19 Ιουνίου 2017

Το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού όπως το είδα στην gay-“pride”

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου 

Ολοκληρώθηκε, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, η παρέλαση των gay και των λοιπών ΛΟΑΤΚΙ (μη με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί, δεν ξέρω ούτε μ' ενδιαφέρει να μάθω), στην καρδιά της Αθήνας, στην καρδιά της Ελλάδος, στο Σύνταγμα. Παρευρέθηκαν κόμματα, πολιτικά πρόσωπα, πρέσβεις, νεολαίες και άλλοι, που μπορείτε να μάθετε από την ειδησεογραφία ποιοι.

Θα σας πω, όμως, τι είδα εγώ στην “παρέλαση” αυτή. Είδα ανάγλυφο, απειλητικό, επιθετικό, το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού. Γιατί τι άλλο είναι από αποτρόπαιος φασισμός μια μικρή μειονότητα να θέλει και να επιχειρεί να επιβάλει τα πρότυπά της σε ολόκληρη την κοινωνία; Μια κοινωνία στο μεγαλύτερο ποσοστό της Χριστιανική, (άσχετα αν οι ιερωμένοι της είναι στην πλειονότητά τους εχθροί του Χριστού, θα εξηγήσω παρακάτω γιατί), που έχει ρητές προτροπές από τα ιερά κείμενα της θρησκείας της να απέχει από κιναιδισμό, αρσενοκοιτίες, κτηνοβασίες και λοιπές έξεις, που προσβάλλουν την αγνότητα και την καθαρότητα του Χριστιανού ως “προσώπου” κατ' Εικόνα Θεού, με δυνατότητα, αν το θέλει, να φθάσει στην Ομοίωση-θέωση.  

Σε αυτή, λοιπόν, την κοινωνία έρχεται ένα τσούρμο “φαιδρών” ατόμων και των “υψηλά” ισταμένων προστατών και “προωθητών” τους, να ξηλώσουν τα βιώματα, τις αρχές, τις επιθυμίες αυτού του ασύγκριτα μεγαλύτερου κομματιού της ελληνικής κοινωνίας, τις δικές τους αξίες και επιθυμίες για έρωτα και γάμο, θείο και ιερό, μεταξύ ενός αληθινού άνδρα και μιας αληθινής γυναίκας, τη δική τους επιθυμία τους τα παιδιά τους να είναι αγνά, όπως οι πρωινές δροσοστάλες. 

Και παρελαύνουν οι φαιδροί (δυστυχώς κάτι περισσότερο!) αυτοί και διατυμπανίζουν τις ανοίκειες σεξουαλικές επιλογές τους και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι θύματα φασισμού, που πρέπει μέσω “παιδείας” να απαλειφθεί. Ποιοί; Αυτοί που αποτελούν, μαζί με τους πάτρωνές τους, την πιο ωμή έκφραση του φασισμού!  

Τι άλλο από φασισμός είναι όταν μία μικρή μειονότητα θέλει να επιβάλει ως σεβαστές τις σεξουαλικές “αξίες” τις οποίες υιοθετεί σε ολόκληρη την κοινωνία, δήθεν από σεβασμό στη “διαφορετικότητα” -και ο εγκληματίας “διαφορετικός” είναι, πρέπει άραγε να τον σεβαστούμε; Μια κοινωνία που, στην πλειοψηφία της, αυτές οι “αξίες” της προκαλούν ντροπή και αποτροπιασμό -τη δικιά της διαφορετικότητα δεν την προστατεύει κανείς, ούτε η Εκκλησία, ούτε η κοσμική εξουσία. Και οι κύριοι αυτοί και οι κυρίες, οι “κυριο-κυρίες”, παριστάνουν ότι είναι θύματα φασιστικής νοοτροπίας. Έλεος πια! 

Μια μικρή μειονότητα, που αντί να ζει “σιωπηλά” ανάμεσά μας και κανείς δεν πρόκειται να την ενοχλεί, όπως κανείς δεν την ενοχλούσε όταν ζούσε ανάμεσά μας “στη σκιά”, ξαφνικά, με τη στήριξη “των αρχόντων του κόσμου τούτου”, διαλαλεί την αποκλίνουσα από τη φυσική οδό σεξουαλικότητά της, όπως κάποιος διαλαλεί την πραμάτεια του. Προφανώς οι πάτρωνές τους θέλουν να πουλήσουν τις “προτιμήσεις” αυτές σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, στους παλιότερους, στους νεότερους, στους εφήβους ακόμα και στα παιδιά!

Αυτά τα πανέμορφα και αθώα παιδιά των Ελλήνων έχει αναλάβει εργολαβικά το υπουργείο “Παιδείας”, με πρώην και νυν υπουργούς-υπεργολάβους των εβραιοσιωνιστών, να τα μυήσει στην πραμάτεια που πουλάνε οι ΛΟΑΤΚΙ και να τα πείσουν να την αγοράσουν. Δεν μπορώ να διανοηθώ χειρότερη και βαρύτερη μορφή φασισμού από αυτήν: επιβολή αρρωστημένων προτύπων στα παιδιά, στο όνομα του αντιφασισμού, είναι ο πιο μαύρος και απαιχθής φασισμός. 

Και οι πολιτικές νεολαίες που μετέχουν σε αυτό το φαιδρό, αλλά καθόλου ακίνδυνο πανηγυράκι για την ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών και ολόκληρης της κοινωνίας; Ω, οι νεολαίες! Είναι αυτές οι τάχα “προοδευτικές” νεολαίες, που ανάθεμα και αν κατάλαβαν κάτι από ζωή, από γνήσιο προοδευτισμό (την ανοδική πορεία του πολιτισμού), από γνήσια λαϊκά βιώματα, από αγνότητα σώματος, νου και ψυχής, κατά το πρότυπο του “καλού κ' αγαθού” ανθρώπου των προγόνων μας, που πήγαζε από την αγάπη και το σεβασμό στο Υπέρτατο (το Όντως Ον) που το θεωρούσαν επίσης Καλό κ' Αγαθό. Γιατί, αν δεν ήταν, αν απέκλινε από τους φυσικούς νόμους που Αυτό το ίδιο έθεσε, το Σύμπαν θα είχε καταρρεύσει. 

Όπως σε κατάρρευση θα οδηγηθεί η ελληνική κοινωνία, όλες οι κοινωνίες, αν δεν αντιδράσουν σε αυτήν την απανταχού επίθεση της “προοδευτικότητας”, τη μεταμοντέρνα αυτή μορφή φασισμού, που αυτοχαρακτηρίζεται ως θύμα του φασισμού. Το είδωλο της πραγματικότητας κάποιοι πολύ επιτήδειοι “αρχι-φασίστες”, μας το εμφανίζουν πλήρως ανεστραμμένο και σε όλα τα θέματα, όχι μόνον σε αυτό, με προεξάρχον το μεταναστευτικό.  

Και είναι αυτές οι νεολαίες που διαμαρτύρονται όταν η ελληνική στρατευμένη λεβεντιά παρελαύνει με εθνική περηφάνεια στους δρόμους των πόλεών μας. Είναι λάθος η εθνική περηφάνεια για τους “προοδευτικούς” αυτούς νέους και τους πολιτικούς πάτρωνές τους. Μόνο η κάθε είδους σεξουαλικά διαστροφική “περηφάνεια” (pride!) είναι καλή και αποδεκτή. Μόνον αυτή πρέπει να παρελαύνει! 

Αυτά τα φασιστάκια της πεντάρας τα μεγάλωσαν γονείς που οι έννοιες Θεός , πατρίδα, έθνος, συνεκτική οικογένεια, συνεκτική κοινωνία, ανθρώπινη “καθαρότητα” ύπαρξης σε όλα τα δομικά της στοιχεία, τους ήταν παντελώς άγνωστες. Στη θέση τους είχαν μπει τα “τσιτάτα”του Μαρξ και η προσπάθεια, το πάθος να πούμε καλύτερα, για “κατάληψη” της κοινωνίας (το καπέλωμά της!) με βάση αυτά τα τσιτάτα.

Τσιτάτα που η αυθεντικός Έλληνας ποτέ δεν τα δέχτηκε, εφ' όσον έχει επίγνωση ότι από τα σπλάχνα του έχουν γεννηθεί γίγαντες του Πνεύματος και δεν υπάρχει κάτι μεταγενέστερο, το ο,τιδήποτε, που δεν το ανακάλυψαν και δεν το εξέφρασαν αυτοί οι γίγαντες με την αρτιότητα του Ελληνικού Λόγου και όχι με αποβλακωτικές ιδεολογικο-θρησκείες και “τσιτάτα-δόγματα”, που σήμερα έχουν ξεπεραστεί τόσο, ώστε έχουν μεταβληθεί σε ιδεολογικά ζόμπι. Όμως, τα “Πολιτικά” του Αριστοτέλους θα διαβάζονται όσο υπάρχουν άνθρωποι. 

Θα αναφερθώ εν συντομία στο γιατί θεωρώ ότι οι πλείστοι των χριστιανών ιερωμένων, από τους απλούς ιερείς ως τους “αρχι”-επισκόπους και βάλε, είναι εχθροί του Χριστού. Είδατε αυτοί οι “πλείστοι” να αντιδρούν οργανωμένα στην φασιστική καταπίεση των Χριστιανών από μια μειονότητα αν.αιδών (άνευ αιδούς) ανθρώπων; Ποτέ και σε κανένα τομέα καταπίεσης δεν αντέδρασαν, εφ' όσον είναι πασιφανές ότι λειτουργούν και σε άλλους τομείς φασιστικές καταπιέσεις των Ελλήνων Χριστιανών. Και θα βαίνουν αυξανόμενες, όσο η “κρίσιμη” ώρα πλησιάζει.

Αν ήθελαν οι “πλείστοι” της διοικούσας Εκκλησίας όλα αυτά που μαρτυρικά υφίσταται ο ελληνικός λαός θα είχαν λήξει προ πολλού, αλλά δε θέλουν. Και “το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”. Όμως τώρα που ετοιμάζουν υπόγεια και άκρως φασιστικά (υπακοή στους “αρχι”-επισκόπους προπαγανδίζει συνεχώς το φυλλάδιο “Φωνή του Κυρίου”!) την πανθρησκεία: Ορθοδοξία, καθολικισμός, προτεσταντισμός, ισλαμισμός, ιουδαϊσμός και δε συμμαζεύεται όλα σε ένα καλάθι, τώρα θα δουν τη δύναμη του ελληνικού λαού. Όλα σε ένα καλάθι, στο όνομα της δήθεν αγάπης! 

Και ποιοι επικαλούνται αυτήν την αγάπη; Αυτοί που δε δίνουν δεκάρα τσακιστή αν οι άνθρωποι δυστυχούν, αν πεινάνε, αν “χάνουν την ψυχή τους”, αν αλληλοσκοτώνονται σε πολέμους για τα κέρδη ελάχιστων ολιγαρχών του πλούτου. Αν λάτρευαν πραγματικά το Χριστό θα ήσαν “πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνη” (Μακαρισμοί, κατά Ματθαίον 5, 1-12 ), την κοινωνική δικαιοσύνη. Και μόνον αν αυτή άφηνε ευκαιριακά κάποιους απέξω, θα ασκούσαν την ελεημοσύνη.

Έχουν αντιστρέψει τη Χριστιανική ιεράρχηση των πραγμάτων, μεταβάλλουν τους ανθρώπους σε επαίτες και τους δίνουν ένα πιάτο φαΐ, ενώ καταδεικνύουν πλήρη αδιαφορία, άρα συνενοχή, στη μέγιστη κοινωνική αδικία και καταπίεση που συντελείται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Πότε κατακεραύνωσαν την κοινωνική αδικία και τους πολιτικούς που την ασκούν και μάλιστα στο όνομα των “παγκόσμιων αφεντικών”;

Τι θα μπορούσαν στην προκειμένη περίπτωση της φαιδρο-παρέλασης να κάνουν; Την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, σε άλλο σημείο της Αθήνας αλλά κοντά στο Σύνταγμα (θα μπορούσαν να είχαν δεσμεύσει πρώτοι το Σύνταγμα) να είχαν οργανώσει Χριστιανική αντισυγκέντρωση.

Όχι με σταυρούς, λάβαρα και άλλα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν ως γραφικούς τους συμμετέχοντες. Αλλά με πορεία όμορφων, ερωτευμένων γονιών (προϋπόθεση συμμετοχής η ηλικία 20 έως 40 ετών) που να κρατούν από το χέρι τα πανέμορφα και αθώα σαν πρωινές δροσοστάλες παιδιά τους, μια αληθινή πανδαισία ομορφιάς, παιδικών “χρωμάτων” και αθωότητας. Θα τονίζονταν έτσι η σταθερή εμμονή της ελληνικής κοινωνίας στην “αξία” του ανδρόγυνου έρωτα, του “κατά φύσιν” γάμου και της “κατά φύσιν” οικογένειας.

Όμως, δεν έκαναν κάτι, το οτιδήποτε, οι “πλείστοι” αυτοί και κατά “πλείστα” τεκμήρια εχθροί του Χριστού. Άκρα του τάφου σιωπή. Κάποια αγρυπνία έγινε στην Αθήνα, εν τω μέσω της νυκτός. Αλλά αυτές οι “μάχες” θέλουν ενέργειες στο Φως (όπως ακριβώς στο φως θέλουν να βγουν οι ως τώρα τυφλοπόντικες!) και μόνον επικουρικά μεσονύκτιες προσευχές.

Ας το πάρουμε πλέον απόφαση. Είναι όλοι εναντίον μας: πολιτικοί, κόμματα, διοικούσα Εκκλησία, Δικαιοσύνη, ψευτο-διανοούμενοι, ψευτο-οικονομολόγοι , ψευτο-δημοσιογράφοι, ψευτο-μμε. Και δεν το κρύβουν καθόλου. Μας χτυπούν απροκάλυπτα και χωρίς αναστολή ή ίχνος ντροπής. Μας φλομώνουν στην ψευτιά, στο πλαστικό, στο ντεμέκ, στην ασυδοσία και ανεκτικότητα των πάντων. Όλα ναρκώσεις για να είμαστε “καλά παιδιά” και να “κοιμόμαστε ήσυχα”, αγκαλιά με τις ψεύτικες ελπίδες που με πολύ επιστημονικό τρόπο εγχαράσσουν μέσα στον εγκέφαλό μας.

Όταν πειστούμε ότι είμαστε εντελώς μόνοι με τόσους εναντίον μας, η θέληση να τους νικήσουμε όλους αυτούς θα γιγαντωθεί. Θα σταθούμε ως γνήσιοι “οπλίτες” του Χριστού και του Ελληνισμού στις “αιώνιες Θερμοπύλες” που προόρισται η Ελλάδα να φυλάει, με την αποφασιστικότητα του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του: να μην αφήσουμε το μεταμοντέρνο φασισμό και τη μεταμοντέρνα παντός είδους βαρβαρότητα να περάσουν στην “ιερή μας γη”, την εντός και εκτός μας. Γένοιτο! 

το είδαμε ΕΔΩ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.