26 Ιουνίου 2017

Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Οργανωτές του σχεδίου, Αλβανοί, Τούρκοι, Ιταλοί και οι προδότες Σημίτης και Πάγκαλος…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr 

Στο άρθρο μου “Όργιο Αλβανών πρακτόρων στην Ελλάδα” που δημοσιεύθηκε στις 22 Ιουνίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα, σας είχα προαναγγείλλει το σημερινό μου άρθρο, που αφορά τον σχεδιασμό των αλβανικών κυβερνήσεων για τον εξανδραποδισμό της ελληνικής μειονότητας από τη Βόρειο Ήπειρο!

Με τον παρακάτω σχεδιασμό εξανδραποδισμού της ελληνικής μειονότητας από τη Βόρειο Ήπειρο που θα διαβάσετε, είχε ενημερωθεί η τότε (1997) ελληνική κυβέρνηση υπό την Πρωθυπουργία του Κώστα Σημίτη, από τις Μυστικές Υπηρεσίες μας! Αυτή η κυβέρνηση που είχε από το 1996-1999 Υπουργό Εξωτερικών τον Θεόδωρο Πάγκαλο και από το 1999 – 2000 τον Γιώργο Παπανδρέου! Οι ίδιοι που γκριζάρισαν τα Ίμια!

Έτσι, διαβάζοντας προσεκτικά και συγκρίνοντάς τα με το σήμερα, 20 χρόνια μετά, θα διαπιστώσετε, πως ενώ η Αλβανία ήταν ένα οργανωμένο κράτος ακόμη και την εποχή που για μας ήταν, οι ξυπόλητοι Αλβανοί, οι ρακένδυτο Αλβανοί, εκείνοι που αναλάμβαναν στην Ελλάδα εργασίες που ο Έλληνας καλοπερασάκιας αγρότης – επιχειρηματίας υποτιμούσε, προτιμώντας να περνάει την ώρα του στους καφενέδες

Όμως, η Αλβανία δρούσε μεθοδικά, προσεκτικά, υπόγεια! Έχτιζε κάθε μέρα το σημερινό αφήγημά της πατώντας και στα ανύπαρκτα αντανακλαστικά της εκάστοτε ελληνικής κυβερνήσεως! Το οποίο αφήγημα, θα διαβάσετε παρακάτω και που προέβλεπε:

Σχέδιο εγκατάλειψης της πατρώας γης από τους Β/Η! 

Άσκηση τρομοκρατίας από πλευράς αλβανικών αρχών και παρακρατικών ομάδων (Τσάμηδων) σε βάρος του ελληνικού στοιχείου σε όλη την μειονοτική ζώνη, έτσι ώστε να αναγκάζονται να φεύγουν σιγά - σιγά για την Ελλάδα και να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μικροεπιχειρήσεις.

Δημιουργία διαρκούς έντασης στις Ελληνο - Αλβανικές σχέσεις, έτσι ώστε να διατηρείται ψυχρό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών, προβάλλοντας συγχρόνως και αιτήματα περί επιστροφής των “Τσάμηδων” χαρακτηρίζοντάς τους ως “Αλβανική μειονότητα”, καθώς και περί αναγνώρισης μιας άλλης “Αλβανικής μειονότητας”, δηλαδή τους “Αρβανίτες”, με αντικειμενικό σκοπό την αποθάρρυνση επενδύσεων από πλευράς Ελλήνων επιχειρηματιών στις μειονοτικές περιοχές και στην Αλβανία γενικά. Αυτή  τη στάση της Αλβανικής ηγεσίας την υποδείκνυε κρυφίως, κυρίως το Ιταλικό ΥΠΕΞ, το Βατικανό και η Τουρκική ΜΙΤ. 

Εκμετάλλευση μιας ευρύτερης αποσταθεροποιητικής κατάστασης στην περιοχή με εστία το Κοσσυφοπέδιο, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ολοσχερή εθνοκάθαρση της ελληνικής μειονότητας από τις πατρογονικές της ρίζες και την εγκατάσταση στις περιοχές της Β/Η Αλβανών από το Κόσσοβο και τη Βόρειο Αλβανία.

Τη δημιουργία τεχνητού αποσταθεροποιητικού κλίματος σε βάρος της Αλβανίας με ψευδείς συκοφαντικές καταγγελίες, ότι οι πρωταγωνιστές είναι οργανωμένοι Β/Η που είναι στην Αλβανία και την Ελλάδα, τους οποίους υποθάλπουν οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας με σκοπό την αυτονομία της Β/Η και τη δικαιολογημένη σκληρή αντιμετώπιση της μειονότητας από το αλβανικό κράτος.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος της πολιτικής Σαλί Μπερίσα αυτά τα τελευταία χρόνια που ήταν στην εξουσία, ήταν η ομαδική αποχώρηση της ελληνικής μειονότητας από τις πατρογονικές της ρίζες και η μόνιμη σχεδόν εγκατάστασης στην Ελλάδα.

Παρά ταύτα όμως, η ομάδα σχεδιασμού του Σαλί Μπερίσα είχε διαπιστώσει ότι δημιουργούνταν μια επικίνδυνη επενδυτική επιχειρηματική δραστηριότητα κυρίως στην περιοχή της Β/Η, τόσο από Β/Η που εργάζονταν στην Ελλάδα, όσο και από Έλληνες επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα την άνοδο του βιοτικού επιπέδου όχι μόνο των ομογενών, αλλά και των Αλβανών της περιοχής οι οποίοι εργάζονταν κυρίως στην Ελλάδα. Το πρόσφατο δημοψήφισμα (τότε) για το σύνταγμα του Σαλί Μπερίσα κατέγραψε πολλά, σχετικά με τη στάση του Νότου, ομογενών και Αλβανών. 

Σχέδιο κατατρομοκράτησης των Β/Η! 

Η μέθοδος των παρατραπεζών είχε ως αποτέλεσμα την παντελή οικονομική αφαίμαξη όλων των αποταμιεύσεων των Ελλήνων Β/Η που εργάζονταν στην Ελλάδα και οι οικογένειές των διέμεναν εκεί, την ολοσχερή καταστροφή των μικροεπιχειρήσεων που είχαν αναπτύξει (διάφορα καταστήματα) από τον όχλο και κυρίως από τις ένοπλες συμμορίες, οι οποίες πολλές κατευθύνονταν από ανθρώπους του Σαλί Μπερίσα, μέσω της SHIK. Σε κάθε ομάδα συμμορίας ήταν και εγκάθετος οδηγός της SHIK. Την καταστροφή των ελληνικών επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούνταν κυρίως ομογενείς. Μία από τις ομάδες συμμοριών ήταν αυτή των Πηλιουριωτών από τη Χιμάρα, η οποία αποτελούνταν από τριάντα άτομα περίπου, κυρίως Έλληνες, οι οποίοι είχαν στρατολογηθεί από τη SHIK και επιδίδονταν σε ληστρικές ενέργειες και άσκηση τρομοκρατίας κυρίως κατά των ομογενών στην περιοχή των Αγίων Σαράντα.

Σε όλες τις αναφερόμενες συμμορίες είχε δοθεί η υπόσχεση από τη SHIK του Σαλί Μπερίσα, ότι θα υπάρχει κάλυψη, ότι δεν πρόκειται να λογοδοτήσουν και έστω με αυτό τον τρόπο μπορούν να πάρουν τα χαμένα τους χρήματα πίσω.
Επίσης οι προσωπικές απειλές όπως “θα σας ξεριζώσουμε από εδώ - θα σας σφάξουμε” και άλλες τέτοιου είδους απειλές από παρακρατικές ομάδες του Σαλί Μπερίσα (Τσάμηδες) κλπ. εναντίον ομογενών, είχαν αναζωπυρωθεί έντονα την εποχή εκείνη. 

Κλοπή των περιουσιακών στοιχείων των Β/Η! 

Αλλά, εκτός των ανωτέρω, όλα τα στοιχεία που αποδείκνυαν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων Β/Η (συμβόλαια - παραχωρητήρια από το κράτος κλ.) είχαν επιμελώς καταστραφεί από τους εξεγερθέντες και τους ανθρώπους του Σαλί Μπερίσα (SHIK – παρακρατικοί κα).

Έτσι, μεθόδευαν με την αποκατάσταση των πραγμάτων και την επικράτηση του Σαλί Μπερίσα να υφαρπάξουν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων Β/Η, συντάσσοντας νέα συμβόλαια με Αλβανούς ιδιοκτήτες.

Το αποτέλεσμα από την όλη υπόθεση των παρατραπεζών ήταν να επικρατεί ο οικονομικός μαρασμός σε όλες τις μειονοτικές ζώνες, η ανεργία, η τρομοκρατία, το αβέβαιο για το μέλλον και η τάση οριστικής αποχώρησης των ομογενών για την Ελλάδα, με όλες τις οδυνηρές συνέπειες για τη μειονότητα και την ίδια την Ελλάδα! 

Ξένες υπηρεσίες “έστησαν” αυτό το βρώμικο – αντεθνικό παιχνίδι! 

Σύμφωνα με διασταυρωθείσες πληροφορίες των Μυστικών Υπηρεσιών μας, η κατασκευή των πυραμίδων στην Αλβανία, δεν ήταν αποκλειστικά έργο της SHIK αλλά και της CIA. Που αρχικά διοχετεύθηκαν τεράστια κεφάλαια μέσω ανθρώπων των για την ίδρυση του παρατραπεζικού συστήματος! Στο οποίο, όλο σύστημα συμμετείχε και η Ιταλική υπηρεσία πληροφοριών, το Βατικανό, η ιταλική Μαφία και η τουρκική ΜΙΤ, μέσω της παρακρατικής οργάνωσης των “Γκρίζων Λύκων”!

Αυτό το κύκλωμα δεν κινείτο μόνο με τους καταθέτες στις παρατράπεζες, αλλά και με τη διακίνηση ναρκωτικών – λαθρεμπορίου όπλων – μεταφοράς λαθρομεταναστών (Αλβανών, Ιρακινών, Αλγερινών, Κούρδων, Βόσνιων Μουσουλμάνων) – με την αρχαιοκαπηλία – την πορνεία κλπ.

Λιγόψυχοι, κακομοίρηδες, προδότες!

Επιστρέφοντας στο σήμερα, διαπιστώνουμε ότι όλα τα παραπάνω καταγραφόμενα από τις Μυστικές μας Υπηρεσίες εν έτει 1997, έχουν πραγματοποιηθεί στα 20 χρόνια που διανύσαμε από τότε!
Και το ερώτημα είναι: 

Τι ακριβώς έπραξαν οι ελληνικές κυβερνήσεις προκειμένου να αποτρέψουν τα σχέδια των Αλβανών;;

Ποιον αγώνα έδωσαν για να αποτρέψουν τον εξανδραποδισμό της ελληνικής μειονότητας από τη Βόρειο Ήπειρο, με την αποτροπή της κλοπής των περιουσιών τους;;

Πότε στήριξαν την ελληνική μειονότητα της Β/Η, όπως επί παραδείγματι έπραξε προ ολίγων ημερών ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, επισκεπτόμενος τη Θράκη μας, στηρίζοντας με ακραία ρητορική τη Μουσουλμανική της μειονότητα;;

Αλλά, ποιοι να αντιδράσουν;; Αυτοί που εκείνα τα χρόνια δεν τολμούσαν να ψελλίσουν τη λέξη Βόρειος Ήπειρος και την αποκαλούσαν ως Νότια Αλβανία;;

Και μένει μόνος του ο Μητροπολίτης Πωγωνιανής – Δρυινουπόλεως και Κονίτσης κ. Ανδρέας, για να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα του, για τα δίκαια των Βορειοηπειρωτών και της Βορείου Ηπείρου μας, από την ακριτική, “αιματοβαμμένη”, αλλά και ξεχασμένη Κόνιτσα, όπου και η έδρα της Ιεράς Μητροπόλεώς του!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.