Τελευταίες αναρτήσεις

14 Ιουνίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ, μέγας χορηγός του School Pride. Η διαφθορά των παιδιών μας ο απόλυτος στόχος των αθέων.

Γράφει ο Κώστας Καραΐσκος 

Όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία για την στοχοθεσία τού ΣΥΡΙΖΑ μέσω της “θεματικής εβδομάδας” στα γυμνάσια της χώρας, βλέποντας προχθές (4-6-17, ΕΡΤ1) την εκπομπή “Θεματική Εβδομάδα στα σχολεία” την …έχασε. Ο Γκαίμπελς στη Γερμανία του 1937 θα ντρεπόταν να στήσει τόσο ξεδιάντροπη προπαγάνδα: η οικοδέσποινα δημοσιογράφος (Μ. Μιχελιδάκη) είχε καλέσει 13 νοματαίους, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ να πρεσβεύει την αντίθετη άποψη! Υπήρξαν 2-3 δευτερεύουσες παρουσίες που περιορίστηκαν σε απλώς θετική στάση έναντι της θεματικής των “έμφυλων ταυτοτήτων” και ΟΛΟΙ οι άλλοι ήταν υπέρ της ψυχοκοινωνικής αποδόμησης των μαθητών που επιχειρείται με την συγκεκριμένη θεματική (χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το πάνελ είχε 2 παρακαλώ δασκάλους -Π. Σαπουντζάκης, Α. Σκίμπας- από το “Πολύχρωμο Σχολείο”!).

Σημειωτέον ότι στο διαφημιστικό διάλειμμα έπαιξε και διαφήμιση τοῦ …Athens Pride! 

Oι εχέφρονες που άντεξαν να παρακολουθήσουν την εκπομπή μέχρι τέλους θα φρύαξαν. Έδιναν κι έπαιρναν τα …δικαιώματα των σεξουαλικών παρεκκλίσεων αλλά και η υποχρέωση όλων ημών (και του κράτους μας λόγω ΟΗΕ!) να τα αναγνωρίσουμε μα και να καταργήσουμε κάθε νόρμα και λογική. Δυό τουλάχιστον φορές έγινε αναφορά στο φύλο που ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ (!!!) στο παιδί με τη γέννησή του, ώστε να αντιπαρατεθεί η μετέπειτα “επιλογή” του! Καλέ ποια βιολογία και ποια ανατομία, αυτά είναι τρε μπανάλ!!! 

Ο Κωστής Παπαϊωάννου, τέως γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (1) καί αρχιτέκτονας νομοθετημάτων όπως το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, η διόρθωση φύλου (!) κτλ μίλησε για την μισαλλοδοξία και τον ηθικό πανικό των εναντιοφρόνων, επαίνεσε δε την διοικούσα Εκκλησία που προσήλθε και …απήλθε δηλώνοντας απλώς την αντίθεσή της (“εμείς είμαστε υπέρ του θρησκευτικού γάμου, εσείς ως Πολιτεία ό,τι νομίζετε”, κάπως έτσι το περιέγραψε). 

Η Φ. Κούβελα, γ.γ. ισότητας των – όχι πλέον μόνο δύο! – φύλων κάλεσε να μπουν στα σχολικά προγράμματα όλα τούτα “τώρα που έχουμε την κυβέρνηση” (2), είπε δε και για την αρχή που έγινε με δημοτικά σχολεία όπου προτείνονται κούκλες σε αγόρια κτλ. Ένας ψυχίατρος (Δ. Παπαδημητριάδης) ζήτησε η σχετική εκπαίδευση να ξεκινάει από τα 5, τα έβαλε με τους γιατρούς που εμμένουν στην βιολογία και αμφισβήτησε την επιρροή της τηλεόρασης στο θέμα της ομοφυλοφιλίας επί του παιδιού αφού, όπως είπε, βλέποντας έγχρωμους μετανάστες δεν γίνεται μαύρο!!! 

Ένας δικηγόρος (Β. Σωτηρόπουλος) διεκτραγώδησε τα προβλήματα των διεμφυλικών ατόμων: αν μπορούν να αλλάζουν στην ταυτότητα το φύλο τους ασχέτως χειρουργικής επέμβασης, πώς θα ξαναποκτούν τους τίτλους σπουδών που είχαν πάρει με το …προηγούμενο φύλο τους και άλλα τέτοια εμβριθή. 

Όλα τούτα βεβαίως δεν είναι πρωτάκουστα, είναι ο προκρούστειος κανόνας στον οποίον πρέπει να υποταχθούν όλες οι δυτικές κοινωνίες. Το είπε και η χαρωπή παρέα της συγκεκριμένης εκπομπής, θα κάνουμε αυτά τα βήματα που άλλοι λαοί ήδη έχουν κάνει και ποτέ δεν θα γυρίσουμε πίσω. Όσα σήμερα ηχούν ως παραδοξολογήματα για τον μέσο Έλληνα – π.χ. είμαι ένας άνδρας που όμως δηλώνοντας γυναίκα θέλω να μπαίνω σε γυναικείες τουαλέτες ή να αγωνίζομαι σε αθλήματα ως γυναίκα – είναι αληθινά περιστατικά σε ΗΠΑ, Σουηδία, Ελβετία κτλ κι αποτελούν και το δικό μας αύριο.

Ένα αύριο όπου κάθε λογής παρέκκλιση θα περνάει μετ’ επαίνων ή έστω ασχολίαστη, ενώ η κατάφαση στη φύση και την λογική θα θεωρείται φανατισμός αν όχι φασισμός.

Σήμερα ακόμη η ελληνική κοινωνία μπορεί να διαχωρίσει το θεμιτό δικαίωμα του καθενός στο κρεββάτι του από όσα θέλει να επιβάλει ο παρελαύνων ΛΟΑΤΚΙ, πού είναι όμως οι δυνάμεις που θα εκφράσουν με νηφαλιότητα την διάκριση αυτή; Δεν ξέρω αν η επίσημη στάση της ελλαδικής Εκκλησίας είναι αυτή η ποντιοπιλατική που περιέγραψε ο Παπαϊωάννου, ελπίζω πως όχι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη Έλληνες γονείς και εκπαιδευτικοί που να διαθέτουν ένα δράμι μυαλό άθικτο από τις παγκοσμιοποιημένες αθλιότητες και ένα δράμι περηφάνειας ν’ αρνηθούν την ομαδική παράκρουση που επιβάλει το “πολύχρωμο” λόμπυ.  

Αν όμως και την ερχόμενη χρονιά η θεματική εβδομάδα παρουσιάσει την ίδια προπαγάνδα στις σχολικές αίθουσες χωρίς αντιστάσεις, σημαίνει πως είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ανάξιοι οποιουδήποτε μέλλοντος

Και μην τολμήσει μετά κανένας να πει πως δεν ήξερε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε: μας τα λένε όλα μέσα στα μούτρα μας, μέσα από την κρατική ραδιοτηλεόραση: τι θέλουν, τι κάνουν, τι σχεδιάζουν. Λοιπόν;

1. Θυμίζουμε ότι έγινε διάσημος στέλνοντας στον Εισαγγελέα τον μητροπολίτη Χίου για ρατσισμό, όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε σε “λαθρομετανάστες”!

2. Άλλωστε ο Σύριζα είναι κλασική περίπτωση επαμφοτερίζοντος οργανισμού: αριστεροδεξιά Κυβέρνηση, βορειοπροαστιακή εξαρχειοφιλία, ριζοσπαστική αμερικανοφροσύνη…

το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.