23 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ

Ώρες ευθύνης για τα πατριωτικά κόμματα

Γράφουν οι
Παναγιώτης Αποστόλου και
Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας” 

Το τέλος των ιδεολογιών ήλθε νομοτελειακά με τον ερχομό των Μνημονίων! Αυτά που αποκήρυττε, αρχικά, μετά βδελυγμίας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και στη συνέχεια ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα τα έσκιζε ή θα τα καταργούσε με ένα μόνο άρθρο στη Βουλή!

Το τέλος των ιδεολογιών, “προέτρεψε” το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ το 2012, κάτι που τις προηγούμενες δεκαετίες φάνταζε τουλάχιστον εξωπραγματικό!  Που “προέτρεψε” πολλούς επιφανείς Υπουργούς προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, να “χωρέσουν” στο “Δημοκρατικό” μόρφωμα, το ΣΥΡΙΖΑ, και να υπουργοποιηθούν πάλι μαζί του!  

Το τέλος των Ιδεολογιών, του νεοφιλελευθερισμού, του σοσιαλισμού, της ιμιτασιόν αριστεροφροσύνης, ακόμη και του κομμουνισμού! Όλα και όλοι, θυσία στον βωμό της Εξουσίας και του ραγιαδισμού στους ξένους αφεντάδες!

Και απέναντι σε όλους αυτούς, ο υγιής Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός των Ελλήνων! Που δεν είναι ιδεολογία! Είναι τρόπος και στάση ζωής! Όσες, όσοι τον αναζητούν μέσα σ΄ αυτά τα Συστημικά κόμματα, ζουν σε ουτοπία.

Ακόμη και εκείνοι που διακηρύσσουν ότι εκφράζουν τον Πατριωτισμό και δεν μας εξηγούν γιατί τα ποσοστά τους “ταβανιάζουν” και δεν εκτινάσσονται λόγω της δυστυχίας και της ανέχειας του λαού μας! Όπως άλλωστε, γίνεται σε όλα τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη! 

Μονόδρομος ο Πατριωτισμός! 

Σε αυτή τη χώρα, την Ελλάδα μας, είναι πλέον μονόδρομος οι Πατριώτες - Εθνικιστές! Όχι βέβαια αυτοί που έχουν ταυτιστεί με ακραίες – παράνομες και αντιδημοκρατικές πράξεις και οι οποίοι φυσικά “συμμετέχουν” στο Σύστημα νοερώς, υποβοηθώντας το,  αφού κατέχουν και αυτοί, μια από τις σφραγίδες του Συστήματος!

Ωστόσο, οι Πατριώτες - Εθνικιστές ΠΡΈΠΕΙ να ενωθούν, υποτάσσοντας τον εγωισμό τους, τσαλαπατώντας το εγώ τους!  Όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα νέο Κίνημα! Αυτό που κατ’ ανάγκη – σε πρώτη φάση - μπορεί να μην κυβερνήσει, αλλά θα μπορέσει να προστατεύσει όλους τους Έλληνες! Αφυπνίζοντάς τους και δημιουργώντας ισχυρές αντιστάσεις στο νέο αποικιακό μοντέλο, στο οποίο ζει και το οποίο βιώνει η Ελλάδα μας σήμερα, κάτω από την νεόκοπη γερμανική μπότα, με την έγκριση των τοκογλύφων των Βρυξελλών!

Η αντίσταση μας για την παράδοση, την ιστορία, την κουλτούρα, για τις αξίες της ζωής που είναι η Οικογένεια, η Πατρίδα, η Θρησκεία, το Εθνικό φρόνημα και η Πίστη στον Χριστό, είναι το αφήγημα μας, ένα αφήγημα που για κάποιους σημαίνει γραφικότητα, που σε τελική ανάλυση δεν μας ενδιαφέρει!

Είναι αυτοί οι κάποιοι που δεν θέλουν, δεν μπορούν ή δεν τους το επιτρέπουν να αντιληφθούν ότι αυτή η γη, η γη μας, παρά τους δεκάδες Εφιάλτες, είναι η πιο πλούσια χώρα στον κόσμο! 

Είμαστε υποχρεωμένοι να ενωθούμε! 

Όλοι εμείς οι απόγονοι του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη, του Δραγούμη, του Μελά, του Γρίβα, του Σολωμού είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε ένα άλλο δρόμο γεμάτο νεοταξίτικα αγκάθια, γεμάτο ξένους πράκτορες των Πρεσβειών και ντόπιους κατασκόπους του Συστήματος!

Ένα Σύστημα, που δεν παύει να μιλάει για την δημοκρατικότητα του, ενώ ουσιαστικά αυτό στηρίζεται σε ακραίες μεθόδους επιβολής σκέψεων και πολιτικών!

Στην Ελλάδα του τέλους των ιδεολογιών, του τέλους των ρουσφετιών - ίσως το μόνο καλό των Μνημονίων - και του τέλους της επίπλαστης ευημερίας, τόσο οι νεομπολσεβίκοι όσοι και οι νεοφιλελεύθεροι δεν μπορούν να έχουν τίποτα κοινό με τις προκάτοχες ιδέες, γιατί οι πρώτοι έψαχναν μαζί με την εθνική ταυτότητα τους και τον ζωτικό χώρο επικράτησής τους, ενώ οι δεύτεροι  δεν κατάλαβαν ποτέ ότι ο γέρος Καραμανλής, έφτιαξε μια χώρα, μια διοίκηση και ένα πολιτικό καθεστώς, τέτοιο που αξίες όπως ελευθερία, δημοκρατία, θεσμοί, δικαιοσύνη, πήγαν μονομιάς όλα μαζί στα σκουπίδια…

Έτσι, οι Πατριώτες κατηγορούνται, στοχοποιούμενοι, αφού αποκλείεται η φωνή τους από όλα τα Συστημικά ΜΜΕ, ως τάχατες οπαδοί της θεωρίας της συνομωσίας! Γιατί το Σύστημα ενοχλείται από τέτοιες ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωνές! Γιατί οι εντολείς τους, γνωρίζουν ότι ο Πατριωτισμός ως δόγμα, ως σκέψη, δεν μπορεί να πεθάνει και όσο και αν το θέλουν, ο πατριωτισμός δεν θα εκλείψει ακόμη κι αν μείνει μόνο μια ψυχή ζωντανή…

Γι΄ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη, επιτέλους, όλοι οι Πατριώτες των πολλών κομμάτων, να ακολουθήσουν το δημοκρατικό μοντέλο της συνένωσης των δυνάμεών τους, αποκλείοντας τις ελάχιστες διαφορές τους, για να οδηγήσουν το λαό σε μια νέα πατριωτική εθνική και κοινωνική ανάταξη. Μπορούν, αρκεί να το θελήσουν.

Για να προετοιμάσουν και να καταθέσουν, μετά την ΕΝΩΣΗ, μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ! 

Ώρες ευθύνης για το λαό! 

Το ξέρουμε, πως ο λαός θα δείξει εμπιστοσύνη, αρκεί να καταλάβει, ότι δεν παίζουμε με την έννοια του Έθνους, δεν παίζουμε μαζί του, όπως όλοι οι προηγούμενοι, δηλαδή, τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Μεταπολίτευσης που τον λεηλάτησαν! Σκόπιμα, που όλοι πια, το γνωρίζουμε…

Ο λαός μας μέσα από τις μεγάλες δυσκολίες, έχει πλέον ανοίξει τα μάτια του σε αυτούς που έχουν κάνει κωλόχαρτο το ίδιο το Σύνταγμα και ζητάνε μέσα από την απίστευτη λεηλασία των Ταμείων και των πόρων αυτής της χώρας, να αναλάβει ο λαός την ευθύνη, επειδή τους ψήφιζε, όταν του υφάρπαζαν την ψήφο με τα ατέλειωτα και τα ασύστολα προεκλογικά τους ψεύδη!

Σε αυτήν την επιστράτευση του Πατριωτικού - Εθνικιστικού χώρου, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν. Ήδη υπάρχουν προσωπικότητες και σχήματα που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία και την ανάγκη αυτής της Συνένωσης! 

Ώρες ευθύνης για μας! 

Να καταλάβει και να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός – και είναι ευθύνη δική μας – ότι δεν υπάρχει καμιά σκοπιμότητα σε αυτήν την Συνένωση! Είναι καθήκον, είναι χρέος μας να του το δώσουμε να το καταλάβει!

Αυτήν, την ιερή ώρα, της Ένωσης του ανένδοτου Πατριωτικού Εθνικιστικού Κινήματος, πρέπει όλοι να συστρατευθούν, προκειμένου βήμα - βήμα να απαλλαγούμε από την γερμανική μπότα, να απαλλαγούμε από την ληστρική τραπεζοκρατία, να απαλλαγούμε από όλα όσα μας πληγώνουν! Πρέπει να δώσουμε στον κάθε Έλληνα το δικαίωμα να αντιληφθεί , ότι μπορεί η χώρα να αλλάξει, χωρίς όμως να χάσει τις εθνικές της αξίες και τα ιδανικά της!

Σε τούτο το σημερινό βήμα, από την Ελεύθερη Ώρα, η “Ελλήνων Πολιτεία” που πριν μερικές ημέρες έκανε ένα δημόσιο κάλεσμα για τη δημιουργία ενός νέου ενωτικού πατριωτικού φορέα, μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος, σας καλεί  να ξεκινήσουμε μαζί αυτήν την μακρά πορεία στο λαό, πόρτα - πόρτα, σπίτι – σπίτι, πλατεία – πλατεία!

Να δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες να καταλάβουν, ότι και ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.