Τελευταίες αναρτήσεις

10 Ιουλίου 2017

ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ …Η ΑΤΤΙΚΗ

Αλωνίζουν οι Αλβανο-κοσοβάροι και οι Τσετσένοι…
Το “Μενίδι” θα έχει συνέχεια;; 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε αποσβολωμένη τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίσθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Μενίδι της Αττικής. Όταν, ο 11χρονος Μάριος έχασε αναίτια τη ζωή του από μια αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια εορτής του σχολείου του (8/6/2017). Το τραγικό αυτό γεγονός έγινε, αφού η αδέσποτη σφαίρα “έφυγε” από γλέντι που γινόταν σε σπίτι Ρομά κοντά στο σχολείο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, μόλις οι σεσημασμένοι Ρομά της περιοχής της Αυλίζας έμαθαν το γεγονός φρόντισαν να εξαφανιστούν από τη στιγμή που κατάλαβαν πως η Αστυνομία θα πραγματοποιούσε επιχείρηση “σκούπα”.

Από εκεί και μετά ακολούθησαν συγκεντρώσεις και πορείες  διαμαρτυρίας από τους κατοίκους της περιοχής καταγγέλλοντας στα ΜΜΕ, πως όλοι οι Ρομά της περιοχής είναι οπλισμένοι σαν “αστακοί” και οι πυροβολισμοί βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Αυτό επαληθεύθηκε λίγες ημέρες μετά και έσπειρε  εκ νέου την ανησυχία στους κατοίκους, αφού παρ΄ ότι είχε συμβεί ο τραγικός θάνατος του Μάριου και η επιχείρηση “σκούπα” της Αστυνομίας, εν τούτοις μια νέα αδέσποτη σφαίρα παραλίγο να σκοτώσει ένα κοριτσάκι που καθόταν αμέριμνο στο μπαλκόνι του σπιτιού της (26/6/2017)! 

Τεράστιες οι ευθύνες της Πολιτείας. 

Η ελληνική Πολιτεία δεν είναι άμοιρη των ευθυνών της. Έχει ακεραία την ευθύνη για αυτά που συμβαίνουν στο Μενίδι. Γιατί, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε προκειμένου να προλάβει το κακό. Μεγάλο κακό που το γνώριζε ότι έρχεται και το έπαιζε Πόντιος Πιλάτος. Μια Πολιτεία που σφυρίζει αδιάφορα και αφήνει τον Έλληνα πολίτη απροστάτευτο στη δράση εγκληματιών και την Πατρίδα στα στοχευμένα σχέδια ξένων κρατών και των Υπηρεσιών τους!

Και δεν θα πάρω στα σοβαρά δηλώσεις και απόψεις, όπως του Γιάννη Μπαλάφα, Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος δήλωσε για το τραγικό συμβάν του μικρού μαθητή: “Ήταν μια στραβή”, γιατί, από μόνη της αυτή η δήλωση καταδεικνύει τη γελοιότητα και την ανευθυνότητα του ανδρός! Που όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι Υπουργός!

Γνωρίζοντας λοιπόν, αυτά που θα όφειλε να γνωρίζει η Πολιτεία, έγραψα στην
“Τσουκνίδα” του Σαββάτου 1η Ιουλίου 2017, θέτοντας ένα κουίζ:
«Αληθεύει, πως στον άξονα Ασπροπύργου – Λεωφόρου ΝΑΤΟ – Ζωφριάς – Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Μενιδίου, υπάρχουν χιλιάδες Ρομά Γεωργιανοί, Κοσοβάροι και Τσετσένοι;;

Άπαντες είναι οπλισμένοι με ελαφρύ οπλισμό, αλλά και κρυμμένο βαρύ οπλισμό;;
Διατηρούν στενές σχέσεις με αυτούς των Θηβών, της Φθιώτιδας, της Αχαΐας και της Ηλείας;; Έχουν σχέση τα παραπάνω, με τα τελευταία τραγικά γεγονότα στο Μενίδι;; Περισσότερα σε σύντομο χρονικό διάστημα!»!

Η πηγή μας, μας αποκαλύπτει… 

Εμείς σήμερα, επειδή είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι με όσα στοχευμένα συμβαίνουν στην Αττική, θα σας παραθέσουμε στοιχεία που θα πρέπει να ξυπνήσουν από το λήθαργό της την Πολιτεία! Στοιχεία που μας έδωσε άκρως αξιόπιστη πηγή μας και ενίσχυσε την σκέψη μας, πως ενδεχομένως τα τελευταία εγκληματικά συμβάντα να μην ήταν τυχαία!

Οι Ρομά του Μενιδίου, του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων, διατηρούν πολύ στενές επαφές με τους Ρομά των Θηβών, της Ανατολικής Φθιώτιδας, της Αχαΐας και της Ηλείας! Μας επέστησε την προσοχή η πηγή μας (τυχαία;;;) πως εκεί βρίσκονται αεροδρόμια της πολεμικής μας αεροπορίας (Άραξος, Ανδραβίδα)!

Οι Ρομά της Βορειοδυτικής Αττικής έγιναν ασύδοτοι την οκταετία Σημίτη (1996-2004) και χαίρουν της υψηλής προστασίας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα!
Σε αυτούς τους θύλακες έχουν παρεισφρήσει λόγω της αθρόας και ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης πολλοί Ρομά άλλων χωρών, όπως ακριβώς αναφέρθηκα στην
“Τσουκνίδα” της 1ης Ιουλίου! 

Γκέτο παρακρατικών η Αθήνα!

Όλοι βιώνουμε να τελευταία χρόνια τη μουσουλμανοποίηση της Αθήνας με την αγαστή και αμέριστη “χορηγία” της εκάστοτε ελληνικής Πολιτείας! Μια δημιουργηθείσα κατάσταση που πριν από τις δικές μας κυβερνήσεις, πρώτα άφησαν να δημιουργηθούν τέτοιες ανεξέλεγκτες καταστάσεις, κυβερνήσεις άλλων ευρωπαϊκών κρατών, που σήμερα “εισπράττουν τα επίχειρά τους” (βλέπε Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες κα)!

Η πηγή μας λοιπόν, συνεχίζει να μας καταθέτει πως, στην περιοχή των Κάτω Πατησίων κυριαρχούν Αλβανο-κοσοβάροι, ενώ από το Σταθμό του ΗΣΑΠ των Κάτω Πατησίων μέχρι την Δροσοπούλου κυριαρχούν Μουσουλμάνοι κάθε εθνικότητας! Η περιοχή στην οδό Αχαρνών βρίθει Μπαγκλαντεσιανών, Αλγερινών, Σομαλών, Πακιστανών κα, όπως και η περιοχή της Κυψέλης! Το Γκάζι του Κεραμικού έχει μετατραπεί σε Νέα Κομοτηνή, που οι έποικοι φέρονται πως είναι Τούρκοι πρόσφυγες αντιφρονούντες προς το καθεστώς του Ερντογάν! Στα Μεσόγεια της Αττικής υπάρχει ισχυρότατη αλβανική παρουσία! Στα Σπάτα, στην Αρτέμιδα, στην Ραφήνα! Στην Ραφήνα μόνο, οι μόνιμοι Αλβανοί κάτοικοι είναι περίπου 3 χιλιάδες! 

Οργιάζουν οι πράκτορες ξένων Υπηρεσιών… 

Στο λιμάνι της Ραφήνας δεν υπάρχει μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων, όπλων κλπ ακτινών Χ (Χ-ray) όπως διαθέτει το λιμάνι του Πειραιά!

Ωστόσο, πηγαινοέρχονται με αυτή την ακτοπλοϊκή γραμμή οι περίπου 14 χιλιάδες Αλβανοί που ζουν στα νησιά μας, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο! Από αυτούς οι 8-9 χιλιάδες ζουν στη Μύκονο, στο νησί που όλα μα όλα επιτρέπονται! Επίσης – μας καταγγέλλει η πηγή μας – τα εκπαιδευμένα λυκόσκυλα που οσμίζονται και ανιχνεύουν τα ναρκωτικά, που δηλητηριάζουν την Κοινωνία μας, στον λιμένα της Ραφήνας αντί να σιτίζονται από προβλεπόμενο κονδύλι της Αστυνομίας, σιτίζονται από το υστέρημα του συνοδού-εκπαιδευτή τους! Τα παραπάνω γεγονότα έχουν ως αποτέλεσμα την πλημμελή φύλαξη του λιμένος της Ραφήνας!

Έτσι, βρίσκουν ελεύθερο πεδίο και δρουν ανενόχλητοι πράκτορες της Αλβανίας, της Τουρκίας και της Ιταλίας (ναι της Ιταλίας)! 

Φαρ – Ουέστ το Μενίδι;; 

Όλα όσα αναφέρθηκαν σε γενικές γραμμές παραπάνω, στόχο και σκοπό έχουν την αποσταθεροποίηση της ειρήνης στην Ελλάδα!

Γι΄ αυτό μας βάζει σε σκέψεις, πως η βολίδα που παρ΄ ολίγο θα σκότωνε και άλλο ένα ελληνόπουλο, δεν ήταν τυχαία! Αντιλαμβανόμαστε όλοι, τι θα γινόταν εάν θα υπήρχε σε διάστημα 20 ημερών δεύτερο αθώο θύμα;; Δεν θα είχαν πάρει τα όπλα στα χέρια τους οι κάτοικοι του Μενιδίου, αφού τους έχει αναγκάσει η Πολιτεία να οπλοφορούν για να προστατέψουν τη ζωή τους;; Δεν θα είχε μετατραπεί η περιοχή σε Φαρ – Ουέστ;;

Εξοπλίστε την Αστυνομία… 

Η επιχείρηση εκκαθαρίσεως από την Αστυνομία του Ζεφυρίου και του Μενιδίου πρέπει να συνεχισθεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση!

Πρέπει να σπάσει το απόστημα που συνδέει τους Ρομά των Άνω Λιοσίων με τους Ρομά του Μενιδίου! Το οποίο έχει διασύνδεση με τους Ρομά του Ζεφυρίου στο τρίγωνο: νεκροταφείο του Μενιδίου – Ζεφύρι – Δροσούπολη! Όμως, το κομβικότερο σημείο είναι το Ζεφύρι και εκεί πρέπει να υπάρξει πλήρης εκκαθάριση!

Αλλά αυτή η εκκαθάριση δεν μπορεί να γίνει με τα υπάρχοντα μέσα που διατίθενται στην ελληνική Αστυνομία!
Απαιτούνται θωρακισμένα οχήματα, ακόμη και ελικόπτερα!

Οι άνδρες της Αστυνομίας θα πρέπει να φέρουν άπαντες αλεξίσφαιρα γιλέκα, αντιθραυσματικά γυαλιά, κράνη, ασπίδες, συστήματα ενδοσυνεννόησης για άμεση επικοινωνία μεταξύ τους!

Όποιος από την Πολιτεία δεν κατάλαβε ότι ζούμε προς το παρόν σε έναν ακήρυχτο πόλεμο, θα πρέπει να το καταλάβει πριν αυτός κηρυχθεί με κάθε επισημότητα!

Γιατί τότε, οι εξελίξεις θα είναι τραγικές, αφού σε αυτόν θα συμμετέχουν οι Αλβανο-κοσοβάροι, οι Τσετσένοι και κάθε καρυδιάς καρύδι, που μπήκαν με “Δούρειο Ίππο” στα σωθικά της Πατρίδος μας!

Συμπερασματικά να θυμίσουμε πως… 

“Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία” (Ανδρέας Κάλβος) και “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” (θυμόσοφος λαός)!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.