Τελευταίες αναρτήσεις

4 Ιουλίου 2017

Θα μπαίνουν στα σπίτια μας – Νομοσχέδιο ΣΟΚ. Αρχίζει από την Γαλλία...

Του Κίμωνα Χαραλάμπους  

Νομοσχέδιο στην Γαλλία αλλάζει την Ευρώπη, όπως την ξέρουμε και κάνει την αρχή, προκειμένου να επιβληθεί και στην Ελλάδα καθεστώς απόλυτης αστυνόμευσης, με αφορμή την τρομοκρατία και δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν ανά πάσα στιγμή στα σπίτια μας. 

Η αντιτρομοκρατική νομοθεσία που πρότεινε η κυβέρνηση στη Γαλλία «θα οδηγήσει σε κανονικές τις καταχρηστικές πρακτικές», θα υπονομεύσει τις προσωπικές ελευθερίες και ενδέχεται να τροφοδοτήσει τις προκαταλήψεις εναντίον της μουσουλμανικής μειονότητας, κατήγγειλε σήμερα το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW).

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και μένει να εγκριθεί από το γαλλικό κοινοβούλιο περιλαμβάνει περιορισμούς στα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, επισημαίνει η οργάνωση.

Ο νέος Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επιθυμεί, όπως σημειώνεται, με το νομοσχέδιο αυτό να αντικαταστήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί στη χώρα μετά τις τζιχαντιστικές επιθέσεις στο Παρίσι το 2015. 

«Αντί να άρει εντελώς την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που διαρκεί επί 19 μήνες στη Γαλλία, η κυβέρνηση κάνει κάποιες από τις ενισχυμένες εξουσίες της μόνιμες», επεσήμανε ο Κάρτικ Ραζ του HRW. 

Με άλλα λόγια η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που επιβάλλεται σε ευρωπαϊκές χώρες με αφορμή την ισλαμική τρομοκρατία, γίνεται μόνιμη, καθώς αυτός ήταν ο στόχος των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι στοχεύουν στο να φέρουν παγκόσμια δικτατορία στον πλανήτη με αντάλλαγμα την ασφάλεια των πολιτών.

Το νομοσχέδιο της Γαλλίας σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, έχει στόχο να ενισχύσει τις εξουσίες της αστυνομίας σε ό,τι αφορά τους ελέγχους σε ανθρώπους στον δρόμο ή τη διεξαγωγή ερευνών σε σπίτια.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται μέσα, οι αξιωματούχοι θα έχουν μεγαλύτερη ελευθερία να επικαλούνται τον κίνδυνο τρομοκρατίας ως δικαιολογία για τον περιορισμό ελευθεριών. 

Σου δίνουν το πρόβλημα σου δίνουν και την λύση. Σταδιακά επιβάλλεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέλος της οποίας είναι και η Ελλάδα, καθεστώς απόλυτης αστυνόμευσης και παρακολούθησης της καθημερινότητάς μας, ειδικά στις μεγαλουπόλεις.

Ο πλανήτης αλλάζει! Οι χώρες μετατρέπονται σε τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους πολίτες που θα ζουν σα ζόμπι με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα! Η αλήθεια είναι σκληρή, αλλά πρέπει να γίνει κατανοητή!

Καθημερινά δυνάμεις ασφαλείας θα έχουν το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν στα σπίτια μας!
Ιδιωτική ζωή τέλος! Όλα στο Κράτος!

πηγή 

ΣΧΛΙΟ
Προς αποφυγή παρεξηγήσεως θ πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι μια καθαρά νεοταξίτικη οργάνωση η οποία είναι μόνιμα με το μέρος ομοφυλόφιλων, λαθρομεταναστών, εκτρώσεων, ευθανασίας κλπ....
Στην προκειμένη όμως περίπτωση έχει δίκιο να διαμαρτύρεται αν και δεν το κάνει φυσικά για τους λόγους που αναφέρονται στο άρθρο για την επιβολή δηλαδή της Παγκόσμιας Δικτατορίας....
Το κάνει για να τραβήξει με το μέρος του εκατομμύρια πολίτες που θα σκεφτούν ότι "πραγματικά αυτός ο οργανισμός ενδιαφέρεται για τα δικαιώματά μας"...
Είναι δηλαδή ένα ξεκάρφωμα...

Πάντως οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση γιατί πολύ σύντομα όλα αυτά θα έρθουν στην πατρίδα μας από τα ξεπουλημένα νεοταξίτικα σκυλιά που κυβερνάνε...Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.