24 Ιουλίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Κοτζιάς και Τόσκας …στο πυρ το εξώτερον;;; 

Αποτέλεσμα εικόνας για kotzias kai toskas
Σφάχτηκαν – όπως μαθαίνουμε – στο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2017. Γιατί, υπήρχε έντονο το αίσθημα της καχυποψίας μεταξύ των υπουργών, από τη στιγμή που κάποιοι εξ αυτών στον ανασχηματισμό που έρχεται θα δουν την πόρτα της εξόδου, ως αποτυχημένοι και άλλοι θα αναβαθμιστούν ως επιτυχημένοι!

Αρνητικό είναι το κλίμα, επί παραδείγματι, για τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα! Θετικό το κλίμα για την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και τούτο φάνηκε και από την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Εργασίας!

Έτσι, αναμένεται ο Αλέξης Τσίπρας να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές του υπουργικού συμβουλίου που θα αλλάξουν την εικόνα της κυβέρνησης προς το καλύτερο και επιπλέον θα προσπαθήσει κατ΄ αυτόν τον τρόπο να σταματήσει τα έντονα εσωκομματικά μαχαιρώματα!

Όμως, η σύγκρουση που ενόχλησε τον Πρωθυπουργό ήταν αυτή των δυο κορυφαίων στελεχών του, του υπουργού των Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά!

Ωστόσο, πηγή μας εντός του ΣΥΡΙΖΑ μας ενημερώνει ότι ο πραγματικός στόχος είναι άλλος! Και ακούει στο όνομα των υπουργών, Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα! Που δεν έχει να κάνει με το έργο που έχουν παράξει ή όχι, αλλά με εντολή εξωτερικού παράγοντα βεβαίως – βεβαίως που είναι βαθύτατα ενοχλημένος, ειδικότερα με τον Νίκο Κοτζιά!

Όμως, οι καλά γνωρίζοντες δεν ανησυχούν, θεωρώντας ότι οι συγκεκριμένοι υπουργοί τυγχάνουν της στήριξης της υπερδυνάμεως των ΗΠΑ! 

Σφαγή Βαρδινογιάννη – Νίκου Παππά… 

Με αγωγή που κατάθεσε στις 11 Ιουλίου 2017 κατά του Δημοσίου και ονομαστικά κατά του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής – Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου, ο τηλεοπτικός σταθμός Star απαιτεί και διεκδικεί αποζημίωση άνω των 30 εκατ. ευρώ!

Ο λόγος της αγωγής, η ζημιά που υπέστη το Star από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες! Γιατί, όπως αναφέρεται στην αίτηση, το κανάλι είχε κλείσει εκείνο τη συμφωνία για την παρουσίαση του Survivor, αλλά δεν προχώρησε η συμφωνία επειδή δεν είχε το Star την τηλεοπτική άδεια! Έτσι, έχασε το ποσό που ζητάει το Star από τα διαφημιστικά έξοδα που θα απέφερε η προβολή του Survivor από εκείνο!

Η απάντηση του Νίκου Παππά ήρθε άμεσα στο twitter και σηματοδοτεί τον μεγάλο πόλεμο που ήδη ξεκίνησε: 


Μια Εισαγγελέας …μπουκιά και συχώριο! 

gre1687458_27277547
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου άσκησε αναίρεση στο απαλλακτικό βούλευμα για τον Ανδρέα Γεωργίου! Αφού εντόπισε έλλειψη αιτιολογίας στο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης  - σε βαθμό κακουργήματος – που αφορούσε τις καταγγελίες περί της διόγκωσης, με ψεύτικα στοιχεία, του ελλείμματος του 2009! Το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την υπαγωγή της Πατρίδος μας στα Μνημόνια που εξαθλίωσαν το λαό μας και εκχώρησαν την Ελλάδα σε τρίτους!

Αυτή η μεγάλη απόφαση δείχνει, πως στην ελληνική Δικαιοσύνη υπάρχουν πολλοί άξιοι δικαστικοί λειτουργοί που τιμούν τον Όρκο τους!

Δίνει το παράδειγμα, για το πώς μπορεί να αντισταθεί ο Έλληνας και η Ελληνίδα στον Γερμανό κατακτητή! Ο οποίος μαζί με τα άλλα φερέφωνα και τους υποτακτικούς στη ΝΤΠ της ΕΕ ζητούσαν και εξακολουθούν να ζητούν την αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου, προκειμένου να μην φανεί ποτέ πως συνειδητά εγκλημάτησαν κατά της Ελλάδος και του λαού της!

Και ας προσέξει ο αρχιμπολσεβίκος Πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας, ώστε να μην πειράξει έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της Άξιας αυτής Δικαστικού! Ας αφήσει στην άκρη τα παιχνιδάκια τρομοκράτησης που ήδη ξεκίνησε διά μέσω της πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου και υποτακτικής στο Σύστημα, Βασιλικής Θάνου!

Γιατί, η χύτρα βράζει επικίνδυνα και δε θα βρεθεί κανένα χέρι για να γυρίσει τη βαλβίδα για να δημιουργηθεί εξαέρωση!!

Στήνεται η νέα διαπλοκή και αλλάζει χέρια… 

Το Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας “Έθνος” και ο διαδικτυακός τόπος ethnos.gr θα πλειστηριαστούν στις 26 Ιουλίου 2017 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Στην ίδια ημερομηνία θα πουληθεί το καθημερινό φύλλο της “Ημερήσιας”, αυτό του Σαββατοκύριακου και πιθανώς το imerisia.gr…

Έτσι, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για ιστορικούς τίτλους εφημερίδων και των ηλεκτρονικών σελίδων τους…

Μετά τον ΔΟΛ λοιπόν, έρχεται και η αποκαθήλωση του Μπόμπολα, που στην περίοδο της Μεταπολίτευσης ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και “ξέπλεναν” πολιτικούς για να τους έχουν του χεριού τους…

Ξημέρωσε η νέα ημέρα της νέας διαπλοκής!
Τρέξε Έλληνα να “ενημερωθείς” από τις φυλλάδες τους! Γιατί σε αγαπούν και σε προσέχουν! Επειδή νοιάζονται για σένα!
Δυστυχία μας!! 

Η “Ελλήνων Πολιτεία” δεν ξεχνά… 

Αποτέλεσμα εικόνας για δεν ξεχνώ
…και σύντομα ελπίζουμε θα υπάρξει εκδίκηση..



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.