Τελευταίες αναρτήσεις

5 Ιουνίου 2017

Ενώ στην Ελλάδα η Βουλή των Εφήβων επιλέγεται με αυστηρά νεοταξικά κριτήρια για να επηρεάζει την νεολαία προς αντιρατσισμούς, αντιφασισμούς, πολιτισμικότητες και διαφορετικότητες... στην Πολωνία τα πράγματα είναι διαφορετικά (βίντεο)

 το βίντεο είναι από τον χρήστη EL

Είναι εδώ και χρόνια γνωστό ότι τα παιδιά που τελειώνουν την Β Λυκείου κι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην λεγόμενη Βουλή των Εφήβων γράφουν μια έκθεση ιδεών και κρίνονται από αυτήν από το νεοταξίτικο Υπουργείο ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ Παιδείας για να επιλεγούν...

Εάν στην έκθεση αυτή επικρατούν οι νεοταξίτικες αντιλήψεις περί αντιρατσισμού, αντιφασισμού, κατά της ξενοφοβίας, υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και των προσφύγων, υπέρ της απόδοσης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, υπέρ της σεξοδιαστροφικής διαφορετικότητας, υπέρ της αθεϊας, υπέρ των εκτρώσεων, υπέρ της ευθανασίας, υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, κλπ.... ο μαθητής επιλέγεται με ελαφρά πηδηματάκια...

Εάν στην έκθεση επικρατούν αντιλήψεις υπέρ του Εθνους, υπέρ της Ορθοδοξίας, υπέρ της Ελληνικής Ιστορίας, υπέρ της Ελληνικής Παιδείας. κατά των λαθρομεταναστών, κατά των ομοφυλοφίλων και της πολυπολιτισμικότητας, κ.λ.π. ο μαθητής είναι κομμένος από χέρι...

Κατόπιν δημιουργείται κάθε χρόνο η Βουλή των Εφήβων στην οποία οι μαθητές συνεδριάζουν υπό την προεδρεία και την εποπτεία του Προέδρου της Βουλής και αν κάποιο παιδί στην ομιλία του πάει να ξεφύγει από τις εντολές της Νέας Τάξης και τον υποχρεωτικό φιλοευρωπαϊσμό επαναφέρεται άρον άρον στην Τάξη... από τον Πρόεδρο. 

Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη ελευθερία του λόγου όπως καταλαβαίνετε...

Αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε θλιβερές υπάρξεις νέων να μιλάνε για πολυπολιτισμούς, πρόσφυγες (που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα)....
Πάρτε μια απελπιστική πρώτη γεύση:


Ρατσισμός και ξενοφοβία έχουν την τιμητική τους από τους χαλβάδες εφήβους που έχουν υποστεί νεοταξική πλύση εγκεφάλου στα σχολεία...
Αλλη μια απελπιστική γεύση:

 

Η σύγκριση με τα παιδιά από την Πολωνία είναι απλά τραγική...

Διαβάστε επίσης 

Ἄς ξυπνήσουμε ἐπιτέλους! (από έναν μαθητή Λυκείου που αποκλείεται ΠΟΤΕ να βρεθεί στην Βουλή των Εφήβων)Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!!!!!!!!! Η Βουλή των Εφήβων. Το μέλλον των πολιτικών είναι πραγματικά ΦΡΙΚΤΟ. Αδερφάρες και διεστραμένα μυαλά θα κυβερνούν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Ο Θεός ας μας λυπηθεί...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.