11 Ιουνίου 2017

Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Στα χρόνια των Μνημονίων στον πατριωτικό πολιτικό χώρο – δυστυχώς – έχει δημιουργηθεί μια πανσπερμία νέων κομμάτων που ευαγγελίζονται όλα ότι εκφράζουν την αυριανή ελπίδα για τον δυστυχισμένο λαό μας.

Ιδρυτές αυτών των κομμάτων πολλοί άξιοι και υγιείς πατριώτες, αλλά και αρκετοί καιροσκόποι - γιαλαντζί “πατριώτες”, οι οποίοι κατά το παρελθόν συμμετείχαν σε άλλα πολιτικά σχήματα, τα οποία εξυπηρέτησαν το πολιτικό και επιχειρηματικό Σύστημα, όταν εκείνο τους χρειάσθηκε.

Έτσι, μετά από πολλά παθήματα, ο λαός μας διαπιστώνει πως δεν υπάρχουν καθαρές πολιτικές λύσεις και οι οποίες να εκφράζονται από τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα.

Αναζητεί λοιπόν, καθαρές πολιτικές λύσεις στα μη κοινοβουλευτικά νέα κόμματα, από τη στιγμή που τα αδιέξοδα της Πατρίδος και του λαού έχουν πληθύνει. Ωστόσο, αυτά τα νέα κόμματα θα πρέπει να ακολουθήσουν το δόγμα “η ισχύς εν τη ενώσει”! Θα πρέπει δηλαδή, να εξετάσουν τις δυνατότητες δημιουργίας μιας Πατριωτικής Συσπείρωσης με τη συμμετοχή τους σ΄αυτήν, στην οποία οι Πρόεδροι αυτών των κομμάτων θα θέτουν σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες! Θα “απομονώσουν” μέσα τους, αυτό το καταραμένο “εγώ” της φυλής μας!

Μια τέτοια προσπάθεια αναλαμβάνει σήμερα η “Ελλήνων Πολιτεία”, με το σημερινό ενωτικό της κάλεσμα! Που ως γνωστόν είναι το αρχαιότερο από όλα τα άλλα νεοϊδρυθέντα κόμματα του πατριωτικού χώρου, αφού η ίδρυσή της χρονολογείται στο 2011! Όταν έγκαιρα διαπίστωσε το μεγάλο κακό που ερχόταν, αναλαμβάνοντας ποικιλόμορφη δράση!

Μια τέτοια ενωτική προσπάθεια εκδηλώθηκε και από τον Τύπο και πιο συγκεκριμένα από τις εφημερίδες “Μακελειό” και “Ελεύθερη Ώρα”! 

Το δημοσίευμα της εφημερίδος “Μακελειό”… 

…την Τετάρτη 24 Μαίου 2017, είχε στην πρώτη της σελίδα τον τίτλο “Ενωμένη Εθνική Λαϊκή Πατριωτική Παράταξη – Πατριώτες και Εφιάλτες” και τις φωτογραφίες των Αντώνη Μυλωνάκη, Κωνσταντίνου Πλεύρη, Φαήλου Κρανιδιώτη, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιώργου Καρατζαφέρη, Κυριάκου Βελόπουλου (με την σειρά που τις έθεσε η εφημερίδα)! 

Η “Ελλήνων Πολιτείας” έχει … 

…ήδη τοποθετηθεί επί του δημοσιεύματος της εφημερίδος και δεν διστάζει να τοποθετηθεί εκ νέου!

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε για την ένωση του πατριωτικού χώρου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, από τη στιγμή που ο ίδιος και η 14μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ παραβίασαν τις αποφάσεις της λαϊκής βάσεως του κόμματος (σ.σ. απόφαση Εκτελεστικού Γραφείου κατά της ψήφισης του Μνημονίου) και ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο! Όταν ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη συμμετείχε της κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου – υπαλλήλου της Goldman Sachs – με 4 Υπουργούς και την οποία ο Καρατζαφέρης στήριξε μετά μανίας! Θυμηθείτε την αποχώρησή του από την κοινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν “έπεσε” στο τραπέζι το όνομα του τότε Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου! Γιατί έπρεπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποτακτικός του Συστήματος, υπακούοντας στις άνωθεν εντολές να επιβάλλει τον Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό για να “περάσει” το εγκληματικό PSI μέσω του οποίου εκχωρήθηκαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και η ανεξαρτησία της Πατρίδος μας!

Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Κυριάκο Βελόπουλο γιατί ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο, αφού αποτελούσε μέλος της 15μελούς Κ.Ο. του ΛΑΟΣ και στήριξε μέχρι τέλους την κυβέρνηση Παπαδήμου!

Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Αντώνη Μυλωνάκη, αφού είναι υπάλληλος του Γιώργου Καρατζαφέρη!

Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, αφού όλοι γνωρίζουν πως αποτελεί το alter ego του Αντώνη Σαμαρά! Ο οποίος καταψήφισε ως αντιπολίτευση το πρώτο Μνημόνιο και ως κυβέρνηση “σύρθηκε” στα τέσσερα ψηφίζοντας το δεύτερο Μνημόνιο!

Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Κασιδιάρη, από τη στιγμή που μας χωρίζει άβυσσος λόγω της ακραίας “έκφρασης” των λόγων και των πράξεών τους!

Έτσι, με όλους αυτούς τους καλοθελητές του Συστήματος ή έστω “εξυπηρετούντες” το Σύστημα, δεν είναι δυνατόν να μπορέσουμε να συνεργαστούμε για τη δημιουργία ενός ενωτικού πατριωτικού κόμματος!

Το δημοσίευμα της εφημερίδος “Ελεύθερη Ώρα”… 

…την Δευτέρα 29 Μαίου 2017, είχε στην πρώτη σελίδα τον τίτλο “Πατριωτικό Ενωτικό κάλεσμα από Πλεύρη, Καπερνάρο, Ρήγα και Σακκά”!

Με τους παραπάνω αναφερόμενους επικεφαλής πολιτικών σχηματισμών, αλλά και με όποια άλλα νέα κόμματα δεν έχουν συμμετάσχει σε Συστημικά αλισβερίσια, και βέβαια η “Ελλήνων Πολιτεία” θα μπορούσε να συζητήσει για την συνένωσή τους σε έναν μεγάλο ενωτικό Πατριωτικό φορέα, ο οποίος εν κατακλείδι θα δημιουργούσε πολλές ελπίδες για να εκπροσωπηθεί με ικανότατο ποσοστό στην επόμενη Βουλή, αλλάζοντας τους πολιτικούς συσχετισμούς προς όφελος της Πατρίδος μας!

Ωστόσο, το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα πρέπει να έχει ως βάση κάποια σημαντικά προαπαιτούμενα για να ξεκινήσει μια συζήτηση “στρογγυλής τραπέζης”! Για τα οποία – προαπαιτούμενα - θα πρέπει να υπάρξει πλήρης ταύτιση από όλα τα υπό συνεργασία νέα κόμματα! 

Απαραίτητα προαπαιτούμενα συνεργασίας… 

…είναι πρώτο και καλύτερο, να αποδεχτούμε όλοι – οι εκπρόσωποι των κομμάτων (ένας από κάθε κόμμα) - να τεθούμε υπό την Προεδρεία ενός ικανότατου και ουδέτερου προσώπου, αποδεκτού στην ελληνική κοινωνία, το οποίο θα είναι ίσο απέναντι ίσων! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα δείξουμε όλοι ότι βάζουμε το “εγώ” μας κάτω από το συμφέρον της Πατρίδος μας! Γιατί, είναι άλλο να το λέμε με κουβέντες που δεν κοστίζουν τίποτε και είναι άλλο να δεσμευόμαστε με την υπογραφή μας! Βέβαια, αυτό το πρόσωπο θα είναι της απολύτου αποδοχής, όλων των συμμετεχόντων κομμάτων!

Την αντιμετώπιση της αθρόας λαθρομετανάστευσης, που είναι ο υπ΄ αριθμόν ένα κίνδυνος της Πατρίδος! Σε μια κατεστραμμένη οικονομικά χώρα, πρώτα θα φροντίσουμε να ταΐσουμε τα δικά μας παιδιά! Μια απόφαση που θα τεθεί στο λαό μας για να την εγκρίνει μέσω δημοψηφίσματος!

Την στάση πληρωμής εξωτερικών μας υποχρεώσεων και τη μονομερή διαγραφή του δημοσίου χρέους μας!

Την αποχώρησή μας από την ευρωζώνη, σε πρώτη φάση. Ακολούθως, θα εξετασθεί η παραμονή μας στην ΕΕ!

Την δυναμική ανάδειξη της απανταχού Ομογένειας με Σύσταση σχετικού Υπουργείου!
Την δέσμευσή μας, πως όλα τα πολιτικά πρόσωπα που συμμετείχαν στο ξεπούλημα της Πατρίδος και της φτωχοποίησης του λαού της, θα δικασθούν για τις εγκληματικές τους πράξεις! 

Όλα τα άλλα ζητήματα είναι υπό συζήτηση… 

…και για τα οποία θα πρέπει να αποφασίσουμε όλοι οι συμμετέχοντες αυτής της Πατριωτικής Συσπείρωσης, κατά πλειοψηφία, όπως:

Μόνιμο Συμβούλιο χάραξης Εθνικής Στρατηγικής!
Καθιέρωση Συνταγματικού Δικαστηρίου με τον διαχωρισμό της Εκτελεστικής Εξουσίας από την Δικαστική!
Κοινωνική εθνικοποίηση!
Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας με μόνιμο Υφυπουργό από το Στράτευμα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης!
Δημογραφικό, σχέσεις Εκκλησίας Κράτους, παιδεία, υγεία, ασφάλεια, εξωτερική πολιτική, τουρισμός, πολιτισμός, οικονομία!
Και πολλά άλλα ζητήματα, τα οποία θα αποτελέσουν μια πλήρη κυβερνητική πρόταση προς τον κυρίαρχο ελληνικό λαό! 

Σε αυτό το ενωτικό κάλεσμα η “Ελλήνων Πολιτεία” σας ζητά να συμμετέχετε όλοι, οι ανιδιοτελείς Πατριώτες, Ιδρυτές ή Πρόεδροι των νέων κομμάτων του χώρου μας!!

Εμπρός να πάρουμε τις τύχες της Πατρίδος μας στα χέρια μας!
Να γίνουμε πάλι ιδιοκτήτες της Ελλάδος μας!!

Νίνα Παυλίδου
Πρόεδρος

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.