Τελευταίες αναρτήσεις

20 Ιουλίου 2017

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Γιατί η Προδοσία συνεχίζεται…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Μιλώντας προ ημερών στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είπε όπως και άλλοι πριν από αυτόν, πως σύντομα θα ανοίξει ο προδοτικός “φάκελος της Κύπρου” και ότι θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή …

Λόγια, λόγια, λόγια για να γλυκαίνουν την ακοή όλων εκείνων που έχουν συνηθίσει και έχουν την ανάγκη να ακούν “τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”…

Πώς είναι δυνατόν να ανοίξει ο “φάκελος της Κύπρου” αφού θα φανερωθεί η προδοσία των πολιτικών και στρατιωτικών του Συστήματος, στο οποίο ανήκει και ο ΣΥΡΙΖΑ;;

Αφού, αν ανοίξει ο “φάκελος της Κύπρου” θα αποκαλυφθούν υπηρεσιακά έγγραφα και ηχητικά ντοκουμέντα που θα αποδεικνύουν τη συμμετοχή κυβερνητικών προσώπων, καθώς και στρατιωτικών ηγητόρων της εποχής, που “έμπασαν” τους Τούρκους στο Νησί;;

Αφού, αν ανοίξει ο “φάκελος της Κύπρου” θα αποκαλυφθεί ο ρόλος των “συμμάχων” μας στην κατάληψη της Βορείου Κύπρου μας! Θα αποκαλυφθεί ο πρόστυχος και ύπουλος ρόλος που διαδραμάτισε εκείνη τη ζοφερή περίοδο, το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο (άκουσον – άκουσον, εγγυήτρια δύναμη) και ο ΟΗΕ (ο οποίος είναι μόνο για να εκδίδει ψηφίσματα και η Τουρκία να τα αγνοεί και τα πετάει στις καλένδες)!

Πώς θα ανοίξει “φάκελος της Κύπρου”, όταν μετά από 43 ολόκληρα χρόνια παραδόθηκε το υλικό της Προδοσίας από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής και από το σύνολο των φακέλων λείπουν 11 “κολασμένοι” φάκελοι, οι οποίοι εκλάπησαν κατά την επίσημη εκδοχή;;

Η μεγάλη προδοσία έχει ονοματεπώνυμο… 

Η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα της “Χρυσής Αυγής” στη Βουλή, εστίασε σε ένα πρόσωπο – κλειδί εκείνης της τραγικής εποχής! Στο Ναύαρχο Αραπάκη (Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού), ο οποίος έδωσε την διαταγή για την απόσυρση των υποβρυχίων μας από την Κερύνεια! Ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο ωστόσο, η “Μεταπολίτευση” το τιμούσε ως επίτιμο προσκεκλημένο στις επετείους για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας! Της “Δημοκρατίας” που γεννήθηκε από τις στάχτες της καταστροφής της Κύπρου μας!

Με αφορμή αυτήν την αναφορά του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Ναύαρχο Αραπάκη, πολύ καλός μου φίλος μου εξιστόρησε τα παρακάτω αποκλειστικά και συνάμα αποκαλυπτικά: 

Επικεφαλής της στρατιωτικής αρμάδας ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου! 

Η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο έγινε στις 20 Ιουλίου 1974, του Προφήτη Ηλία!
Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 2 η ώρα το μεσημέρι αναχωρεί από το Μεγάλο Πεύκο το στρατιωτικό οχηματαγωγό “Ρέθυμνο” που μετέφερε το 573 Τάγμα Πεζικού με 550 Κύπριους εθελοντές – καταδρομείς που είχαν υπηρετήσει στην ΕΛΔΥΚ και γνώριζαν πολύ καλά τα Κυπριακά εδάφη!

Επικεφαλής αυτής της στρατιωτικής αρμάδας ήταν ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου, ένας από τους πλέον καταρτισμένους και πληρέστερους Έλληνες Αξιωματικούς του ΝΑΤΟ, κατά γενική ομολογία!

Μαζί του, άλλοι 8 Έλληνες Αξιωματικοί, ο Πλοίαρχος του οχηματαγωγού, ένας μηχανικός και οι δυο βοηθοί του!

Η απόβαση που δεν έγινε ποτέ… 

Ένας λοιπόν, από τους 8 Έλληνες Αξιωματικούς του οχηματαγωγού, ο καλός μου φίλος ο οποίος βρίσκεται στη ζωή και με παρακάλεσε να κρατήσω την ανωνυμία του! Την οποία επιθυμία του, την σέβομαι βαθύτατα!

Έτσι, μας αφηγείται πως, σκοπός της αποστολής ήταν την Τετάρτη το βράδυ στις 24 του Ιουλίου και περί την 11η νυχτερινή να αποβίβαζαν τη στρατιωτική μονάδα στην Πάφο! Όλη τη νύχτα θα ανέβαιναν το βουνό και κατά τα ξημερώματα υπολόγιζαν να έχουν μπλοκάρει όλα τα στενά περάσματα προς τη Λευκωσία!

Ωστόσο, την Τρίτη το μεσημέρι (23 Ιουλίου) και ενώ το πλοίο έπλεε ανοικτά της Κρήτης, έφτανε στο οχηματαγωγό, το πρώτο σήμα:

“Επιστρέψατε διότι θα παρεμποδιστείτε από μονάδες του Αμερικανικού Στόλου”! Το σήμα έφερε την υπογραφή του ΑΓΕΝ Ναύαρχου Αραπάκη!

Τότε ο επικεφαλής Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου καλεί τους άλλους Αξιωματικούς στη γέφυρα του πλοίου και ρωτάει τον Πλοίαρχο:
“Κύριε Πλοίαρχε ορατότητα έχουμε;;”! Ο Πλοίαρχος απάντησε πως υπάρχει ορατότητα 10 με 12 μίλια! Τότε, ο Συνταγματάρχης, ζητεί τα κιάλια του Πλοιάρχου και τα παραδίδει με τη σειρά στους 8 Έλληνες Αξιωματικούς, λέγοντάς τους: “Γυρίστε περιμετρικά και πείτε μου τι ακριβώς εποπτεύετε”!

Η απάντηση όλων ήταν πως δεν έβλεπαν κάτι περίεργο στον ορίζοντα!
Τότε, ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου δίνει τη διαταγή του στον Πλοίαρχο: “Κύριε Πλοίαρχε, πάση δυνάμει πάμε για Κύπρο”! 

Η Κύπρος προδόθηκε...

Την επομένη, Τετάρτη το βράδυ γύρω στις εννέα (9), και ενώ έμεναν 2 ώρες από την απόβαση έρχεται δεύτερο σήμα που ανέφερε: “Σπεύσατε ταχέως εις την απειλουμένη από τους Τούρκους, Ρόδο”! Το σήμα έφερε την υπογραφή του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγού Μπονάνου!

Ο Συνταγματάρχης Δημήτρης Παπαποστόλου το παίρνει στα χέρια του και εκνευρισμένος φωνάζει, παρουσία όλων: “Είναι ψέμα, είναι παραπλάνηση. Κύριοι, πλην όμως είμαι υποχρεωμένος βάσει του σήματος να διαπράξω το μεγαλύτερο δικαιολογημένο σφάλμα της ζωής μου. Η Κύπρος προδόθηκε κατά τον χειρότερο τρόπο. Κύριε Πλοίαρχε, ειλικρινά λυπούμαι, αλλάξτε πορεία πάμε για την Ρόδο”!
Την άλλη μέρα το πρωί το πλοίο έφθασε στη Ρόδο και οι τουρίστες έκαναν βόλτα στην παραλία! 

Η Κύπρος προδίδεται κατ΄ εξακολούθηση και σήμερα… 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που επικυρώθηκε τον Οκτώβριο του 1988, έχει εξαφανισθεί!

Και πώς είναι δυνατόν να μην συμβαίνει αυτή η λεηλασία, από τη στιγμή που όταν κάλεσαν τον Συνταγματάρχη Δημήτρη Παπαποστόλου για κατάθεση στις αρχές (Μάρτιο) του 1988, μετά από αυτήν την κατάθεσή του και με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισαν πάραυτα τον “φάκελο της Κύπρου”, που ακόμη στάζει αίμα, με την δικαιολογία της ασφάλειας του εθνικού συμφέροντος;;

ΟΧΙ κύριοι! Συμφέρον της Πατρίδος δεν είναι η συγκάλυψη της Προδοσίας της Κύπρου από την πολιτική και την στρατιωτική της ηγεσία!

Αφού, αυτοί οι Προδότες παρέδωσαν την Κύπρο μας στους Τούρκους και Προδότες μέχρι σήμερα δεν ανοίγουν τον “φάκελο της Κύπρου” για να μην φανεί το μέγεθος της Προδοσίας τους!

Η σημερινή κυβέρνηση δε, ας πάψει να κάνει εκλογική σπέκουλα, με όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους για τα ιδανικά τους προς της αγαπημένη Πατρίδα!

Με όλους εκείνους τους ήρωες, που μέχρι σήμερα λογίζονται ως αγνοούμενοι και οι οποίοι μέχρι να “ταξιδέψουν” στον άλλο κόσμο, θα “γευτήκαν” την τουρκική θηριωδία!

Φτάνει πια αλήτες πολιτικάντηδες! Όσο ζω θα το φωνάζω: “ΚΥΠΡΟΣ – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ”!
Μέχρι κάποια ευλογημένη στιγμή, να έλθει η δικαίωση!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.