Τελευταίες αναρτήσεις

3 Ιουνίου 2017

Ο κ Trump, η «Παρισινή Συμφωνία» και τα ΜΜΕ!...

«Χαμογελάει» ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος 

Το είχε υποσχεθεί στη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας και προχτές στον Κήπο του Λευκού Οίκου ο Πρόεδρος κ Trump ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ αποχωρούν από το πρωτόκολλο της Συμφωνίας του Παρισιού για την προστασία περιβάλλοντος…

«Υποσχέθηκα» είπε χαρακτηριστικά ο κ Trump να «προστατεύσω τα δικαιώματα του Αμερικανικού Λαού, όπως για παράδειγμα τα δικαιώματα των Πολιτών της πόλης Πίτσμπουργκ της Πολιτείας Πεννσυλβάνια…»

Ακολούθησαν αντιδράσεις που εύκολα μπορεί να χαρακτηρίσει κάθε αντικειμενικός παρατηρητής ως «ενορχηστρωμένη επίθεση» στην απόφαση του Αμερικανού Προέδρου από Ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με πρώτο και δυναμικότερο τον νέο-εκλεγέντα Γάλλο Πρόεδρο κ Μακρόν…

Τα διεθνή ΜΜΕ (αυτά που ο κ Trump χαρακτήρισε και συνεχίζει να χαρακτηρίζει ως «κατασκευαστές ψεύτικων ειδήσεων») βρήκαν πάλι «πεδίον δόξης λαμπρό…»

Δεν θα αναλύσω τα «αίτια και τις επιπτώσεις» της απόφασης του Αμερικανού Προέδρου να αποσύρει την χώρα του από την Συμφωνία του Παρισιού υλοποιώντας την συγκεκριμένη προεκλογική του υπόσχεση…

Η προστασία του περιβάλλοντος της γης στην οποία σήμερα ζούμε πάνω από 7, 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι και θα ακολουθήσουν παιδιά των παιδιών και των εγγονιών μας είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ υπόθεση, έχει δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις που αφορούν σε αιτίες και επιπτώσεις, φανατικούς υποστηρικτές και αντιρρησίες και μαζί μεγάλες απαιτήσεις οικονομικού χαρακτήρα σε μεγάλες και μικρές χώρες του πλανήτη.

Ζούμε σε ένα κόσμο όπου η έλλειψη εμπιστοσύνης σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οδηγεί και τους πλέον «καλοπροαίρετους» πολίτες σε επίπεδα αμφισβήτησης θέσεων και επιχειρημάτων εκείνων που επιμένουν ότι υπάρχει «υπερθέρμανση» του πλανήτη και εκείνων που την αμφισβητούν.

Χαμογέλασα όμως με «κατανόηση» και με μπόλικη «περιέργεια», βλέποντας τους Δημοσιογράφους στα Διεθνή ΜΜΕ να επισημαίνουν ότι ΑΜΕΣΑ, εντόνως επικριτικά και ίσως και λίγο προσβλητικά στο πρόσωπο του κ Trump που εκπροσωπεί τον θεσμό του Προέδρου των ΗΠΑ αντέδρασε ο Δήμαρχος του Πίτσμπουργκ, αλλά και ο Δήμαρχος της Βοστώνης και οι Κυβερνήτες των Πολιτειών της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνιας…

Όσοι από εμάς έχουμε πρόσβαση στα διεθνή τηλεοπτικά ΜΜΕ διαπιστώσαμε ότι ανέδειξαν τις έντονα επικριτικές ενστάσεις των συγκεκριμένων πολιτικών ανδρών, των δύο Δημάρχων και δύο Κυβερνητών και έδειξαν βίντεο με όσα είπαν…

Τα Διεθνή ΜΜΕ όμως, λίγο περίεργο αλήθεια, ΔΕΝ έκαναν αναφορά στις «ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ» ότι ο Δήμαρχος του Πίτσμπουργκ κ Bill Peduto, o Δήμαρχος της Βοστόνης κ  Marty Walsh, o Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης κ Andrew Cuomo και ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια κ Jerry Brown, είναι ΟΛΟΙ μέλη του Αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος… 

«ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ»…Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.