Τελευταίες αναρτήσεις

21 Ιουλίου 2017

Η αντίχριστη και νεοταξική Ευρωπαϊκή Ένωση παρενέβη για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά απαγορευμένους στη Ρωσία...

© AFP 2017 / Martin Bureau Μάρτυρας του Ιεχωβά σε μια  συνάντηση στην Γαλλία
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, 18 Ιουλίου – RIA Novosti.....
 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάλεσε τη Ρωσία να παράσχει την ελευθερία του συνέρχεσθαι στους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», λέει στη δήλωση του επίσημου εκπροσώπου του επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ. 
 
Χθες το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαίωσε τη νομιμότητα της εκκαθάρισης των οργανώσεων» του Διοικητικού  κέντρου  των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία λόγω της αναγνώρισης της δραστηριότητας τους ως εξτρεμιστική. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΕ, αυτή η απαγόρευση οδήγησε τους Μάρτυρες του Ιεχωβά σε ποινική δίωξη.
 
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, καθώς και όλες οι άλλες θρησκευτικές ομάδες, πρέπει να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν ειρηνικά την ελευθερία του συνέρχεσθαι χωρίς παρεμβάσεις, οι οποίες  είναι εγγυημένες από το Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις διεθνείς υποχρεώσεις της Ρωσίας και τα διεθνή πρότυπα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» Λέει το ανακοινωθέν.
 
Τον Απρίλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο αναγνώρισε τον κύριο οργανισμό των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία εξτρεμιστικό και τον απαγόρευσε. Η διαδικασία εναντίον του κινήθηκε  από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, η οποία καταλογίζει στον οργανισμό εξαναγκασμό άρνησης  μετάγγισης αίματος. Εκτός αυτού, το τμήμα αξιολόγησε το κίνημα ‘δημιουργεί  απειλή για τα συμφέροντα της κοινωνίας και τη δημόσια ασφάλεια’.
 
Η περιουσία  κέντρου  θα κατασχεθεί υπέρ του κράτους και  ποινικοποιείται  η άρνηση της εκτέλεσης  της απόφασης από τους υποστηρικτές  του κινήματος. Οι εκπρόσωποι των ‘Μαρτύρων του Ιεχωβά δήλωσαν ότι σκοπεύουν να προσφύγουν στην ετυμηγορία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθωπίνων Δικαιωμάτων.
 
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ιδρύθηκαν το 1931, με έδρα την Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Στη Ρωσία, περίπου 175 χιλιάδες οπαδοί καταλαμβάνουν  περισσότερο από δυόμισι χιλιάδες κοινότητες.
 
tokoutsavaki.blogspot.gr
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.