον Κονδύλη, άλλωτε για την αναλογική δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας, άλλωτε για τη κακή Τουρκία που φταίει για όλα, περνώντας κάτω απο πατριωτικά μηνύματα και ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα, κάτω απο την αδιαφορία του κράτους των Αθηνών και την ανεξάρτητη Εκκλησία της Κρήτης, υποσυνείδητα μηνύματα διαχωρισμού και ανεξαρτησίας.

Πολύ αφελείς οι Κρητικοί. Οι ντόπιοι πολιτικοί τους αγόρασαν με τις επιδοτήσεις καταστρέφοντας την γεωργία. Τώρα τους τάζουν "μέλι" απο τα κοιτάσματα και 500,000 θέσεις εργασίας (τι μαλακίες έχω ακούσει Θεέ μου) για να μην αντιδράσουν σε ότι τους έρχεται.

Ένα νέο κράτος για να δημιουργηθεί και να είναι βιώσιμο χρειάζονται κάποιες "προϋποθέσεις" όπως:
  1. Έλεγχος των ΜΜΕ Κρήτης (παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, άνοδος σε καρέκλες που πρέπει)
  2. Έλεγχος ή κατάργηση της θρησκείας
  3. Έλεγχος της Παιδείας και καταστροφή κάθε συνδετικού κρίκου και κουλτούρας με το παρελθόν, ανάδειξη ΜΟΝΟ της ντόπιας κουλτούρας (νέα αρχή)
  4. Έλεγχος των πηγών παραγωγής ενέργειας (κοτάσματα, ΑΠΕ)
  5. Έλεγχος των τραπεζών
  6. Έλεγχος της δικαιοσύνης
  7. Έλεγχος των ντόπιων ΑΕΙ
  8. Έλεγχος της ντόπιας παραγωγής (τράπεζες, συμβόλαια γεωργίας)
  9. Δημιουργία Ταμείου "Επενδύσεων" (Τράπεζα ανάπτυξης στην οποία θα "πουλιούνται" τα κοιτάσματα)
  10. Διεθνής αναγνώριση (Σούδα)
Σε πιο στάδιο νομίζετε ότι είναι τα πράγματα στη Κρήτη; Σε ποιά κατάσταση νομίζετε ότι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα όταν οι εκάστοτε υπουργοί διορίζονται απο τη Στοά Μακαντάση εκπροσωπώντας ντόπιες Μαφίες συμφερόντων;
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.