Τελευταίες αναρτήσεις

12 Ιουνίου 2017

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης 

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ στρέφουν ήδη την προσοχή μας στο 2060, δήθεν μισοαστεία, δήθεν μισοσοβαρά, για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα και να το χωνέψουμε

Όμως μάγκες των ΜΜΕ, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Μέχρι το 2060 μεσολαβούν 43,5 χρόνια, δηλαδή μισός αιώνας.

Τι θα γίνει λοιπόν; Θα μείνουμε σε μνημόνια μέχρι τότε ή θα αποκτήσουμε από τώρα την ελευθερία μας, το δικό μας νόμισμα και τη δική μας οικονομική ανάπτυξη;

Ο κ. Μπαρόζο, που το 2010 ήταν πρόεδρος της ΕΕ, το είπε προχθές. Αν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ το 2010 το ευρώ θα κατέρρεε αμέσως. Εμείς όμως αποφασίσαμε να διασώσουμε το ευρώ και τις γαλλικές και γερμανικές τράπεζες, περιμένοντας, στην καλύτερη περίπτωση (για να μην το πω βλακεία ή προδοσία), να δείξουν οι εταίροι μας αλληλεγγύη.

Σήμερα και αφού προηγουμένως μας έκαναν δούλους των ευρωπαϊκών κρατών και μας εξάρτησαν από τις εκλογές τους και τα κοινοβούλιά τους, όχι μόνο δεν υπάρχει αλληλεγγύη, αλλά υπάρχει αυστηρή τιμωρητική διάθεση μέχρι το 2060 και βλέπουμε.

Φίλοι μου, ακόμα πολλοί από εμάς διατηρούμε κάποιες περιουσίες έστω υποτιμημένες, αλλά τις διατηρούμε. Αν όμως συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα μας μείνει τίποτα. Κάποτε θα κοιτάμε τις περιουσίες που φτιάξαμε, τους δρόμους που κατασκευάσαμε, τις υποδομές τις οποίες εμείς πληρώσαμε, τα δημόσια αγαθά μας, να τα χαίρονται άλλοι, ενώ εμείς δεν θα έχουμε ούτε χρήματα για να φυτοζωήσουμε. Ο εξανδραποδισμός θα συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς και στην Ελλάδα θα έρθουν άλλοι άνθρωποι και άλλοι πολιτισμοί. Για την εγχώρια και ξένη ολιγαρχία αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αντίθετα τους διευκολύνει στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, για μας όμως τους απλούς Έλληνες, είναι πόνος ψυχής.

Ακόμα και τώρα είναι καιρός να αποκτήσουμε το δικό μας νόμισμα, τη δική μας οικονομική πολιτική αυτάρκειας και να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, αλλάζοντας ταυτόχρονα το σάπιο πολίτευμα που μας χρεοκόπησε. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε την Ευρώπη ούτε να την κάνουμε να ανησυχήσει και να υποχωρήσει. Απλά θέλουμε να ζήσουμε και να ζήσουμε ως λαός με αξιοπρέπεια, κατά πως ταιριάζει στην ιστορία μας.

Αν αρχίσουμε τώρα, μέχρι το 2060, όπου θέλουν να μας έχουν σε μνημόνια, θα έχουμε ήδη δημιουργήσει το νέο Χρυσό Αιώνα της ελληνικής ιστορίας. Αν δεν το μπορούμε, αν δεν το αξίζουμε, τότε ας καταστραφούμε, αλλά πρέπει πρώτα να προσπαθήσουμε. Έτσι κι αλλιώς με μνημόνια και επιτροπεία μέχρι το 2060 είμαστε ήδη κατεστραμμένοι. Δεν μας μένει άλλη λύση.

Μην ακούτε καλοταϊσμένους καθηγητάδες και τα παπαγαλάκια του συστήματος, που πληρώνονται ακριβώς για να κάνουν συστημική προπαγάνδα. Ακούστε την καρδιά σας, την καρδιά του πραγματικού Έλληνα.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.