Τελευταίες αναρτήσεις

4 Ιουνίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ! Από υποκατάστημα (παραμάγαζο!) του 'ΔΝΤ' στην ...Τουρκία(!) κάνουν την χρηματοδότηση της ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ 'FRAPORT', για να μάς πάρουν τα 14 Αεροδρόμιά μας!!!

(ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ... ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ!) 

Πλιά-τσι-κο δίχως τέλος από μια τραπεζική συμμορία παγκοσμίου βελινεκούς, που έχει απλώσει τα πλοκάμια της παντού πάνω σε αυτή την χώρα και κάθε ημέρα την κατακρεουργεί, την καταστρέφει, την ισοπεδώνει και στο διάβα της δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο!.. 

Κυβερνήσεις εθνικής προδοσίας, υπογράφουν το ξεπούλημα δημοσίας και ιδιωτικής περιουσίας, σε παραμάγαζα των ίδιων των τραπεζιτών που τις χρηματοδοτούν από παγκόσμιους οργανισμούς, παραβιάζοντας κάθε έννοια λειτουργίας τους και αθετώντας τους σκοπούς και τους κανόνες συστάσεώς τους... 

Με έκπληξη, σας αποκαλύπτουμε ακόμη ένα έγγραφο φωτιά των εγκλημάτων που γίνονται σε αυτή την χώρα, με τις ευλογίες μιας τραπεζικής μαφίας, που στο πειραματόζωο Ελλάδα δείχνει τα δόντια της. 

Ο 'IFC' είναι ένας διεθνείς οργανισμός, ο οποίος συστάθηκε το 1945 με την συμφωνία του Βretton Woods*, όπου εκεί θεσμοθετηθήκανε τρεις συνολικά οργανισμοί, το 'ΔΝΤ', η Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) και το 'International Finance corporation'...που ως σκοπό είχε, την χρηματοδότηση συγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων, σε χώρες απολύτου φτώχειας για την ανάπτυξη και την ευημερία αυτών των λαών.. 

Σήμερα με μεγάλη μας έκπληξη ανακαλύπτουμε, πως ο εν λόγω φορέας χρηματοδοτεί την ΔΙΑΒΟΗΤΗ Γερμανική 'Fraport', προκειμένου να αγοράσει τα 14 Ελληνικά αεροδρόμια... Χρήμα το οποίο προήλθε μέσα από την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους της Ελλάδος και των τόκων αυτών σήμερα έρχονται και εξαγοράζουν τα πάντα... 

Το ακόμη πιο εξωφρενικό αυτής της υπoθέσεως και των εγκλημάτων που γίνονται εις βάρος της χώρας, είναι το γεγονός, πως η εν λόγω χρηματοδότηση γίνεται μέσω του υποκαταστήματος της 'IFC' στην ...Τουρκία άλλωστε αυτό μας αποκαλύπτει και το σχετικό δελτίο τύπου, που εξέδωσε o εν λόγω οργανισμός από την Κωνσταντινούπολη και συντάκτη του κειμένου, κάποιον κύριο Basak Pamir.

Δείτε κατωτέρω, το αποκαλυπτικότατο έγγραφο... 

[πηγή: http://bankstersae.blogspot.gr/2017/05/y-fraport-14.html] 

(*ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΟΠΟΝΥΜΙΟ 'BRETTON WOODS'; 

ΗΤΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΠΡΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 1944, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΜΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ Η ΧΑΡΑΞΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ "ΠΟΡΕΙΑΣ"... 

ΠΑΡΟΥΣΑ (περιέργως;) ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΚΟΜΑ!... ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ", Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "μας" ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ, ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ ΓΙΑ "ΞΕΚΙΝΗΜΑ" ΤΟ ΜΥΘΩΔΕΣ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 40.000.000$ ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ "ΦΥΤΡΩΣΑΝ" ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; 

ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΛΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ 3 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ... 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΣΟΣ. 
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΜΠΑΡΟΥΝΗΣ. 
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ; 
(ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ...διαγωνισμών τραγουδιού, μαγειρικής και 'Survivor';) 

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ..."ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ" 25 μόλις ετών! Γεννηθείς το 1919. 
Ποιός; Ο ...Ανδρέας Παπανδρέου!!!!!!!!!!!!! 
Που είχε και μαλλιά τότε... 

Πού την είχε "κοπανήσει" με διαβατήριο απ' το 1939 για τις ΗΠΑ, άν και με ογκώδη φάκελλο στην Ασφάλεια Αθηνών, από ...μαθητής(!), άν και ευρισκόμενος ο πατέρας του σε εξορία στην Χίο... 

Καί που τον "σπίτωσε", τόν τάϊζε και τον πότιζε, η πρώτη του γυναίκα, η (μετέπειτα ψυχίατρος) Χριστίνα Ρασσιά! Πού για 'ευχαριστώ', της ζήτησε διαζύγιο λίγα χρόνια μετά... 

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ, ΓΙΑ "ΖΟΥΜΕΡΕΣ" ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ 'BRETTON WOODS', ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ (ΟΓΚΩΔΕΣ) Φ.Ε.Κ.315/27-12-1945 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ...ΚΑΡΑΦΛΟΙ!!! 

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΠΡΟΣΙΤΑ" ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ...) 

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.